לשחר

שרשור איחולי הצלחה לתומר של שחר../images/Emo23.gif

מחר הניתוח המיוחל. שחר מתוקה, המון הצלחה. אני אחשוב עליכם ואשלח אנרגיות חיוביות ואחזיק אצבעות ואתקשר בערב לבדוק מה איתכם. תומר מקסימון, אתה גיבור ואמיץ ואתה תעבור את זה כמו גדול. אתה ילד נבון ואין לי ספק שתשתף פעולה עם כולם עד להחלמה הסופית. מבטיחים לבוא לבקר אותך אחרי שתהיה כבר בבית ותסתגל לשגרה שלאחר הניתוח. לקטפת של הכותנה, אני לא בטוחה שייתנו לך לעלות עם כיסא הגלגלים... אבל בטח יהיו כייפים אחרים שיארגנו לך החברים בקיבוץ. המון אהבה, פרחים ונשיקות
לתומר המלך הבלתי מעורער
יעל (גם גדי וטל ועמית מצטרפים לברכות ולאיחולי ההצלחה)

תומר, שחר וכל המשפחה!!!!!!!!!

בהצלחה רבה, הכל יעבור!! מחר תהיו כבר אחרי מחכים לעידכונים יום נעים בכל זאת אורית

ד"ש משחר דרך אורנית../images/Emo56.gif

ניסיתי לתפוס אתמול בערב את שחר אבל הנייד לא היה זמין. אורנית הצליחה ודיברה איתי לאחר מכן. לפי הדיווחים שלה, תומר תחת סמי הרדמה ומטושטש. אנחנו מקווים שהלילה עבר בשקט, למרות שבדרך כלל כשחומרי ההרדמה מתפוגגים, הכאבים חזקים יותר. בואו נחזיק אצבעות שהיום לא יהיה קשה מדי. אני אנסה לתפוס אותה מאוחר יותר לקראת צהריים. אם אורנית תיכנס היא אולי תוכל להרחיב את הדיווח הזה. ממשיכים להרגיש אותם בלב פנימה. יעל

../images/Emo5.gifלא אהבתי:"תחת סמי הרדמה..."

מחזיקה אצבעות שהכאבים יחלפו ומהר, ותודה לאורנית על העדכון. ממשיכים להחזיק אצבעות

אני אחליף את זה ב"תחת משככי כאבים"

זה יותר טוב. לא התכוונתי להבהיל. זה המונח בעברית. סליחה אם הפחדתי מישהו. אחרי ניתוח כזה בדרך כלל מתחברים למורפיום מדוד ישירות לווריד. אבל לאט לאט מורידים את המינון ומפסיקים תוך 24 שעות בערך.

דיברתי עם שחר עכשיו. כואב מאוד מאוד

תומר כאוב מאוד. מאתמול בלילה התחילו הכאבים הקשים והבכי. היום גם יום של סבל לא קטן. הקטנצ'יק על מורפיום ועכשיו התחילו להוריד והוא מקבל משככי כאבים בנרות. מקווים שמחר או מחרתיים ישחררו אותם. הרופאים מאוד מרוצים מהרכבת המכשיר בניתוח. מחזקת מכאן את שחר ואת אהוד ואת כל המשפחה. כל יום הוא עוד יום שמקרב את ההחלמה המלאה. אין ברירה צריך ללכת קדימה. יעל

תודה על העדכונים, לא כל כך ברור...

לי הניתוח שהוא עבר זה הניתוח בדיוק כמו לטל?, ואם כן, למה היו צריכים לעשות לו את הניתוח הזה דווקא... סליחה על הבורות ממשיכה להחזיק אצבעות רבות.... אורית

אין לי

מה להוסיף. העברת נהדר את רוח הדברים. היום לא הספקתי לדבר איתה. אני אנסה מחר מתי שהוא. מקווה ומייחלת שהסבל הולך ופוחת לתומרון המתוק הזה.

למעלה