לשירי ממעריב לילדים!

לשירי ממעריב לילדים!

אני מנויה נראה לי כבר שנתיים לעיתון ומאוד נהנת אבל אוכל לבקש כמה בקשות? יש אצלכם בעיתון פוסטרים של אנשים שילדים לא כל כך מכירם ולפי מה שחברים שלי שגם מנוים אומרים זה שכדאי שתשימו יותר פוסטרים של דמויות מהטלויזיה של הילדים (לא כוכב נולד) כמו למשל האנה מונטנה ליידיי גאגא ארתור וכו... בנוגע למדור של המלאכים שלי ילדים כמעט לא מסתכלים בו כי העונה השלישית היתה מגעילה והתחילו לשנוא את כמעט מלאכים אז אם אתם יכולים להחליף את המדור לסדרה עדכנית יותר כמו מפונקים זה יעזור בהרבה מקווה לתשובה וסליחה אם השתמשתי בשפה בוטה מיכאלב לוי ביי שירי ותודה

ריקושית

New member
מיכאלה שלום

אני מסכימה שצריך מדור של מפונקים מאוד אבל אני לא חושבת שהמעריצים של כמעט מלאכים ירצו שהפינה שלהם תרד כי יש ילדים אוהוביפ את זה עדיין לא קשוא לעונה שלישית נכון שהפינה של כמעט מלאכים טיפה משעממת עם המילים והחידון ושזה קצט אותו דבר כל הזמןן אבל אני מצטרפת לבקשה של מפונקים ומקבה שהמדור יהיה מושקע יותר משל הפינה של הכמעט מלאכים בעיתון נ.ב\העיתון שולט!

מפונקים

נשתדל להכניס אותם יותר לעיתון
מיכאלה וריקושית, איזה דמויות אתן אוהבות מהסדרה?

היי מיכאלה../images/Emo13.gif

אנחנו משתדלים לפנות לכמה שיותר ילדים וכתובים על מגוון סדרות כמו: כמעט מלאכים, איי קרלי, האנה מונטנה, זאק וקודי, ארתור ועוד ועוד. איזה סדרות את אוהבת חוץ ממפונקים?

iCarly1997

New member
פוסטרים . המלצות [:

שלום ! סליחה שאני מתערבת ... אבל בהחלט ששירי צודקת
דמויות יותר מוכרות . אז , אני אשמח להביא לכם , כמה וכמה דוגמאות לפוסטרים מוכרים :
קרלי סאם , ופרדי . [ מ iCarly ]
סלינה גומז ודמי לובאטו .
גארפילד . [ מצויר ]
משפחת סימפסון . [ מצויר ]
ונסה אן הדג'נס . [ " גבריאלה מונטז " , היי סקול מיוזיקל ] ואם אחד מהם יהייה פוסטר בעיתון ? אני מאוד אודה לכם ! תודה מראש (=

למעלה