לשירי71 קצת פרטים עלינו

יעלי9

New member
לשירי71 קצת פרטים עלינו

לא הייתי כאן כמה ימים אז רק עכשיו ראיתי את השאלה על מיכה שוסטר הדי.ג´יי. אנחנו שמענו אותו בחתונה בחורף ב"טרופיגן" (למרבה הבושה אין לי מושג איפה צומת מורשה, אבל זה סוד) הוא יתקלט אצלנו (אם הכל ילך לפי התוכנית) ב16/9/01 ב"גן השיקמים". לקחנו את ת"ג תמר לצלם ובנתיים הם ממש מקסימים. את השמלה אני עושה אצל יאיר ג´רמון, גיליתי אותו רק בזכות הפורום. בקיצור, יש עוד פחות מחודש ועדיין אין טבעת, ההזמנות עוד לא יצאו מהדפוס ואת התיק ברבנות נפתח רק בשבוע הבא. אני מנסה לשכנע את עצמי שמה שלא יקרה, עד החתונה זה יעבור, אבל לא ממש מצליחה

שירי71

New member
ליעלי9 כן כן שם זה היה

גם אנחנו ראינו את מכיה שוסטר באותו מקום ועכשיו אני חושבת שאולי זה היה באותה חתונה. מעניין אולי יש לנו מכרים משותפים. איך ת"ג תמר? את יכלה לספר עליהם עוד? ולגבי הרבנות ראית מה כתבו כאן אנשים על הרבנות בת"א או שאתם נרשמים במקום אחר? וטבעות עוד לא חיפשתם או שעוד לא מצאתם? אני מאחלת לכם שמרות הסקפטיות שהיתה בדבריים הכל יסתדר ובמהרה על הצד הטוב ביותר!

יעלי9

New member
סיפור בהמשכים

מסתבר שהעולם באמת קטן
לת"ג תמר הגענו בעיקבות המלצה עקיפה והם שבו את ליבנו מהרגע הראשון. הצלמת שם שלווה ורגועה וגם קצת יותר מבוגרת משאר הצלמים שנפגשנו איתם. היא הבינה את הראש שלנו ושנינו חשבנו שטיפוס כזה רגוע בדיוק מתאים ליום לחוץ ואינטנסיבי. כך שעדיין אין תמונות אבל הם בכ"ז מומלצים בחום. השימלה שלי מאד דומה לשמלה של תמרה והילית אבל הבד קצת שונה, כל כולו פאייטים ופנינים. זה אומנם נשמע מזעזע אבל בעצם זה בד עם דוגמא מאד עשירה וקצת ברק (בדיוק מה שרציתי כשעוד לא ידעתי בדיוק מה אני רוצה). הטבעת מקפריס בקניון רמת אביב והבטיחו שהיא תהיה מוכנה שבוע לפני הרגע הקובע. הזמנות יהיו השבוע (אני מקווה מאד, כי כבר אין זמן). עדיין אין מאפרת וספר (הייתי אצל אתי והיה מדהים אבל עדיין לא סגרנו) ואין עיצוב אולם בכל אופן, חתן יש!

יעלי9

New member
זו נקודה כואבת

גן השיקמים מאד יפה אבל הם די יקרים. המנה הבסיסית עולה 46$ והם לא נותנים שום עיצוב שולחן, והתאורה גם מאד יקרה. אני יודעת שבחודשי החורף הם קצת יותר זולים ואולי גם יותר מוכנים לפשרות במחיר.

למעלה