לשכבת ח' המלכים !!!

קוחו

New member
לשכבת ח' המלכים !!!

היה היום בן זונה !! אני יודע שתיהיה לנו שנה בת זונה כל הכבוד על התפקוד הים ועל המורל במסדר סיום אני מת עליכם יא ווחשים אז ניתראה ביום שלישי ב5 וחצי ויהיה פאנן !!!! צוות ח' שולט

roniiit

New member
יאאאאש

אני מאגניבה!. יניב, אל תתלהב יותר מידי. מה אמרתי לך כול השנה?! מה!? מי ירכז אותנו?! אך ורק אתה!!! נהנהנהנה תקשיב, נתתי לך הרגשה שאתה עובד עליי. אבל תשאל את כולם. בהרגשות שלי אני אף פעם לא טועה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההה וגם ידעתי שלירן וגל יהיו מדריכים שלי.. חחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעע

gal dolev

New member
חחחחח... תהיה שנה מעולה!!

הייתם באמת תותחים היום!! שבוע הבא אתם יוצאים ראשונים לים!! הסמפסים זה שומדבר בשבילכם!!

UV YAM

New member
נראה לי שמישהו פה התבלבל...

זה ששכבת ח' עלתה כיתה לסמפ"ס- זה ממש לא אומר ששכבת ח' עדיין יוצאים לים ראשונים. הטייטל הולך עם החברה ולא עם השכבה. מצטער לאכזב. בכל מקרה, אני מאחל לכוווווולם שנה נפלאה ומגניבה ואיכותית ולימודים והכי כייפית!!! חברה, תנצלו כל רגע- רגע שחלף לא ישוב עוד... יובל חורש

roniiit

New member
חהחהחה

מצחיק מאוד!!!! מחר, לא רק שניצא ראשונים, גם נירד אחרונים! ואנחנו הכי סוסים שבעולם! אפילו יניב אמר!!!
וגם וגם שנה שעברה יצאנו לפני החטים...אז נצא גם לפני הסמפס"ים... (אם יהיה לנו כוח חיחיחי)

ליאור2311

New member
לא בובי...

אנחנו יוצאים ראשונים, גם שנה שעברה יצאנו לפניכם... ותודה על הברכות..

למעלה