לשי

yuri1615

New member
לשי

אהלן שי יישר כוח גדול על היוזמה אשלח קישור לדובר העירייה. בברכה יורי בנגייב ממונה פניות הנוער, לוד

תודה לך ...

אני מקווה שמכאן נוכל להפוך את העיר למשהו שנוכל להתגאות בו. ואתם,הנוער של העיר, עתידה של העיר. אמר מישהו הערב שבלי תנועות הנוער אין לנו עיר ואני חושב שבלי הנוער בכלל,אין עיר-שום עיר כי הנוער של היום הם הבוגרים של מחר. ומחר יכול להיות נפלא אם הנוער יגדל מעורב בעשייה ובתרבות של העיר. יישר כוח לך ולחבריך על פועלכם בעיר. אני "רק" מנהל הפורום של לוד-רמלה בתפוז... אתם - מועצת הנוער של לוד,תהיו יום אחד מועצת העיר של לוד ומאיפה שאתם עכשיו ובעתיד,תוכלו להשפיע על צביון העיר ועל החיים בה. אני שמח לראותך כאן איתנו. שי

kikale

New member
שי, שי , ../images/Emo13.gif

אתה מה זה מבוזבז!!! .... לא מבינה אותך באמת .. מה זה אתה " רק " ? תסביר לי בתפקיד הזה הרי אתה "רק" יכול להשפיע רבות על הנעשה בעיר מכאן אתה חייב להמשיך למועצת העיר ומשם השמיים הם הגבול ... אז מה זה "רק"?

זרקת רעיון...

תני לישון על זה... המממממ..... אני לא פוליטיקאי. אני רוצה להחשיב את עצמי ל״רק בן אדם״ זה הכל. שי

kikale

New member
הגיע הזמן

שלא פוליטיקאים ינהלו אותנו .... רק בני אדם .. רציניים .. אכפתיים , אמינים, אמיצים , אחראיים , רגישים, בעלי תושיה, יציבים, כאלה שטובת הכלל היא הנר שלאורו הם הולכים ....
כאלה שבאחוריים שלהם אין דבק מגע שמדביק אותם לכסא, וכשהם מפשלים הם לוקחים אחריות ומפנים את עצמם מהתפקיד .... מה הגזמתי בדרישות ?

ברור שלא הגזמת...

אבל כידוע לכול...כוח משחית... ולא בא לי להיות מושחת... אני אשאר ב"משרה" המכובדת הזו כאן... שי

למעלה