לשכב"ג דקר!!!!!

קוחו

New member
לשכב"ג דקר!!!!!

אני צריך צוות של 7 אנשים ליום שישי לאימון כניסות ויציאות מי שרוצה לבוא ולהיתאמן מוזמן בינתיים באים : גל ד, לירן , שירה אז צריך עוד 4 אנשים .... מי שרוצה שיתקשר אליי וצוות ... שולט (פשוט אסור עדיין להגיד את השיבוצים... )

roniiit

New member
נוו יניב!!!

זה כבר ברור שאתה רכז ח'!!! אז דיי לעמיד פנים

קוחו

New member
רונית בנוגע למה שאמרת...

למה ניראה לך שאני מרכז אותכם ?

roniiit

New member
לא יודעת...

אבל אני יודעת שכבר לא..אני יודעת מי תיהיה ה"רכזת" שלי... אז סליחה אל ממני ומכולנו שעיצבנו אותך כול כך הרבה עם זה... חיחיחי

gal dolev

New member
ה"רכזת" הזה.. זה ציטוט שלי במקרה?

משיחה שלי עם ליאור??

roniiit

New member
מתי דיברת עם ליאור על זה?

לא...אני יודעת על זה מדנה..

קוחו

New member
תודה גל ...

אאאאא כפיר גל , גל תעיר , תעיר ת'צמך תעיר תילדים ויאללה תתחיל לפרק אוהלים

gal dolev

New member
פחונוקובסקי בוקר טוב!

בן לולו! מה אני צריך להעיר אותך? כפיר! אה גל.. גל .. קום תעיר תצמך תתארגן תעיר תילדים וילאללה להתחיל לפרק תאוהלים!! פחונוקובסקי בוקר טוב! בן לולו! מה אני צריך להעיר אותך? כפיר! אה גל.. גל .. קום תעיר תצמך תתארגן תעיר תילדים וילאללה להתחיל לפרק תאוהלים!! פחונוקובסקי בוקר טוב! בן לולו! מה אני צריך להעיר אותך? כפיר! אה גל.. גל .. קום תעיר תצמך תתארגן תעיר תילדים וילאללה להתחיל לפרק תאוהלים!! פחונוקובסקי בוקר טוב! בן לולו! מה אני צריך להעיר אותך? כפיר! אה גל.. גל .. קום תעיר תצמך תתארגן תעיר תילדים וילאללה להתחיל לפרק תאוהלים!! מחר שבת ראשונה!! לא לשכוח!! כולם להגיע!! הטובים לצופי ים!! צופי ים הרצליה שבט דקר אימפריה!!!

liorkap

New member
אני מכריז את תחרות משפטי זברק.!

אני מכריז את תחרות משפטי זברק.! תכתבו כאן את הכל המשפטים המצחיקים / דבילים / לא הגיוניים / מפחידים ששמעתם מזברק.

liorkap

New member
מלחמה.

היום הראשון של קורס סמפ"ס, מפנים את החניכים. אני: "זברק, למה כל הש"שינים צריכים להישאר כאן?" זברק: "למה צריכים להישאר אה!? מי יפרק את האוהלים!?" אני: "אבל זברק, יש מלחמה, אתה לא חושב שמסוכן להישאר כאן?" זברק: "אתה לא תגיד לי מה מסוכן ומה לא! מישהו צריך לפרק את האוהלים! מי שמפחד לא חייב להיות כאן"

liorkap

New member
מחשבים.

אחרי התקנת המחשבים ב"נוהל" בעכו: "נו, קפלן..... עכשיו אפשר להיכנס במחשב לתוכניות גרעין של אירן?" "אוי, הקידמה, הקידמה..נו קפלן.. עוד כמה שנים במפקדה יהיה מחשב וכל חניך ירשם ישר למחשב? קח את זה כפרוייקט סיום."

Innocence Lost

New member
[למרות שזה לא היה ישירות לי]

"לא סוגרים את השבט, פשוט לא פותחים אותו."

gal dolev

New member
חחחחח הוא אמר ליוסי ברדה..

אבא של שירה באדה.. שיש לבת שלו רגלים מסריחות!! חחחח

Yaarit4

New member
באותה שיחה עוד משהו שהוא אמר

עומר ברעם:זברק אם צריך ש"A לטבריה אני מוכן להיות