לשכת ברק אינה עונה

לשכת ברק אינה עונה

הירי המתמשך בשכונת גילה פשוט ירד כנראה מהתרחישים המדאיגים מבחינת לשכת ברק , שום דבר דבר במדינה הזאת שמתנהל בשקט , בלי התיחסות מצדה של לשכת ברק , החייל שנהרג היום בר דב , פשוט מצריך את ישראל לא להגיש תלונה נגד החיזבאללה באו``ם , אלא להגיש תביעה נגד עצמה על זה שביא עומדת וצריכה להרוס את לבנון עד דק , נגמרה הסבלנות של העם , אנחנו שואלים את ברק שאלה קטנה והיא , עד מתי יגמר האולטימטום שהציב לחיזבאללה להחזיר את החיילים החטופים , מתי כבר יגמרו ה 48 השעות שהציב לרשות הפלסטינית להפסיק את האלימות מיד או לפחות להפסיק את הירי . תגידי לי אתם . אם זה לא היה ראש הממשלה שלנו היינו צוחקים עליו , אבל האחרים צוחקים עלינו ועליו על זה שבחרנו בו , אני בעצמי בחרתי בבנימין נתניהו , ואמשיך להצביע בעדו. כל עוד שהערבים פוחדים ממנו. אגב , אתם יודעים למה עראפאת רוצה לחדש את המו``מ עם ישראל בשביל להכשיל נסיון ברק לכינון ממשלת אחדות . ואתם יודעים מי אמר לו את זה? נכון יוסי ביילין , האיש הזה מעורר לי הרגשה להקיא .

amor

New member
לשכת רה``מ או לשכת שרהב``ט ?

לפעמים הוא לא זוכר מאיזה לשכה הוא נתן אולטימטום ולכן הספירה עדיין לא התחילה אצלו. בעצם כלום לא התחיל .אצלו אנחנו עדיין ב-6/99 .

הצבעת ביבי אז מה הבעיה ?

אם הצבעת ביבי תוכל להתנחם בכך שהוא יחזור בקרוב ואז אנחנו נשרת במילואים אי שם בין עירק לאירן. כאן ישארו המשתמטים והמתפללים למיניהם ואלה שגם לא שמלמים מס הכנסה וסתם עבריינים שישלחו קיוצניקים טובים ומסורים להילחם בשם שר הארון והדמים שרון ובכלל תתעודד עוד מעט דרעי שיתחרר וץתוכל לשמוח. ואולי תקבל שי מעודפי המתנות של שרה על נאמנותך. יאללה כבר שכחתם את הבוץ והגועל ואת היאוש והשחיתות. סוף סוף ראש ממשלה גבר ישר ולא מושחת שהוציא אותנו מלבנון ולא נכנע לדתיים ועל תקראו עיתונים יותר מדי. גבר בגברים שמבליג ונושך שפתיים ולא מטביע את המזרח תיכון בדם.

למעלה