לשיר עם ליאל

לשיר עם ליאל

החוקים פשוטים זה כמו החוליה החלשה אתם צריכים פשוט לכתוב את מי אתם מוציאים בסיבוב הזה תרשמו איזה 10 אתם רוצים להוציא. נינט טייב מירי מסיקה הראל סקעת הראל מיואל רוני דואני שירי מימון דיימנ'ז גיים בויז שיר ביטון עדי כהן שי גבסו יהודה סעדו יהודה לוי הדג נחש מטרופולין טיפקס מלי לוי סבלימינל והצל רן דנקר סינרגיה מאיה בוסקילה צביקה פיק לירון לב ריטה שרית חדד שלמה ארצי בית הבובות

העשירייה שלי:

עדי כהן, שי גבסו, יהודה סעדו, הדג נחש, סינרגיה, צביקה פיק, לירון לב, מלי לוי, בית הבובות, הראל סקעת.

Miss Sindy

New member
../images/Emo203.gif

דיימנ'ז גיים בויז שיר ביטון יהודה סעדו טיפקס מאיה בוסקילה צביקה פיק ריטה שלמה ארצי בית הבובות

°°NaTaLi°°

New member
העשירייה שאני רוצה להוציא:

דיימנ'ז יהודה סעדו הדג נחש מטרופולין טיפקס סינרגיה שלמה ארצי בית הבובות צביקה פיק שרית חדד יצא לי 11 עם ריטה... אבל אפשר לא להחשיב אותה בעשירייה עם אסור ריטה

nitzan111

New member
הנה../images/Emo197.gif

רוני דואני דיימנ'ז גיים בויז הדג נחש מטרופולין טיפקס מלי לוי סבלימינל והצל רן דנקר לירון לב

BARSASOS

New member
אני מוציאה את..

סבלימינאל והצל -איכס.. מירי מסיקה רוני דואני רן דנקר צביקה פיק שרית חדד יהודה סעדו גיים בויז (לא מכירה בכלל) דיימנ'ז (לא מכירה בכלל) מלי לוי (נגיד..חח)

אז תוציאי עשר../images/Emo70.gif

אם ככה-בשבילך זה אמור להיות הכי קל

הגיע זמני

נינט טייב מירי מסיקה רוני דואני גיים בויז יהודה סעדו הדג נחש סבלימינל והצל רן דנקר מאיה בוסקילה ריטה

RaZiK4

New member
ה-10 שאני רוצה להוציא:

-הראל סקעת -דיימנ'ז -גיים בויז -יהודה סעדו -יהודה לוי -טיפקס -רן דנקר -סינרגיה -צביקה פיק -הדג נחש

למעלה