לשיריתה המקורית, כתבתי למטה תגובה

זהבה נ

New member
לשיריתה המקורית, כתבתי למטה תגובה

אבל מיכוון שהודעתך משבוע שעבר היא כבר לא עולה אוטומטית. ואני רוצה שתקראי אותה וגם את הקובץ המצורף לה. אנייודעת שחלקכם מכיר את הסיפור הזה, אבל אפשר לשאוב ממנו כוחות והוא לי תמיד עזר בעבר, מוסיפה את הקובץ שוב לכאן גם שחברי הבית כאן יוכלו לעיין בזה. מקוה שהשבוע יותר קל לך. שיהיה לכולם שבוע טוב שתהנו. להתראות,

שרון123

New member
הבעיה עם הסיפור הזה....

אני מצטטת : "הדבר החשוב הוא שלא הביאו אותך למקום נורא או דוחה, מלא במגיפות, רעב או מחלות אחרות. זה רק שהגעת למקום שונה מזה שתכננת." הבעיה היא הימים בהם אני לא מרגישה שהגעתי למקום שונה מזה שתיכננתי, אלא שכן הגעתי למקום נורא...

שרון יקירתי ובכל זאת תמיד

אבל תמיד למחרת זורחת השמש... אני יודעת כמה זה קשה, גם אני הריי באותה צלחת או באותה סירה.

זהבה נ

New member
שרון והללויה שלום לכן

את צודקת שרון שעם רגשות מאוד קשה להתווכח, אבל גם הריי הכי אנושי בעולם זה להרגיש. ובכל זאת זו באמת המציאות של חיינו ועם מציאות אי אפשר להתווכח, כי היא לא תמיד מבינה רגשות, היא תמיד תשוב ותראה לנו כמה היא שולטת בחיינו. אבל תמיד אפשר לנסות ולרכך אותה הלא כן? בהצלחה גם לך הללויה,

תגובת בעלי לסיפור

לא הגענו להולנד. הגענו לעזה ! לנקות ימים שלמים קקי ופיפי ולרחוץ להחליף לחטוף מכות לנסוע שעות לשוטט במכונית, לרוץ אחריה, להתנצל בפני אנשים זרים וכו´ וכו´ (יש עוד מקום לפירוט), זה לא הולנד !!!!!!!!!

תגובתי לסיפור

לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה הולנד או איך שלא קוראים למקום הזה שאני נמצאת בו. רוצה מקום אחר !!! רוצה חיים אחרים !!!!!!!!!

תודה זהבה שאת מנסה לעודד אותי

אבל אותי צריך לגרד בתקופה האחרונה מפח הזבל. היאוש הוא שהורס אותי. אף אחד לא נותן לי תקוה. אולי רק אלהים, אבל בזמן האחרון לא שמעתי ממנו נ.ב. אחלה בדיחה, הצליחה להצחיק אותי !

נונינה

New member
שיריתה...גם אני לא חושבת...

שהיגעתי פשוט למקום אחר. אין ספק שהיגענו למקום בעייתי. ושהעיקר עכשיו הוא לא מימוש חלומות אלא הישרדות והתמודדות. אבל אין לנו הרבה ברירות אלא להלחם את מלחמתנו, ולדעת שיש כאלו שיש להם מלחמות יותר קשות. ולחשוב שאיזה מזל יש לילדנו שנולדו לנו ולא למישהו חסר יכולת לתמוך בהם. עם זאת כשאני רואה כמה קשה לך, קצרה ידי מלעזור. אבל אל תוותרי, תמשיכי לחפש את הדרך שתעזור לך לגייס את הכוחות להתמודד ואת שלוות הנפש לקבל את החיים כפי שנפלו בחייקך..........

צודקת נונינה

יש הרבה נקודות אור רק שלפעמים אני מגששת באפילה ולא רואה אותם. ולפעמים רואה הרבה אור ומתעלמת מהחושך. הרוב תלוי במצב שלה שהוא לא יציב, וגם בי. אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב היום, תודה.

למעלה