לשכת הגיוס- מענה לפניות

aurora0

New member
לשכת הגיוס- מענה לפניות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אני בשעה האחרונה מנסה להתקשר ללישכת הגיוס (תל השומר). כשאני מקישה על המתנה למענה קולי - זה מתחלף למוזיקה ל10 שניות, ואז צליל תפוס מהיר
ואז, שתיקה לשנייה, ציפייה דרוכה מצידי ו... צליל תפוס רגיל, יותר ארוך! הם עושים את זה לכולם או רק לי?? אם למישהו\י יש טלפון\פקס של לישכת הגיוס, בפרט מדור קד"ץ, זה יכול ממש לעזור לי. במיוחד אם הם יחליטו לענות.
תודה

asael

New member
קורה גם לי וקיבלתי צו גיוס. הכנסו!!

אני מנסה לשווא לטלפן ולדבר איתם. א-קיבלתי היום , יום שישי צו גיוס ל-26-11-2002. ב-אני בטוח שזה ישתנה עוד כמה פעמים. ג-עוד לא קיבלתי אף זימון - לא יום סיירות , לא גיבושים אחרים , לא מודיעין , לא תלפיות , לא טיס. כלום. ד-אני לא יודע את הפרופיל שלי בכלל , הם הרי לא עונים לי! ה-אולי הם חושבים שאני בן יחיד , למרות שזה השתנה ולכן אני לא מקבל זימונים? ו-אם תענו לטלפון , תדעו שזה השתנה , סתומים! ז-למה לשלוח לי צו גיוס יותר משנה לפני , אם זה ישתנה הרי עוד כמה פעמים?! אם אני אלך לטיס , אני יכול להתגייס חודשיים לפני עוד אחרי התאריך הזה. אותו הדבר כל המיוחדות. אז למה? ל-מ-ה ? ? ! ! זין על הצבא הטיפש הזה. ראש קטן אחד אחד.

טל עדתו

New member
תשובות לשניכם

1. אורורה - אני לא יודעת מה בקשר לבקו"ם אבל בלשכת גיוס שלי (ירושלים) אין בכלל קבלת קהל ו / או פניות טלפוניות... ככה שיכול מאוד להיות שגם בלשכת גיוס שלך לא עונים לפניות ביום שישי. תנסי ביום ראשון... אם גם אז לא עונים לך אז יש לי רעיון בישבילך... תתקשרי ללשכת גיוס בירושלים 02-500700 ותבקשי שם את הטלפון של מדור קד"צ בבקו"ם... 2. עשהאל - *נכון, הצו גיוס שקיבלתי הוא ראשוני בלבד והוא עוד ישתנה לך כמה פעמים לקראת הגיוס, אין מה לדאוג. * אם היית בעבר בן יחיד ועכשיו אתה כבר לא אז אתה צריך לדווח ללשכת גיוס וגם בקשר לפרופיל שלך אתה צריך לבדוק דרך הלשכת גיוס... תנסה להתקשר שוב פעם ביום ראשון בבוקר... *לא הבנתי כל כך מה אמרת בסעיף האחרון אבל בקשר לגיוסי טיס - יש שני מחזורים בשנה - אחד ביולי ואחד בינואר. (הגיבושים יש באפריל ואוגוסט). * אם לא קיבלת עדיין זימון ליום סיירות אז פשוט תתקשר למדור סיירות...אני לא יודעת מה הטלפון שלהם...תשאל את אחד הבנים פה או תבדוק באתר "עולים על מדים" של מנהל גיוס. וגם בהזדמנות תגיד להם במדור סיירות שאתה לא בן יחיד...או מה שאמרת... * בקשר לזימונים לטיס אני לא יודעת מה הפרוצדורה אצל הבנים, נדמה לי שאתם צריכים לקבל אוטומטית...אצל הבנות זה שונה... *בקשר למודיעין...אין בכלל סיבה שישלחו לך זימון ממודיעין אם יש לך פרופיל קרבי... בקשר לתלפיות אני לא יודעת... שיהיה המון בהצלחה, טל.

liorz1984

New member
יש לנו אותו תאריך גיוס (למרות שהוא

זמני). קיבלתי זימון למבדקי צוות אוויר ועברתי, אז נותר לי רק לחכות לזימון לירפ"א שיבוא עוד 5 חודשים כשאני אהיה בן 17 וחצי. וזהו.. בזה זה מסתכם.. הייתי בצו ראשון בסוף יולי, לא קיבלתי עדיין שום זימון אחר חוץ מצוות אוויר (לא מודיעין ולא כלום)

asael

New member
אבל לא קיבלתי גם צוות אויר.

בטח הם חושבים שאני עדיין בן יחיד. מה גם , לא הבעתי נכונות לטיס , הם שאלו אותי אם אני רוצה אצל הקב"נית , אמרתי לה שאני לא רוצה בכלל טיס.

liorz1984

New member
ממש אין קשר...

הם שולחים לכל מי שמתאים, מה שאמרת בראיון אישי לא קובע כלום, זה רק כדי לראות את המוטיבציה שלך, היא לא כותבת בטופס שום דבר חוץ מאשר אם יש לך מוטיבציה או לא ודברים אחרים שלא קשורים לנושא. כל מי שמתאים לטיס מקבל זימון וחייב כעקרון להגיע, אתה חייב להגיע לכל השלבים ואם אתה בכל זאת לא רוצה טיס אז תחתום ויתור אחרי הפסיכולוג בירפ"א ב. אם לא שלחו לך זה או בגלל שהפרופיל שלך לא מתאים, או בגלל שהקב"א שלך נמוך מדי, או שלפי דעתה של המראיינת אתה לא מתאים מבחינת האופי, ואם זאת הסיבה אז לעיתים עוברים עליה בצבא אם אתה מתעקש לקבל זימון.

asael

New member
אני אמור להתאים לפחות למיונים

הראשוניים. כנראה שזה מוקדם מדי , הרי לא קיבלתי כלום. רק אתמול קיבלתי צו גיוס ואני רק בן 17 ושלושה חודשים.

liorz1984

New member
יכול להיות..

באמת יכול להיות שתקבל זימון אם אתה אומר שצו גיוס קיבלת רק עכשיו. אבל אף פעם אי אפשר להיות בטוח, אתה לא יכול לדעת אם תקבל רק הם.

aliandra

New member
../images/Emo70.gif תשובות מלשכת הגיוס ../images/Emo70.gif

טוב. יצא לי במקרה להיות בלשכת הגיוס לאחרונה (אני די משרתת שם), והסיבה שכנראה לא ענו לכם במרכז המידע שלנו היא שמספר הטלפון השתנה לאחרונה. המספר עכשיו הוא: 7376000-03, ולא 5306000-03 כמו שהיה פעם. אתם מוזמנים לנסות שוב. ודרך-אגב, אני די בטוחה, עשאל, שהתאריך שלך לא ישתנה. נובמבר הוא גיוס קרבי, ואם שמו אותך בתאריך הזה, זה אומר שאתה הולך לקרבי וז-ה-ו. אלא אם כן תוריד פרופיל או משהו. בגלל זה אתה גם לא מקבל זימונים, סביר להניח. ודרך-אגב, קורס טייס התחיל לפני חודש וחצי. יעל.

asael

New member
היי יעל´וש.

אני יודע שהמספר השתנה , אני מנסה לטלפן כל יום ואני מחכה חצי שעה בערך עד שזה מתנתק. הגיוס שלי הוא בנובמבר שנה הבאה. רק עכשיו קיבלתי צו גיוס ואני רק בן 17.3 , בגלל זה לא קיבלתי כלום עדיין. חוץ מזה , אכפת לך לדבר איתי באופן אישי באיי סי קיו ו/או בטלפון?

למעלה