לשכור דירה בתל אביב

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
לשכור דירה בתל אביב

שלום, אני לא מכיר את המרכז.. מצאתי עבודה בתל אביב וגם ממשיך את לימודיי בעיר. אני רוצה לשכור דירת חדר, חדר וחצי או דירת סטודיו. מחפש דירה טובה ובמקום טוב.. בתל אביב או ברמת גן מהם האיזורים שכדאי לי לחפש בהם, ומהו המחיר הריאלי לדירה כזו? תודה :)

גונדרי

New member
הלך עלייך...

אין דירות בתל אביב... ועל אלה שיש יש תור של 200 אנשים ובוא נגיד שבעלי הבתים הבינו את המצוקה והם מעלים את המחירים בעשרות אחוזים, דירות בפלורנטין שעד היום היו שוות 500-600$ לחודש, מושכרות היום ב 750-800$ . אז תתכונן לעבודה קשה, ואל תהיה בררן מידי. אתה יכול למצוא דירות ב www.blidira.co.il

magenta73

New member
זה באמת לא זמן טוב

לחפש בתל-אביב. תנסה ברמת-גן. נראה לי שעכשיו זה יהיה בסביבות ה500 דולר לדירת חדר...

BABELICIOUS

New member
אל תדכאו אותו. זה הרבה גם עניין של

מזל. אנחנו מצאנו את הדירה הנוכחית שהיא יפהפייה וגדולה (2 חדרים) ויחסית זולה (500$) ועוד בקיץ (שזו עונת שיא החיפושים אצל כווולם) אחרי כולה 2 דירות שראינו לפניה. טיק טק. אמנם זה היה בתנאי שהסכמנו לחתום על זיכרון דברים עוד באותו לילה בסביבות חצות בביתו של בעל הבית באזור בת ים אבל לפחות חזרנו עם דירה ביד בלילה ההוא. אם ממש רוצים דירה בת"א, צריך להסכים לראות אותה בכל שעה, גם אם זה אומר לצאת מהעבודה לאיזו שעה ולא להשתהות עם החתימה. כי אם לא תחתום לפחות על זיכרון דברים עוד באותו יום הלך עליך.

יש בתל אביב גם בזול

אבל נורא תלוי איפה אתה רוצה לגור ואם לא ממש איכפת לך לגור למשל בשכונת התקווה, אז המחירים שם מאוד זולים יחסית למחיריי דירות בתל אביב. אני משכיר ב 300 דולר דירת חדר.

bioc1

New member
אחי שוכר ברמת אביב ג'

יחידת דיור של חדר שמסופחת לוילה ב400 דולר כאשר חשמל ומים בעל הבית משלם...

זכוכיות

New member
איזה כיף כאן בב"ש...

שעל דירת 4.5 חדרים במרחק 5 דק' הליכה מהאונ' אנחנו משלמים 250 דולר...

זכוכיות

New member
אני דווקא נהנית כאן ../images/Emo13.gif

21.5 שנים ארוכות העברתי בת"א, הגיע הזמן לשנות פאזה.

bioc1

New member
אני גרתי 6 שנים בחור...

(קצרין למי שמכיר) אומנם חור יפה והייתי ילדה קטנה אבל עדיין... לא בא לי להחליף פאזה.

gititzi

New member
תלוי...חפש ב-

www.homeless.co.il יש כל מיני מחירים בכל מיני מקומות וכל מיני גדלים -בהצלחההההההההההההההה

למעלה