לשי,עפרי,נעם ואורית
על החוויה המרגשת

לשי,עפרי,נעם ואורית../images/Emo51.gifעל החוויה המרגשת../images/Emo140.gif

תודה על האירוח באירוע המדהים והמרגש שנערך לבני ולבנות המצווה של בי"ס הצרי בבית הכנסת של התנועה המסורתית.
לשי המקסימה שהתפללה וברכה על התפלין בקול בוטח ובשמחה
מזל-טוב
אוהבת המון.זהבה.

רובי א26

New member
או... לזה חיכיתי

לשי .עופרי .ולשיר של מיכל. מזל טוב לשאר ילדיי הצרי שחגגו בר מצוה. אני לצערי לא הייתי נוכח בבר מצווה מפניי שאני עובד עים הקטנים יותר
והחמודים. אבל מה שכן שמעתי מצוות בית הספר ומי שהיה נוכח שם.{ בבית הכנסת } שהיה ממש מקסים ומרגש אין לי ספק בכך. אבל מה שכן שההורים חזרו מבית הכנסת .והילדים חזרו לבית הספר. חגגנו כול הילדים והצוות את בר המצווה של הילדים היה מקסים הביאו זמר שהיה לו קול מקסים שר שירים כול כך מרגשים ושמחים הילדים פשוט נהנו לשמוע אותו ורקדו.ונהנו. לבסוף העלו את ילדי הבר מצווה לבמה עים עוגה ענקית וכן גםטעימהמאוד . עים ברכות ואיחולים בקיצור היה ממש מקסים.בבית הספר למה שזכיתי לפחות בבית הספר . אז לשי עופרי. ושיר של מיכל.מזל טוב ולשאר חוגגי בר מצווה בהצרי אוהב אתכם ילדים מיוחדים שלכם תמיד |́á| רובי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.

לשי המקסימה, ולכל המשפחה,../images/Emo102.gif

המון מזל טוב
. איזה תמונות, איזה ריגושים. התמונות מחזירות אותי לטקס של אור לפני חודשיים וחצי. וואו. אוריתי, אני מאחלת לכם הרבה שמחה ונחת, בריאות ואושר. אוהבת
, אורלי

לשי היפהפיה ולכל ילדי בני ובנות המצווה

מרגש מרגש מרגש!!!! מזל טוב - שתמיד יהייה לכם רק טוב, לאורית נעם עפרי, מיכל של שיר, וכל המשפחות שחגגו - בטח ההתרגשות הייתה פי כמה וכמה בטקס המרגש הזה - שתמיד תהיינה לכם התרגשויות מהסוג השמח הזה

חני ח

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב הרבה בריאות ונחת ושתדעו רק ימים שמחים כאלה.

וואוו איזה מרגש !! מזל טוב ../images/Emo65.gif

לשי ועפרי של נעם ואורית.מזל ענק לכם על החוויה המדהימה שחויתם בטקס בר/בת המצווה.מי יתן ויתגשמו כל משאלות הלב שלכם ושל הוריכם המדהימים.מאחלים לכם רק ימים של אושר וצחוק.ימים של שמחה וכיף.
מכל הלב
אהרון ליאורה והבנות

מיריאל1

New member
לאורית נועם ולנסיכה שי המקסימה../images/Emo49.gif

איזה מעמד מרגש... וואו, לראות את שי ה
עם הטלית עומדת ומקריאה ואורית כל כך את קורנת מאושר. שהילדים שלנו המיוחדים מגיעים לרגעים הללו, זה באמת מרגש עד דמעות!!!! אוריתי, מאחלת לכם הרבה נחת ואושר ורק בריאות והרבה הרבה רגעים ארוכים ושמחים. נשמח לשמוע חוויות ממך על האירוע. נשיקות לכולכם ממני מכל ליבי ובחיבוקים מירי

מיריאל1

New member
הבנתי שגם לשיר הבת של מיכל,

היתה בת מצווה באותו מעמד. אז מיכלי גם לך אושר ושמחה ונחת והרבה הרבה מזל טוב. נשמח אם תצרפי גם תמונות של הנסיכונת שלך ותשמיעי חוויות. מכל ליבי, והרבה
ממני, מירי

המון../images/Emo49.gifלשי ועופרי. ולשיר ולכל בני ובנות

המצווה. שתדעו תמיד שמחות אמן ואמן. אחלה תמונות
מאוד מרגש.
מימי.

כוכבה48

New member
../images/Emo49.gifלכל החוגגים ומשפחתם../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

לשי המקסימה המון
בריאות אושר
בכל משאלת

למעלה