לשכת גיוס מעצבנת!

mashush

New member
לשכת גיוס מעצבנת!

היי כולם! התקשרתי לפני כמה ימים ללשכת גיוס לברר איפה התיק שלי (כבר הגשתי טפסי התנדבות והיה לי סיכום פרופיל). ביקשתי מהפקידה להעביר אותי למדור פרט והיא לא הסכימה!!!! היא רק אמרה שהתהליך בטיפול... איך אני אמורה להגיע למדר פרט?! או אם אני רוצה לדבר עם האחראית מתנדבים? אגב, אני בלשכת גיוס תל השומר

the illusion

New member
יש לי את הטלפון הישיר של נעמה

אחראית מתנדבים.... תגידי איך את ידעת מתי סיכמו לך פרופיל? את בי"ב?

mashush

New member
לא...

סיימתי י"ב שנה שעברה...הייתי אמורה להתגייס באוגוסט ואז יומיים לפני הגיוס הורידו לי פרופיל. נתנו לי 24 ל3 חודשים ולפני כחודש שוב נתנו לי 24 ,הפעם לשנה. ואין לי מושג איך זה הולך עם הסיכום פרופיל והכל...רציתי להתקשר ולברר...אבל... אודה לך אם תתני לי את המסר של נעמה במסר או משו!

Dizen

New member
מה זאת אומרת לא הסכימה?!

מוזר... ואם כבר הגשת בקשה, לא נתנו לך את המספר הישיר? מוזר מאד
לצערי אין לי מספר לתת לך...

Dawson girl

New member
הם לא נחמדים במיוחד בתל השומר, הא?

אני בחיפה ויש שם רק אחראית מתנדבים אחת בשם אורטל, והיא ממש חמודה וממש עזרה לי

סיונתו

New member
במיוחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תנסי בכלל לא
...
הפסדנו היום במשחק אחרי שהובלנו 12 כמעט כל הזמן.... יחי חופרי
ראש העיר הבא
וגם לא נשכח את שושני שושני אבי שושני... יעל יהודית מסרה לך עוד ד"ש היום...היא נורא התלהבה שאני מכירה אותך חחחח אולי עכשיו אני גם יקבל ציון נורמאלי...

Dizen

New member
../images/Emo13.gif

אל תדאגי בקשר לציון אצלה. גם אם לא היית מכירה אותי, היה לך ציון מעולה... ככה היא- מקשה כל ה-3 שנים ובסוף ממש ממש מתחשבת בציונים... ודרך אגב- המון בהצלחה עם הכתבה והבטאון והכל
(אין לי כח פשוט להגיב גם שם
) אבל באמת- מקווה שתצליחי להגיע לשם!
כדורסל או כדורעף?

המרחפת

New member
תראי,

לפעמים אי אפשר להעביר כי זה בלתי אפשרי מבחינה טכנית. אין קישור בין הטלפון שלה לטלפון שאת צריכה. היו מתקשרים המון למשרד שלי בטעות, במקום למשרד עם שם דומה, ואז היו מבקשים ממני להעביר- אבל זה היה בלתי אפשרי טכנית. מה שכן, היא הייתה יכולה לתת לך את הטלפון, אבל או שהיא ראש קטן, עצלנית שלא רוצה לקום לחפש, או שאין לה...

למעלה