לשיר

טימור

New member
לשיר

לשיר רציתי לומר לך כי יפה עשית בנסיון שלך להתפייס עם אמך כאשר קנית לה היום פרחים , תני לטוב שבך להוביל , להביט קדימה,לא להישבר מבפנים חבל שהנסיון בינתיים לא הצליח, אך אל לך להתייאש, אני הייתי מנסה גם דבר אחר : לכתוב לאביך ולאימך מילים מרגשות שיביעו את אהבתך, מילים שיבהירו כי מעולם לא ויתרת עליהם ,את הצורך שלך בהם מבחינה רגשית היום אולי יותר מתמיד. אני באופי שלי מאוד עקשנית ולא מרימה ידיים עד לנקודת המפנה, המכתב צריך להיות בונה, ללא משקעים מן העבר,צריך להיות בו כתוב שאף פעם לא התכוונת לותר על אהבתם,להסביר שהצורך שלך לראות מאין באת נבע מצורך,נבע מיצר שיש בך,כמו לנו כמו גם להם בתוכם,מיצר הסקרנות מרצון לדעת מדוע אותך עזבו? אולי גם הם היו נוהגים כך לו היו היום במקום שלך אשמח לעזור לך לכתוב מילים מרגשות שירעידו אצלם מיתר בלב,אולי גם יותר מזה. טימור (גיסתך)

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif אהלן אהלןןןן איזו

הפתעה מה קרה התמכרתם לפורום?
קודם כל מלה נשיקות לכולם לג´ ,ש´ , ע´ , וגם לס´ ג´ רעיון מדליק בקשר לשם
אז גיסתי היקרה והמתוקהההה איך ריגשת אותי במיכתב שלך חבל"זזז את הרי מכירה אותם לא ? חבל"זזזזזזזזזזזז היום זה עבר את הגבול תודה קודם כל על הרצון הטוב לעזור לי לסגנן משהו שירעיד להם את הלב לאחר שאני לא הצלחתי להזיז אצלם שום מיתר ,אבל נראה לי שזה גם לא יעזור כי אין להם מיתרים בלב כנראה
אוהבתתת אותכם וסחטן על היוזמה המרגשתתתתתת, והעקשנותתת מלא
לכולם שיר

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif ועוד משהו...

מרוב התרגשות שכחתי להגיד לך שתמסרי ד"ש עם שיר.. לאחי אהה
ותגידי לו שיפנה את הצד הימני של.. (את יודעת)
שיר

shira^

New member
טימור תודה על ההבהרה, כעת הבנתי

למה בעצם אמא של שיר כועסת עלייה. פשוט משום שהיא הלכה ופתחה את תיק האימוץ ונפגשה עם האמא היולדת. אולי את טימור יקרה תוכלי לגשר ולפשר במשפחה זו? תודה טימור !!!!

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif שירה יקירתי

אז אני יאמר לך שאמי בכלל לא יודעת שפתחתי את התיק ,העניין עם אמי והתנהגותה הכעס שלה לא התחיל מפתיחת התיק שעליו היא ביכלל לא יודעת ולא דיברתי איתה על הנושא ,היא לא יודעת שניפגשתי עם הביולוגית והלואי שזה היה מתחיל מיזה .. אז זה לא היה מיצבור של דברים וכעסים שלה היא בונה לעצמה כל מני תאוריות עצמיות הכעס שלה נובע ממשהו פנימי אחר משהו שמאוד קשה להבין כי גם את אחים שלי הם לא הלכו ליפגוש את הביולוגית ´הם לא פתחו תיק אימוץ אז למה אליהם היא התנהגה כך ??
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif ועוד משהו שירה

כדי שתביני את הנושא של פתיחת התיק והפגישה וכל מה שמסביב סיפרתי לאחי וגיסתי המתוקה ,אמא שלי נסתה לגשש לשאול להקניט את כל הסביבה אם אני פתחתי לא פתחתי ובהתאם בנתה לעצמה תאוריות ,היא גם בנוסף האשימה את אחי ומשפחתו שהם אלו שנותנים לי רעיונות ושוב היא רצתה לדעת אם פתחתי לא פתחתי את התיק מה שבכלל לא נכון אחי וגיסתי היו שותפים לנושא הרבה זמן אחרי שכבר ניפגשתי עם הע"ס הרבה פעמים שירה היא לעולם לא באה ודיברה איתי ישירות היא מעלה וזורקת כל מיני דברים בכל מני נושאים רק כדי לשחרר קיטור לא כדי לשמוע רק כדי לריב אז מקווה שהבנת את הסיבוך הרציני
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif שירה מה קורה נשמה ?? ../images/Emo23.gif

אני מקווה שאחרי הצ´אט הובנו הדברים וחסר לך שלא ..
אז מה הלכת להשתולל ?
חג אהבהההה שמחחח
שיר

למעלה