לשימחתי מתווספים פה אחים ואחיות

פפו

New member
לשימחתי מתווספים פה אחים ואחיות

לרוב אך כדי להשלים את המשפחה מה דעתכם על אבא? אני מתנדב..... ערכ טוב לכולם

../images/Emo24.gif פפוש - חברי משכבר,

מתנדבים - זו המילה שחיפשתי .... ואתה עדין נפש כמוך - אולי לא אח במקצוע, אך ברוך בואך. אין לי ספק כי יהיה לנו ולך הרבה מה ללמוד איש מרעיו. בוקר ירוק

itaf10

New member
אם בהתנדבות עסקינן...אז

גם אני נכללת בין מתנדבות (החלוק הלבן) בקופ"ח כללית כ"אחות" א.ק.ג.

../images/Emo26.gif איטף, הרשי לי לתקנך...

אכן שם הפורום הוא אחים/יות אולם כולנו יודעים כי ללא עבודת המתנדבים הייתה קשה מלאכתנו שבעתיים. הורידי נא את המרכאות. איננו יכולים ולא נרשה זילות בעבודת המתנדבים - לא תמיד רואה החולה את ההבדל. ובכל דיון על הנעשה במחלקות בתי החולים ובמרפאות הקהילה - תמיד יהיה למתנדב מקום כבוד.

בטח ..תמיד.

תגיד דני המחשב שלי XP חדש כל כמה דקות נכבה ונידלק מעצמו , מה זה יכול להיות?? ממש משתגעת ממנו

itaf10

New member
נפגעת בוירוס האחרון...

פורפור, יש הוראות הסרה ב-WINDOWS UPDATE מאחר ואני במערכת ME (אני לא נפגעתי) לא זוכרת במדויק כרגע את שמו בדקי ופעלי בהתאם להסרת הוירוס.

dani 123

New member
פורפור

ראשית ודאי שכול עדכוני הוינדוס אצלך במחשב. לביצוע חיבור לרשת כנסי להחתל יפתח תפריט בחרי ב Windows Update יפתח אתר של מיקרוסופט תלחצי על באם לאתר עדכונים. הוסיפי את כל העדכונים שבקבוצה עדכונים קריטיים.

itaf10

New member
ברשותך, הרשי לי לתקנך...

המרכאות באחיות לא היתה בכלל זילות, להיפך כפי שציינתי הן\הם עושים עבודת קודש, מי כמוני יודעת מה היתה גדולתם, ואת מירב העזרה שהגישו לי בכל מובן המילה, אני רק יכולה לציין ולהוקיר מה עשו למעני. אולי כאן המקום גם להודות שוב לכל הצוות הרפואי והאחיות בבית החולים וולפסון-חולון המחלקה האונקולוגית והמחלקה הפנימית ו'. מי יתן שיהייה להם רק כח לאנשים כמוני לטפל ולעזור כפי שעזרו, על אף שלא מעט עזרתי לעצמי והן\ם תמכו בי פיזית ונפשית, רק צייצתי וכבר היו לידי לעזרה... הייתי חלק בלתי נפרד מהצוות, שהיתי ליד מיטת בעלי ימים כלילות, אף הציעו לי חדר נפרד ומיטה ליד, הכל ע"מ לעזור ולהקל עלי בטיפולו... כך שהמרכאות לא היה לגנאי אלא לחיוב-הדגשה.

למעלה