לשכת המאמנים

תלתלית3

New member
אני חברה בלשכת המאמנים

אכן הלשכה דואגת לעדכן, להתעדכן, לעשות פעילות בעלות זולה, לשלוח מאמרים וכדו'. הלשכה מאפשרת גם לבני זוג להצטרף בעלות לא גבוהה. ההרשמה עד סוף החודש עולה 300 ש"ח. אח"כ יותר יקרה. לדעתי כדאי להיותמשוייך לגוף שדואג להעשיר אותך ולפעול למענך. בב' טליה

תודה - עדיין מתלבטת

היי טליה תודה על התייחסותך, מכיוון שאני חיפאית אין לי אפשרות לבוא לרוב הפעילויות שמוצעות מכיוון שהן בתל אביב . לא התרשמתי שהפעילויות הם בהוזלה ודווקא אני מוצאת שהלשכה יותר עסוקה בלפרסם ולשווק גופים מסויימים מאשר את חבריה. למעשה השנה , הרגשתי ששילמתי דמי חבר, אך לא קיבלתי דבר בתמורה למעט דואר זבל. מתוך עניין בלבד , אשמח לדעת איזה פעיליות העשירות אותך השנה? האם לקחת חלק פעיל במגוון הפעילויות? תודה מוריה

תלתלית3

New member
גם אני מאיזור הצפון יותר

אני נהנתי מהכנס השנתי שנה שעברה ומהסרט "להציל את אריק" ועוד יום עיון בשילוב של תאטרון. יש גם פעילות בחיפה, אבל נכון שהיא מועטה. מסכימה איתך שרב הפעילות בת"א. רציתי ללכת לכנס השנה אך הלשכה פרשה ממנו. אולי זה יותר צורך ההשתייכות לארגון לאיק"א למשל שלמתי ואיני יודעת אם אשלם שוב. לא השתתפתי באף אירוע כי הם יקרנים ובנוסף כניסות לאתר מותנות בתשלום נוסף כמו למשל לספריה, שזה אבסורד. לשיקולך. את יכולה גם להגיע לפעילות ולשלם קצת יותר. בהצלחה טליה

היי טליה

המון תודה על התשובה, את בהחלט נותנת לי חומר למחשבה. שיהיה לך סופ"ש נעים מוריה

לשכת המאמנים

מוריה, אני מסכימה איתך שיש אפליה כשמרבית הפעילויות הן במרכז. אני מהמרכז של הדרום (להבים, ליד באר שבע). כאשר הוחלט על כנסים אזוריים, היה כנס בצפון, במרכז ובאילת. פניתי אז ובקשתי שיהיה גם בבאר שבע. התשובה היתה שאילת זה עבור הדרומיים - כנראה שהם לא טובים בגאוגרפיה ולא מודעים למרחקים. היות והפעילויות הן, כמובן, בערב, אז גם לפעילויות בת"א קשה להגיע. הפעילויות הן לא עד כדי כך אטרקטיביות שאהיה מוכנה לנהוג חזרה מת"א ב10-11 בלילה. לגבי דואר הזבל - את צודקת - זה העיקר מה שמקבלים והרבה. הדבר היחיד שהשתתפתי זו פעילות של ה"עשייה חברתית" לפני כשנה בקרית גת. לפעילות השנה בשדרות, לא הסתדר לי להצטרף, לצערי. הפעילויות האלו הן אלו שמשכו אותי ללשכת המאמנים ולא לאיק"א. למרות כל האמור לעיל, חידשתי חברות בלשכה, בתקווה שיהיה שינוי ושאולי גם אפיק תועלת כלשהי מהחברות. בהצלחה במעשיי ידיך ונועם בחייך. יעל

amicar

New member
גם אני עם אותה דילמה.

הפעילות היחידה ,שאני זוכר,שתוכננה בחיפה ,בוטלה ברגע האחרון. איני זוכר שום ארוע בחיפה ואיני חושב שיש ערך מוסף לחברות בלשכה. אני מניח שלבסוף אשלם ללשכה אך באמת לא ראיתי שום ערך מוסף.

תלתלית3

New member
אולי אנחנו צריכים ליצור

פורום או איגוד של מאמנים מאיזור הצפון ואז לפנות ללשכה שתעשה אותה פעילות אצלנו. אני מאמינה שהסיבה שזה בת"א כי יש יותר סיכוי שיגיעו אנשים. אם הלשכה תדע שיש מספיק נרשמים בצפון אזי גם צהיה יותר פעלות שם. בב' טליה

אנשי הצפון..

אני אומנם לא מהצפון, אבל החלטתי להרים את הכפפה. אני אשמח אם תעבירו אליי במסר, את התכנים שאתם רוצים לקבל בצפון (הרצאות/סרטים/סדנאות וכו') ואני אפעל לקיומם... אם אין הלשכה לי NLi לי.... נועם

estherd

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם, אני חדשה בפורום

וקראתי את השרשור פעילות (או חוסר פעילות) של לשכת המאמנים באיזור הצפון. גם אני גרה בצפון ואשמח מאוד אם תהיינה פעילויות שאוכל להצטרף אליהן, וגם לפגוש ולהכיר מאמנים אחרים ולהחליף רשמים. אפשר אפילו לארגן מפגשים בינינו שאינם קשורים ללשכה, כדי לדון בנושאים שונים בתחום. אני גרה באיזור עמק יזרעאל, והאזור הזה עוד יותר מבודד... ממני
אסתר

tlingit

New member
ברוכה הבאה estherd ../images/Emo140.gif

איזה כיף שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

estherd

New member
../images/Emo51.gif על קבלת הפנים. אני קוראת כאן הרבה

ולא כתבתי עד היום. שמחה להיות כאן. קצת עלי: שמי אסתר, אני מאמנת אישית ומלווה במשברי מעברי החיים: זוגיות לאחר לידת ילד ראשון, שינוי קריירה, יציאה לגמלאות, תסמונת "הקן המתרוקן", אובדן ושכול. בעברי הייתי שנים ארוכות מזכירה בכירה ומנהלת לשכה. בעקבות אסון ושכול שפקד את משפחתי, ההתרוממות מהתהום היתה מלווה בכאבי נפש קשים שבעקבותיהם הבנתי שאני לא במקומי הנכון. בשלב זה למדתי בכל מיני תחומים, לקחתי קורסים אקדמאיים ומקצועיים כולל עבודה סוציאלית, פרקים בפסיכלוגיה ורפואה משלימה שלא הביאו אותי אל המימוש אותו חיפשתי. עד שהגעתי אל לימודי האימון ושם מצאתי את מקומי הטבעי. סיימתי קורס מאמנים בסיסי, קורס הכשרת מאמנים, התמחות באימון זוגי ומשפחתי. אני אם ל-4 ילדים מדהימים וסבתא ל-3 נכדים מקסימים (כמובן...). בני הצעיר משרת בצבא כלוחם, חובש קרבי בגדוד חרוב ("יש לי אהוב בסיירת חרוב....") אני מציירת, מעטרת כלים מעץ ועל קנבס. עוסקת בכל סוגי עבודות היד, כגון סריגה, קרושה, רקמה. ממני אסתר

estherd

New member
ורציתי להוסיף דבר נוסף,

את ההודעה הקודמת שלחתי בהסח הדעת, במקום להמשיך לכתוב את העיקר: האני מאמין שלי באימון. שני משפטים מובילים אותי לאורך כל הדרך עם המתאמנים שלי: "המטרה בחיים - חיים עם מטרה" משפט שעליו מבוססת הדרך בה אני הולכת עם המתאמנים שלי. המשפט השני הוא "לאחר שאתה חולם על מה שאתה רוצה לעשות – תתעורר ותתחיל לעשות..." שמדגיש את העשיה שבאימון. אנחנו לא עוסקים בדיבורים - אנחנו עושים. כל זמן שאתה חולם מבלי לעשות, הכל נשאר בגדר חלום. חלום מתורגם למטרה אחרי שאתה תוחם את החלום בזמן ומתחיל לפעול להגשמתו. אסתר

ostaos

New member
לשכת המאמנים

היי, אני חברת לשכת המאמנים יש פעילויות הרצאות סדנאות שהם מציעים אך הפעילות אכן מתרכזת במרכז. הכי נכון לפנות אליהם ולהציע לקיים פעילות בצפון הנה המייל [email protected] בהצלחה חנוכה שמח מלא באור

למעלה