ברור שכל העסק הזה מפוקפק אבל מדובר בנושא שקשה יחסית לשיפוט
אני מעדיף לא לשבור תראש עם זה יותר מדי, זה גם מה שהעדפתי לעשות בפרשה של אלנבי 40, מה שהלך שם זה הוללות גדולה ללא ספק, אבל אם היה או לא היה שם אונס, אני עדיין לא בטוח במאה אחוז, מצד אחד הייתה שם בחורה בליינית שלפי הרבה מהעדויות מתנהגת באופן דומה באופן קבוע והיא גם לקחה חלק פעיל בהרבה מהאקטים ואחר כך ניסתה להיתמם ולהפיל הכל על הבחורים, מצד שני עדיין מדובר בבחורה שיכורה ברמה כזאת או אחרת, מה שנחשב לדבר מפוקפק מבחינה מוסרית וחוקית, אבל הבחורה באלנבי 40 ממש לא הייתה מעולפת, מי שטוענת שהיא הייתה מעולפת, לא שמעה את הפרטים של מה שבדיוק התרחש שם או/ו לא ראתה את הסרטונים, הבחורה מאלנבי 40 העניקה מין אוראלי לבחורים, עשתה יחסי מין בעמידה ובמשיכה לרקוד על הבר בהפסקות בין האקטים.
מה שהגבר בראיון שהבאת נשמע הרבה יותר גרוע ממה שקרה באלנבי 40, לכן אני חושב שיש כאן כמה נושאים נפרדים, משום שהוא מודה שהוא קיים יחסי מין גם עם בחורות שהיו כל כך שיכורות שהן היו כמעט כמו גופה, במקרה כזה זה נשמע הרבה יותר כמו אונס. אני באופן אישי בכלל לא הולך למועדונים, מועדונים וברים באופן כללי ידועים כמקומות מפוקפקים, אם כי יש מועדונים שהם יותר מפוקפקים מאחרים, פעם אחת אפילו יצא לי לדחות בחורה שיכורה בחצי צחוק, שאמרתי לה משהו בסגנון "עזבי את מנהגת ככה רק משום שאת שיכורה", ככה שאני לא בקטע של לקיים יחסי מין עם בחורות שיכורות, אם כי אני מכיר גם כמה מקרים של בחורות שטוענות שאין להן את האומץ לעשות דברים מיניים מבלי שהן שותות אלכוהול לפני זה, וזה גם דבר שצריך לקחת בחשבון בחלק מהמקרים.