לשכב עם נשים שיכורות

Elle992

New member
לשכב עם נשים שיכורות

נתקלתי אתמול בכתבה הזו - המטרה: לסיים את הערב עם בחורה שיכורה

מה דעתכם? קרה למישהו מכם(אולי לא החסרי נסיון לגמרי שכאן)?
מה אתם חושבים בכלל על המגמה הזו - בעד? נגד?

את מה שאני חושבת אני מעדיפה להשאיר לאחר כך, רוצה לשמוע
קודם מה יש לכם לומר בנושא...

Berethor

New member
ברור שכל העסק הזה מפוקפק אבל מדובר בנושא שקשה יחסית לשיפוט

אני מעדיף לא לשבור תראש עם זה יותר מדי, זה גם מה שהעדפתי לעשות בפרשה של אלנבי 40, מה שהלך שם זה הוללות גדולה ללא ספק, אבל אם היה או לא היה שם אונס, אני עדיין לא בטוח במאה אחוז, מצד אחד הייתה שם בחורה בליינית שלפי הרבה מהעדויות מתנהגת באופן דומה באופן קבוע והיא גם לקחה חלק פעיל בהרבה מהאקטים ואחר כך ניסתה להיתמם ולהפיל הכל על הבחורים, מצד שני עדיין מדובר בבחורה שיכורה ברמה כזאת או אחרת, מה שנחשב לדבר מפוקפק מבחינה מוסרית וחוקית, אבל הבחורה באלנבי 40 ממש לא הייתה מעולפת, מי שטוענת שהיא הייתה מעולפת, לא שמעה את הפרטים של מה שבדיוק התרחש שם או/ו לא ראתה את הסרטונים, הבחורה מאלנבי 40 העניקה מין אוראלי לבחורים, עשתה יחסי מין בעמידה ובמשיכה לרקוד על הבר בהפסקות בין האקטים.

מה שהגבר בראיון שהבאת נשמע הרבה יותר גרוע ממה שקרה באלנבי 40, לכן אני חושב שיש כאן כמה נושאים נפרדים, משום שהוא מודה שהוא קיים יחסי מין גם עם בחורות שהיו כל כך שיכורות שהן היו כמעט כמו גופה, במקרה כזה זה נשמע הרבה יותר כמו אונס. אני באופן אישי בכלל לא הולך למועדונים, מועדונים וברים באופן כללי ידועים כמקומות מפוקפקים, אם כי יש מועדונים שהם יותר מפוקפקים מאחרים, פעם אחת אפילו יצא לי לדחות בחורה שיכורה בחצי צחוק, שאמרתי לה משהו בסגנון "עזבי את מנהגת ככה רק משום שאת שיכורה", ככה שאני לא בקטע של לקיים יחסי מין עם בחורות שיכורות, אם כי אני מכיר גם כמה מקרים של בחורות שטוענות שאין להן את האומץ לעשות דברים מיניים מבלי שהן שותות אלכוהול לפני זה, וזה גם דבר שצריך לקחת בחשבון בחלק מהמקרים.

Elle992

New member
העולם מעוות ועגום

עגום המצב שקורים סיטואציות נוראיות כמו שתוארו בכתבה.
ואני מכוונת ספציפית לסיטואציות שתוארו בכתבה ולא למצבים שנשים/גברים
משתכרים לשם שחרור עצמי וקיום יחסי מין בסוף הערב.

אי אפשר לשים בצד שמתוארים מעשים שפלים ונוראים בכתבה שהמרואיינים
מרגישים מאוד בנוח ודי בטוחים בעצמם ובמעשים שלהם שזה תקין ובסדר.

טפי, טפי על אנשים כאלה.

Elle992

New member
אני אומנם מחבבת את הבדיחות שלו

כי זה מצחיק, ואין הרבה מה לעשות בנידון.
אבל לא, הוא פשוט לא. לא יודעת...קשה לי עם ההומור המשפיל שלו.

Berethor

New member
לא רק מצחיק, אני לא מכיר דרך טובה יותר לעשות סאטירה על זה

ההומור הזה הוא גס יחסית ומאוד ישיר, אבל גברים שמחפשים רק סקס, חושבים באופן דומה, מדברים באופן דומה ומתנהגים באופן דומה לזה שמתואר בסרטונים עם הדמות של סטס אמן פיתוי ואפילו יותר גרוע, יכולת לראות את זה גם בראיון, ושם הגבר עוד עידן את דבריו ביחס לאיך שהוא מדבר כאשר הוא לא מרואיין וכאשר הוא מדבר על בחורות עם החברים שלו, ככה שסביר להניח שזה היה רק קצה הקרחון בכל הקשור לדיבור שלו ולמעשים שלו עם בחורות. נראה שאסף יצחקי מכיר מספיק טוב את הנושא אם הוא עשה סאטירה כזאת טובה על הנושא, עם השנים גם שמתי לב שהקטע הביטחון של הבחורה הוא די נכון, לפחות לגבי חלק מהבחורות, כאשר אגו של בחורות מנפח יותר מדי זה יכול להיות בעייתי עבור בחורים שבקשר איתן.

White Knight1

New member
נראה

שדי שקוף שכולם יגידו נגד וכל מי שבעד לא יעיז להודות בכך, לא?

בגדול נגד, למרות שיש רמות של שכרות, אם היא עדיין בשליטה עצמית אבל האלכוהול פשוט גורם לה להוריד מחסומים רגשיים, ז"א שהיא מודעת למה שהיא עושה וזה מה שהיא באמת רוצה לעשות רק שהיא מרגישה יותר פתיחות לעשות את זה בעקבות האלכוהול זה יכול להיות בסדר, רק הבחור שאיתה צריך להיות ישר ולוודא שזה באמת המקרה.

אישית אני גם לא אוהב מועדונים ולא אתחבר לסקס עם מישהי שאני לא מכיר, צריך להרגיש איתה בנוח קודם כל, וזה לא דבר שיכול לקרות אצלי תוך יום אחד.

Elle992

New member
תתפלא
בעבר היו כאן גברים שממש היו

יכולים לצעוק ולעשות בלגנים שזה סתם האשמות ופמיניסטיות
וכל השיט הזה.

אין כאן שום דבר פמיניסטי, מתוארים בכתבה מקרי אונס ממש חמורים.
לשכב עם בחורה שמעולפת/חצי מעולפת?
לשכר אותן עד אובדן חושים בכוונת תחילה?
חלאס, בודדות הבחורות שמשתכרות עד אובדן חושים בכוונה שישכבו איתן
כשהן מעולפות.

נכון שיש נשים שבאמת נהנות להשתכר/אוהבות להשתכר כי זה משחרר אותן
ומעביר להן כמה שעות בלי המציאות הלא נעימה והיומיומית.
אבל הרוב? הרוב לא. בדיוק כמו שגבר לא יגיע למועדון במטרה שבחורה
תשכר אותו עד אובדן חושים בכדי שהיא תוכל לשכב איתו.

זה עצוב, חולני, נוראי. נוראי שבחורים כאלה מסתובבים חופשי ואונסים על ימין
ועל שמאל ועוד יש להם את החוצפה לדבר על פמיניזם וזה שהבחורות
תמיד רוצות להזדיין, תמיד.

ga26

Member
לא קראתי את הכתבה אבל אני חושב שאני יודע במה מדובר

לא קרה לי מעולם (להזכירך לא מדובר פה בפורום באנשים שכל יום מחליפים בן/בת זוג ושיש להם המון סטוצים ומפגשים מיניים)
אני חושב שכשהבחורה שיכורה לגמרי וברור שלא שולטת בעצמה ולא מתפקדת זה אונס אבל רוב הסיטואציות במועדונים הללו (סיטואציות שאני סולד מהם לגמרי) נעשות בהסכמה של שני הצדדים (בתקוווה שיש רק שני צדדים) ובד"כ כל הצדדים שיכורים פחות או יותר באותה מידה (כלומר שיכורים לגמרי). לא רואה למה תמיד הנטייה היא להאשים את הבחורים. בואו לא נתחסד הבנות שהולכות לשם ושותות יודעות לאן הן הגיעו ורוצות סקס לא פחות מאותם בנים. שוב אני לא מדבר על מישהי ששיכורה מכדי לדבר או להגיב - אלא על יתר המצבים. אני סולד מהמועדונים הללו וממה שקורה שם אבל בגלל שזה הדדי ובהסכמה של כל הצדדים אין פה משהו לא חוקי.

אגב באותה מידה אני יכול לטעון שהגברים במועדונים הם שיכורים ולכן הם מנוצלים מינית על ידי נשים שזוממות לשכב איתם. נשמע לכם הזוי? אז למה אם אני מחליף את המילים גברים ונשים במשפט זה פתאום ניצול או אונס?

זו ברמה העקרונית. ברמה הפרקטית - לכל הנשים שאני אוהב ומעריך, לבת שלי שקטנה מידי כדי ללכת למועדונים (בת 7 חודשים) אבל תגדל בע"ה, לידידות שלי ולכולן אני פונה ואומר - "אל תלכו למקומות כאלה! אם אתן הולכות תשתדלו שתהיה שם חברה שאתן סומכות עליה ותשמור עליכן מעצמכן כשאתן שיכורות - יש המון גברים שינצלו אתכן!!!! תיזהרו"

נכון אני סותר את עצמי אבל כמו כל אדם אני מלא סתירות

Elle992

New member
הכוונה ספציפית למקרים המתוארים בכתבה

לא למקרים שאנשים משתכרים מתוך רצון להשתכר ולשכב בסוף הערב.

אם תכנס לכתבה, תבין בדיוק במה מדובר.

על אותו משקל יכול לקרות לגברים, פשוט זה לא נפוץ שם - אשה משכרת גבר
במתכוון עד אובדן הכרה בשביל לשכב איתו.
אבל אני מאמינה שיש מקרים כאלה עם כמה בודדים שהם וכמובן שגם
המקרים האלה לא מוצדקים ונכונים.

ga26

Member
מאמין שהעסק יתקשה לעבוד (כלומר לא יתקשה....) לגבר במצב זה

בכל מקרה אם המצב הוא עד אובדן הכרה זה אונס בכל מובן, אין פה שאלה.
הבעיה שיש המון מקרי ביניים במועדונים הללו. וכמעט כולם שם שיכורים. בקיצור השאלה המשפטית או העקרונית כבר פחות מענייינת אותי, יותר מעניין ההמלצות שלי לנשים - תיזהרו!!!!!! לא לשתות עם כל אחד, לא ללכת לבד למקומות כאלו, כמו שיש נהג תורן שתהיה חברה תורנית ששמה עין, חוץ מזה יותר טעים ויותר בטוח לשתות בקבוק סגור של קולה (כן, מאז שיש לי בת אני הרבה יותר מודע ומפחד מהעובדה שיש גברים רעים -כן יש כאלו ולא מעט לצערי - שמסתובבים במטרה לאנוס או לתקוף נשים).

Elle992

New member

אני בכלל לא בקטע של מועדונים ולהשתכר, לא עושה לי את זה.
אם הייתי רוצה לקיים יחסי מין - אקיים אותם, בלי להשתכר/להיות מסוממת.

אני אדם מאוד החלטי ומודעת היטב לרצונות ולצרכים שלי.
קשה לי להבין אנשים שנהנים להשתכר עד אובדן הכרה אבל זה בחירה שלהם
והם צריכים לדעת בסביבת איפה לעשות זאת ועם מי להיות בכדי
לא להגיע למצבי אונס כאלה.

ga26

Member
פעם הייתי שותה, אבל בצורה מבוקרת ועם עוד חברים טובים מסביבי

אני יכול להבין מאיפה הצורך מגיע. אני קצת "ברוגז" (לא מתנזר לגמרי אבל לא שותה כמעט אף פעם) עם אלכוהול מאז שאחי ז"ל נהרג משתיית אלכוהול שגרמה לו לעשות שטות שבחיים לא היה עושה אם היה צלול.

Elle992

New member

זה טוב להוציא, לפעמים דברים יושבים לנו בלב ולא תמיד מרגיש לנו
לנכון לפתוח ולשתף אבל כשזה קורה - זה לטובה.

צר לי כ"כ לדעת שחיים של בנאדם יכולים להסתיים בשבריר של שניה.
אך, אלה הם חיינו..שמחה ועצב כאחד.

ga26

Member
כן, אלה החיים. אנחנו חיים בהרגשה שנחייה לנצח אבל

הרבה אירועים בחיים מזכירים לנו שברגע הכל יכול להשתנות.

Berethor

New member
בישראל יש "תזכורת" על כך כמעט כל יום, בגלל מתקפות של מוסלמים

"פיגוע דריסה בירושלים: 14 בני אדם נפצעו אחר הצהריים (ב') כשמחבל ממזרח ירושלים ביצע פיגוע דריסה סמוך לגשר המיתרים בכניסה לבירה. המחבל נורה ונהרג. הפצועים, בהם תינוק, פונו על-ידי צוותי מד"א לבית החולים שערי צדק והדסה עין כרם בירושלים. מצבם של שמונה מהפצועים קל. התינוק, בן שנה ושלושה חודשים, נפצע באורח קשה והוא מורדם ומונשם. שניים אחרים, בהם אישה כבת 65, נפגעו באורח בינוני, והשאר לקו בחרדה."

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4739162,00.html[/URL]

Berethor

New member
מספיק אחד כזה שיסתובב במועדון וזה כבר מספיק מסוכן להיות שם

מספר הגברים שמתנהגים ככה לא צריך להיות זהה למספר הנשים שנפגעות מזה, משום שגבר בעייתי אחד יכול לנצל הרבה נשים, יש הרבה גברים שלא מתנהגים באופן הזה, אם כי מקומות מפוקפקים כמו מועדונים וברים מושכים עליהם הרבה כאלו שכן מתנהגים באופן הזה, יש לזכור שמועדונים וברים אלו מקומות שאנשים שותים בהם הרבה אלכוהול מכתחילה, מוכרים שם בעיקר אלכוהול, בלי מזון אפילו, בניגוד למסעדות למשל. הגבר שמרואיין לכתבה נשמע כמו ערס ומישהו מאוד סוטה, שאכפת לו רק מעצמו. אני מצטרף להזהרה שלך לנשים, למרות שיש הרבה פמיניסטיות שלא יאהבו את זה, ויגידו שזה לא הנשים שצריכות לזהר אלא גברים צריכים להפסיק לנצל נשים שיכורות, אבל בסופו של דבר העבריינים אשר מנצלים בחורות באופן סדרתי, רוב הסיכויים שהם לא ישנו את התנהגותם, לעשות את מה שהם עושים זה כבר הפך להיות טבעם השני.

למעלה