לשיר, פטל ושרית של ערן בסדר הפוך

לשיר, פטל ושרית של ערן בסדר הפוך

כמובן.. הכי מזל טוב שבעולם, ימים אחרונים לרווקות רשמית. ימים אחרונים להתעסקות בפרטים קטנים של שמחה גדולה. לא לשכוח להיות סקסיות ויפות גם כשיגיעו הילדים(שימי לב שיר לעניין החוטיני..) הרבה סבלנות גם כשנגמר לכן הסוס.. אל תפסיקו לעולם את ההתפתחות האישית שלכן, שום מחיר לא שווה את הקורבן. ומשהו של אמא שלי לסיום: מה שאפשר לא לראות-עצמו עיניים. איפה שאפשר לשתוק, תבלמו.. ואיפה שצריך לכעוס - תצחקו. שלכן אתי אלבכרי

כדי שתרגעו..אני לא תמיד מצליחה

ליישם. אבל אם מיישמים בעשירית מהפעמים שצריך זה גם עובד. ושיהיה בריא איציק שמחזיק מעמד.
ועכשיו קטע שהיה לי פעם עם איציק: יום אחד אחרי שבוע קשה מאוד של עבודה מצאתי את עצמי חסרת אנרגיות לחלוטין. איציק שיחייה תוזז על ידי בטירוף. בסופו של דבר, אפילו על האיש הנפלא הזה שיש לו סבלנות מדהימה(מספרים עליו שמצאו באפריקה פיל עם סבלנות כמו שלו..) הוא צרח עלי: תגידי, שמת לב שאת יושבת כמו איזה מלכה ואני רץ ומשרת אותך.. ואני הקלפטע בלי להניד עפעף לחשתי במתק שפתיים: את יודע, זה שאני מלכה עושה אותך באופן אוטומטי למלך...או לחילופין אחד שנשוי עם המלכה..אז תתיישר ושא ראשך בגאווה. וזה משהו עלי ועל בעלי שביום חמישי הקרוב אנחנו נשואים עשר שנים ובעלי חוגג חמישים....

רחלי1

New member
אתי -

מתה על עצות כאלו...ישר מהאוניברסיטה של החיים!!! (רשמתי לפניי כל מילה, למרות שיש לי חודשיים רשמיים להישאר פסיכית ותינוקית...
מזל טוב כפול על חגיגות יום חמישי הקרבות, ושתדעו רק אושר, בריאות וחדוות יצירה כל חייכם!!! רחלי

petel

New member
אתי המקסימה ../images/Emo25.gif

תודה על הברכות, ומזל טוב משותף לנו - חתונה וחגיגת עשר שנות נישואים משותפת נשיקות
אתל

אלונהב

New member
אתי , את פשוט מדהימה

כ"כ כיף לקרוא את דברייך ואני מתארת לעצמי אם הייתי מדברת איתך, היית נותנת לי מכות מרוב שאני כ"כ לא מיישמתץ את דברייך (הלחץ הנפשי , למרות שהחתונה עוד רחוקה משגע אותי)

*שיר

New member
תודה אתי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

העצות שלך אכן שוות זהב ואני יודעת שאת צודקת ב-200%. גם עם כל ההכנות לחתונה, ניסינו להשאר בשפיות ולזכור שזה רק יום אחד (אפילו לא ערב..) ושאחר כך מתחילים החיים האמיתיים. ומה שלומך את? איך את מרגישה? לפי ההודעות שלך נראה לי שחזרת לפעילות מלאה למרות על התחלואים! את ממש אנרג´ייזר!!
ודרך אגב, חבר שלי ממש לא אהב את קונספט החוטיני...
הוא ביקש שאני אבטיח לו לא ללבוש דברים כאלה אחרי החתונה... מה את אומרת על זה?! (טוב, אולי הוא ישנה את דעתו אם אני אוריד משם 2 קילו ואקבל צבע של בריזלאית

אתי@

New member
רשמתי לפני את כל העצות שלך ../images/Emo13.gif

ובנוסף, אני מסכימה עם כל מילה של אמא שלך מדהים איך החיים מסתדרים כשמתנהגים ככה - הכל יותר קל וטוב...

sariteran

New member
אתי יקירתי, המון תודה!

...על המלים החמות והחכמות שתמיד באות בזמן ועל כך שאת זוכרת... כרגיל, הצלחת לרגש אותי! וכמובן שמזל טוב גם לך ולאיציק! נשיקות, שרית (שלא מאמינה שהיום ה- 9/9 ושהחתונה בעוד 3 ימים)...

מיה :)

New member
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב ../images/Emo24.gif

שלוש פעמים, לא? אתי - מילים כדורבנות. ככה בדיוק אני הרגשתי - אחרי שהגעתי לאולם כמובן...

למעלה