לשטוף את הרצפה עם קצת מים

לשטוף את הרצפה עם קצת מים

זהן נגמרה עוד משמרת אתה מסתכל אחריך,עשרות ליטרים של בירה, בקבוקי משקה שונים בארגז המיחזור,הכול סגור הריצפה כבר כמעט יבשה אתה יושב בצד השני של הבר(השני מבחינתך) סופר את הטיפים,אתה עושה את זה בצורה כמעט מכנית עם הבקבוק סודה הקר והסיגריה המיוחלת של סוף העבודה,אתה חצי שיכור אבל עדיין תנהג הבייתה,אתה יודע כשתגיע לשם לא תישפך כצפוי כי גם ככה היום שלך הפוך מבחינתך עכשיו ערב ותכף אפשר ללכת לישון,לפעמים יצפצפו לך האוזניים לפעמיים סתם תרגיש בודד(ואתה כבר למדת להאנות מהבדידות המזהרת הזו),הג'ינס זרוק על הריצפה מצחין מעשן סיגריות בירה שנשפכה מהקולקטור ושאר מיני בישין ובתוכו אותם שטרות שקובעים עבורך את איכות הערב,ובכל זאת הם על הריצפה,אתה שוכב במיטה ויודע שמחר לא תתעורר בבוקר כשאר האדם לעבודה לסידורים לענינים...אתה יצור לילה, יצור שונה כזה שמתנהל בצורה אחרת החיים שלך רבויי שמחות של אחרים ואתה מצידך יודע לחייך ולתת שירות. ובכל זאת למרות אורך החיים ההפוך, רעש המוזיקה(המזיק) העננה של האלכוהליזים מעל הראש(זה גם מזיק) חוסר היכולת להייות זמין לבילוים עם החברים..(ועוד) אנחנו עדיין שם ערב ערב מחייכים עליכם מקשיבים לכם שליחים מעולם העונג והיצרים,ואתם(בני התמותה לא הברמנים שביננו חברי פורום יקרים) צריכים רק להייות טיפ טיפה סבלנים ולשחרר טיפ. בסוף הכל נגמר בכסף(או בשליחות...)

ממש לא

סתם קטע שהתחלתי לכתוב וחשבתי שיתאים,לא מוצא חן בעיניך סאבבה ,אבל להשליך לגבי הכותב זה כבר ביזבוז הזמן של עצמך וסתם חירבון של אנרגיות... ובכן אם היית קצת קורא (או שמא אתה לוקה בהבנת הנקרא)אז היית נוכח לראות שהכותב סופר מבסוט לגבי מקצועו הנוכחי.

or83

New member
100 שנים של בדידות זה לא...

אבל זה כן מעלה זכרונות. "שליחים מעולם העונג"? אני עדיין מנסה להחליט אם זה משפט גאוני או שטות מוחלטת. כנראה שזו המחשבה שמובילה אותך לחשוב שלקוח צריך להיות סובלני ולשחרר טיפ...

dimonj

New member
אם הוא רוצה לבכות..

אז שיבכה כאן אם הוא רוצה טיפ יותר גדול אז שידבר עם הלקוח כשלוקח ממנו כסף גמר חתימה טובה לכולם

כל ענין לגופו(לגבי הטיפים)

אבל כן הלקוחות בארץ צריכים ללמוד משהו על סובלנות,אתה בתור לוקח שמגיע לבר בד"כ תמתין לקבלת שרות בצורה הרבה יותר נעימה מכל השאר,וכך גם צריך הלקוח הממוצע להשכיל לידי הבנה ששום דבר נוראי לא יקרה עם הבירה שלו תתעכב עוד רגע.

obbb

New member
לא בדיוק

היום לקוחה לא נתנה לי טיפ בבר בטענה שלא שמתי לב אליה והיא חיכמה זמן מה. מה אני אגיד לך. מוצדק. אני מעדיף לקבל טיפ שמשקף את היחס שלי מאשר סתם ליפול על לקוח נדיב / קמצן. הלוואי שכל הלקוחות ישקפו את היחס בטיפ ואז נלמד לתת שירות כמו שצריך.

למעלה