|"לשיחה דרושים שניים" איפה רוכשים??

עמותת האנן בישראל \ דיספרקסיה ושפה

זוהי העמותה שהוציאה בעברית את הספר המקסים הזה . טלפון 039217815 וצריך לשלוח צ´ק בסכום של 130 בערך אל עמותת האנן בישראל ת.ד. 2848 פתח תקוה 49127 והם שולחים הביתה. זהו ספר ברור מאד המקנה עקרונות טיפול לילדים עם מגוון הפרעות מהסוג של קשב ריכוז שפה תקשורת ועוד. ודרך אגב אני גם ממליצה על הספר דיספרקסיה שיצא בעברית בשנה האחרונה ונותן עקרונות הבנה ועבודה לילדים עם ליקוי זה. דיספקסיה היא הפרעה בתכנון מוטורי ותנועה ברמות שונות החל מילד מסורבל או שאינו יודע לתזמן במשחקי כדור וכלי עבודה וכלה בילד שלא מצליח לשלוף מילים כחלק מהבעיה.

|"לשיחה דרושים שניים" איפה רוכשים??

שבוע טוב לאנשי הפורום, היתה שבת יפיפיה ואני מקוה שנהנתם מהשמש וביליתם קצת בחוץ. ליאור שלי יקבל טיפול אצל קלינאית תקשורת אחרת מזו שמטפלת בגדול שלי וטוב לפעמים לראות עוד גישה. מהותיקה שלנו קיבלתי בהשאלה ספר פשוט ומקסים הכתוב ברהיטות ובצורה נוחה לתרגול ושמו "לשיחה דרושים שניים". הוא מיועד להורים לילדים עם קשיים בשפה ו\או בתקשורת. הספר נותן עקרונות וטיפים להורים כיצד לתרגל עם ילדם וכיף לקרוא אותו, אך לא הצלחתי למצוא היכן ניתן לרכוש אותו. ניסיתי בכל האתרים ברשת אך ללא הצלחה. תרגמה אותו מאנגלית איילה מנולסון או למעשה שי-לי עצמון יחד עם עופרה ליפשיץ ואיילה רשומה ככותבת . כנראה שניתן להשיגו דרך הארגון של קלינאיות התקשורת אך לא דרך חנויות. בכל מקרה אם מישהו רכש ויודע כיצד אוכל לרוכשו אשמח לטיפ בהקדם. אני ממליצה לכל הורה להחזיק העתק שלו בבית. תודה מראש על המידע.

תירתיר2

New member
כמה רעיונות

נסי בחנויות האוניברסיטה כמו דיונון/ ספרי, אולי???? הצעה נוספת: בכנסים מקצועיים של קלינאיות תקשורת , למשל ייערך אחד כזה בפברואר הקרוב באשקלון. הספר באמת נחמד. ממליצה מאוד גם על ה"כשר לקשר".

דורי 7

New member
אני השגתי את הספר בזמנו

דרך שי לי עצמון תחפשי את הטלפון שלה דרך 144.

למעלה