לשיר

אורנה ב.

New member
לשיר

שיר יקרה! זה זמן מה שאני קוראת את דברייך הרגישים ועצותייך החכמות בפורום ורק היום התוודעתי למעט מההיסטוריה שלך. סליחה אם אני שואלת שאלות תם, אבל... אני מבינה שמשפחתך אינה תומכת בך: אבא פאסיבי ואמא שמתנכרת לך, אז על מי את "מגנה" כשאינך מספרת להם שפתחת את תיק האימוץ- עליהם מפני הכאב,או על עצמך מפני הכעס? מה הם התסריטים שעוברים לך בראש? מה יקרה אם....? אני לא מתכוונת להיות פרובוקטיבית, אני פשוט לא מבינה או שחסרה לי אינפורמציה. את נשמעת לי בן אדם כל כך אוהב ודואג לאחרים שקצת שוכח לדאוג ולאהוב את עצמו. ואולי רק אולי,שווה לתת לתסריטים הגרועים האלה שמסתובבים לך בראש להפוך לתרחישים בכדי שתוכלי להשתחרר. הייתי רוצה לראות אותך עם קצת יותר הורמונים מהמלאי של אחותך, לוקחת קצת פחות אחריות על החיים שלה ועל הטעויות והחיים שלנו. שיר אני מוקסמת ממך אבל אני מקווה שיש לך גם שירים אחרים

נעמי*

New member
לשיר

האם אפשר לשלוח לך מייל לכתובת שבכרטיס האישי? החלטתי שאני לא נכנסת יותר לצ´אט עד שאגמור לכתוב כמה מבחנים ויש כמה דברים שאני רוצה להגיד לך

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לנעמי החמודה אפשר גם אפשר

בשימחה , ולגבי ההחלטה שלך לא להיכנס לצא´ט אז מקווה שהמיבחנים שלך יגמרו מהר וגם העבודות שתוכלי להיכנס בקרוב
בנתיים שולחת
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לאורנלה החמודה ../images/Emo39.gif

אז אני ינסה להסביר לך אורנה ביכלל לא שאלת תם אני מבינה שקשה לך להבין פשוט אני חיה את זה יום יום אז זה ברור לי , בעניין ההגנה על מי אני מגינה כשאני לא מספרת על פתיחת התיק גם ככה כמו שהבנת נכון היחסים בנינו ממש לא מלבלבים וגם ככה ביום יום ישנם המון חזיתות שניפתחות כלפי מצידם אז לספר להם על הנושא זה בבחינת פתיחת עוד חזית ,להבין הם לא יבינו וגם לקבל ממש לא אני מבינה את שאלתך ומבינה שקשה לך להבין את הנושא כי באמת מי שלא חי איתם יום יום וחווה דברים קשה לא להבין אך אני ינסה להסביר כמו שאמרתי זה בבחינת פתיחת חזית נוספת היום כשאני עושה את המאזן ומנסה ליראות מה יצא לי מזה אז זה רק רע כי אין אם מי לדבר אני אותם לא אוכל לשנות לא בפתיחות ולא בגישה כלפי את זה למדתי על בשרי במשך הזמן , אורנה תאמני לי שאת לא יודעת כמה פעמים בכיתי בלילות כי התפללתי שאולי יום אחד הם יבינו אותי ואוכל לשתף אותם נורא קשה לשמור כאלה דברים לחזור מפגישה עם הביולוגית ושאין לך את מי לשתף ,נכון אורנה לא אשקר ואומר שמההיכרות המרה שלי איתם בכל מני נושאים אני לא סיפרתי להם כי גם הפחד מהכעס שלהם שלפעמים אני לא בטוחה שיש לי את הכח לעמוד נגדם ולישמוע אותם לדוגמא אומרים "אספנו אותך מהזבל" רואים שאת לא מישלנו " הם חושבים שאני לא שומעת אבל צריך המון כח בשביל זה .. , הייתי בשימחה אורנה הופכת את התסריטים לתרחישים אם זה היה משחרר אך במקרה שלי עם הנפשות הפועלות זה יעשה פעולה אומנם של שיחרור אבל שיחרור קיטור נגדי ... ועוד משהו אורנה מה אני יגיד לך אמא זו אמא וכמה שהיא תדחה אותי תאמני לי שיש רגשים ,ימים , ודקות שהיא מאוד חסרה לי אז בנושא של התיק כמו שאמרתי אני יודעת עם מי יש לי עסק ואיזה תגובות זה יגרור ואין לי רצון להעמיק את הקרע בנינו מספיק הוא גדול.. ובקשר לשירים כן יש לי גם אחרים
שייכים לימים טובים יותר מה לעשות החיים מזמנים אותנו למקומות שאנחנו לא תמיד מבינים למה מקווה שהסברתי את עצמי , את האמת כשכתבתי היום את ההודעה היה מאוד מאוד קשה לי (המון
זלגו בדרך ..) כי הרבה זמן לא הסתכלתי בשירים האלה שכתבתי אני משתדלת לאחר החויות האחרונות שעברתי לנסות להתרומם קצת מהנפילות האחרונות
שיר

דיאנה*

New member
טוב, עכשיו באמת התעצבנתי ../images/Emo46.gif

שירונת, אם משיהו אומר או אמר או יאמר לך "רואים שאת לא משלנו" תחשבי ותזכרי(ומצדי גם תגידי) א י ז ה מ ז ל !!! ועל אמירה כמו "אספנו אותך מהזבל" אין לי מה לומר, לבד מזאת שאין לכך שום קשר לאימוץ, אלא לאישיות הקטנה של הדובר. לילה טוב ילדה יקרה
, דיאנה.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif לדיאנה לא התכוונתי ../images/Emo46.gif

לעצבן ליפעמים זה בה לי בטיבעיות תשאלי את המאמצים
, בקשר לאמירות כן אבל בכול אופן זה מזה כואב הם פשוט פוצעים את ה
ועוד בכוונה ובמודע וזה מה שהכי פוגע .. איזה מזל לא יודעת דיאנוש כל החיים הם אמרו לי שאני לא בסדר ,מוזרה כזאת אני חייבת לתת לך כמה דוגמאות : למשל כשהיתי קטנה הם החליטו שאני צריכה לנגן על אורגן עם תוים וכרגיל אני אחת שמאוד אוהבת לנגן אבל בלי תוים ,אוהבת לנגן כשמתחשק לי ע"פ שמיעה אז מה הם לא עשו כדי להכריח אותי לנגן עם תוים בסוף לא הלך להם ואני סרבתי בתוקף ,הם פשוט לא הבינו אותי ואמרו איזה מוזרה רואים היא.. ,וכן בנוגע לכתיבה גם כן כשהיתי כותבת הם דאגו להשמיץ אותי ולהוריד לי את הביטחון למתחת לאפס , אבל דיאנוש כל הזמן נסיתי להראות להם שאני פשוט לא יכולה לוותר על האני שלי ,אז הם הציבו לי עובדה או שאת הולכת לפי הכללים או שלא ואז הם פועלים בהתאם.. פעם אחת אני זוכרת שאמרתי לאחי יש לך מזל גדול שאתה רוב הזמן לא גדלתה בבית בגלל זה כנראה יצאת נורמלי
אז בקשר למזל לא יודעת לי נראה שיש לי חוסר מזל אוףף יש רגעים שהאנשים הקרובים אליך אלא שאמורים לתת לי כח להתקדם ולמלאת לך את המצברים ולקבל אותי כמו שאני פשוט פוגעים במודע ... אז לילה טוב
ענקי שיר

למעלה