../images/Emo207.gifשירי ושמעון בראיון לזמן תל-אביב../images/Emo133.gif
השניים התראיינו לריקי בן בסט מהעיתון המדובר, להלן הכתבה: שירי ושמעון מאחדים כוחות דיוות הפופ המקומית והמסלסל הכי איכותי שיש לנו יוצאים במופע משותף. ראיון זוגי עם שירי מימון ושמעון בוסקילה דואטים וחיבורים בין זמרים כבר הוכיחו את עצמם כמקדמי מכירות לא רעים בכלל, ועכשיו, אחרי שלום ושלמה, ריטה וכנסיית השכל ואפילו איל גולן ויצפאן, כמו שהתבשרנו השבוע, גם שירי מימון ושמעון בוסקילה, דיוות הפופ המקומית והמסלסל הכי איכותי שיש לנו, מאחדים כוחות. השניים, שהוציאו לאחרונה את הדואט "גשם שיבוא", יוצאים עכשיו גם במופע משותף, שיעלה בבכורה בשבוע הבא (3 במארס ברדינג 3 בתל אביב). אחריו צפויים השניים לתור את הארץ. לשיתוף הפעולה המקצועי מביאים שני הצדדים רזומה מרשים ורפרטואר להיטים בלתי מבוטל. מימון, נציגת העונה הראשונה והבלתי נשכחת של "כוכב נולד", הספיקה בשנים האחרונות לייצג אותנו בכבוד באירוויזיון (מקום רביעי עם "השקט שנשאר") ולהוציא שני אלבומים מצליחים, שהנפיקו להיטים כמו "אהבה קטנה", "לאן שלא תלכי" ו"יותר טוב לסלוח". בוסקילה, שעוסק במוזיקה כבר עשרים שנה, הוציא את אלבום הבכורה שלו רק ב-2003, ובמשך השנים שיתף פעולה עם כמה מבכירי האמנים, ובהם שלמה ארצי, שרית חדד ועידן רייכל. הקשר בין השניים נוצר כאשר ביקשה מימון מבוסקילה שיכתוב שירים לאלבומה הבא. "הלחנתי כמה מנגינות", מספר בוסקילה, "והזמנתי אותה לביתי. היו בינינו כימיה וחיבור מדהים מהרגע הראשון, אז אמרתי: 'בואי ננסה לעבוד ביחד על במה אחת'". מימון: "העלינו את הרעיון בפני המנהלים שלנו, הם התלהבו מאוד, ורצנו עם זה". מה הולך להיות במופע הקרוב? "המופע יכלול שירים שכולם מכירים. מפיק המופע הוא עמית הראל, ועל הבמה יהיו שבעה נגנים. זה יהיה מופע מרגש ומיוחד, ואנשים כבר מבקשים מאתנו כרטיסים. זה כנראה מסקרן אנשים, ואנחנו מזמינים את כולם". בוסקילה: "המופע ירוץ בכל הארץ, ברדינג זה רק מופע בכורה. במופע כל אחד ישיר שירים שלו ויהיה נחמד. כיף לעבוד עם שירי, שיתוף הפעולה אתה מדהים". שירי, שמעון משויך לז'אנר המזרחי, איך החיבור הזה ביניכם מסתדר? מימון: "מסתדר בהחלט. שמעון הוא לא מז'אנר הפופ, והוא גם לא מהמזרחית שאנחנו שומעים. הוא לא כמו כולם, יש בו משהו מיוחד, וכמובן הוא כותב, וסקרן מאוד אותי לעבוד אתו". שמעון, מה אתה חושב על ההצלחה המטורפת של המוזיקה המזרחית בשנים האחרונות? בוסקילה: "המוזיקה המזרחית קיבלה תנופה אדירה, זה נכון. שיהיה לאמנים בהצלחה, אני שר ואוהב מזרחית, ומרוצה שהמוזיקה המזרחית על הגובה עכשיו". חוץ מהעבודה המשותפת עם מימון, ממשיך בוסקילה לכתוב, ולהבדיל מבעבר, בתקופה האחרונה הוא כותב פחות לזמרים אחרים ויותר לעצמו. "זה נכון, בשלב הזה אני קצת בהפסקה עם זמרים חדשים, וכרגע אני מתרכז בעצמי". מימון עובדת על אלבום חדש, השלישי במספר. "העבודה מאוד אינטנסיבית וכיפית כמובן", היא אומרת. או-טו-טו עוד עונה של "כוכב נולד". עצות למתמודדים הצעירים? "תהיה אתה ותשקיע בזה עד הסוף. זאת עבודה קשה, התחום הזה. בשבילי להיות ב'כוכב נולד' היה הזדמנות מצוינת. זאת דלת שנפתחה, וזה עזר לי מאוד".