לשכוח......

Stripperella

New member
לשכוח......../images/Emo14.gif

הרבה פעמים אנחנו מתאהבים באנשים.... אך לפעמים זה לא תמיד הולך... לפעמים אתה יוצא מי זה פגוע ....לפעמים אתה יוצא מזה מבואס... ולפעמים אתה בכלל לא יוצא מי זה.... אז מה אתם עושים בשביל לשכוח אותו/אותה? בשביל להעביר את זה הלאה?

Lancelot99

New member
תעביר את זה הלאה..

בד"כ לא לוקח לי הרבה זמן לשכוח מבחורה. פחות מיום אפילו. הדרכים: ספורט, מוזיקה, שינה! אבל פעם נפלתי עם אחת, ולקח לי שנה וחודשיים לשכוח ממנה. לא היה יום שלא חשבתי עליה ולילה שהיא לא עברה לי בראש והפריעה לי לישון. שום דבר שניסיתי לא עזר. ממש שום דבר. עד שהגיעה תקופה שפשוט לא היתה לי דקה פנויה לשום דבר, תקופה די ארוכה. אחריה כבר כמעט ולא חשבתי עליה יותר. כנראה שהתרופה הכי טובה היא חוסר זמן ועיסוקים רבים בלחץ.. שלא ישאר זמן לחשוב עליה

bali

New member
מנהל
יוצאים עם חברות/חברים

בהתחלה, כדי להשכיח את הבעסה, עושים דברים שמאד אוהבים ולא עשינו כשהיינו בזוגיות, וכשמרגישים שזה נכון יוצאים שוב לדייטים עם "דגים" חדשים.

וואהי זה קשה...

לקח לי שנה וחצי לשכוח ממישהו אבל בסוף הצלחתי אני לוקחת את היומן שלי ומתחילה לכתוב שם מה כואב לי כותבת כאילו אני מתכוונת אליו.. לדוגמא. "אהבתי אותך. למה זה לא הלך בינינו? למה זה כואב כל כך?" אני מכוונת את זה אליו כאילו שאני מדברת איתו. וזה ממש משחרר אותי ממנו כי אני משחררת ת'כעסים שלי "עליו"

לא יודעת למה אבל לי נמאס מהר מאוד

מאנשים, א]ילו כאלה שאני אוהבת אחרי פרידה זה מבאס אבל בלי לשים לב ככל שהזמן עובר כך גם הזיכרון. לא מתעמקת בדברים יותר מדי.

למעלה