לשכת הרווחה

לשכת הרווחה

כשפניתי לראשונה לפתוח תיק בלשכת הרווחה אמרו לי שמגיעה לי בת שירות לאומי שתתן לי 4 שעות שבועיות בשבוע ונופשון של גן הילד היתה לי בת שירות לאומי מקסימה במשך שנה שבאמת הקלה עלי אבל עכשיו לשכת הרווחה החליטה שלא מגיע לי כי הבעיה של הילד לא תפתר מהר רבותי האם פיגור שכלי יכול להעלם ולכן לא מגיע לי אני אם חד הורית עובדת עד 5 ולא ניתן בשום פנים ואופן להשאיר את הילד לבד אז גם את ההטבה שהם נתנו הם לוקחים עכשיו הרשויות ניחנות בכזה חוסר רגישות משווע ולך נותר רק לצעוק לשמים לעזרה ואין מי שיקשיב

דן להב

New member
תמיד יש אופציה להמשיך לצעוק

עד שמי שצריך לשמוע יקשיב ויעשה .נכון שחוץ מלהתעצבן ולקלל בכמה שפות אני לא יכול לעזור ,אני הייתי ממשיך להילחם ,מנסיון לא רב אבל כואב אם תצעקי חזק בסוף גם הם ישברו ,צריך להישען ולדחוף ובסוף גם הסכר במוחם האטום יפרץ. בהצלחה דני

מיריאל1

New member
תגובתי מאמא לאמא../images/Emo23.gif

ערב טוב לך יקירתי, אני כמוך, אך לא אמא חד הורית ולכן אני לא יכולה לתאר לי מה את עוברת. אבל.. גם אני אמא לילד מבין שלושה ילדים הלוקה מפיגור שכלי בינוני וגם אני צועקת, כותבת, שולחת, מטלפנת וחלילה.... לגורמי הרווחה ולעירייה שיאשרו לי מועדונית אחה"צ במסגרת של בני - אבל כמוך אין תקציב ואין תקציב. לגבי זה שלקחו לך את בת השרות מאוד מאוד תמוה בעיני, אני ובעלי הלכנו לרווחה ואמרנו: אם אין תקציב למועדון שילחו לנו מיידית בת שרות אחרת אני אמא של רום אתמוטט נפשית. ומיד שלחו לי בת שרות (ממש לפני שבוע). אני כל כך איתך וכל כך מבינה, לא מספיק הכוחות הנפשיים והפיזיים לגדל את ילדינו גם מוסיפים לנו התעסקות בטבלאות של תקציבים - פשוט חוצפה!! מציעה לך מאוד לפנות אפילו לארגון בזכות שילחמו עבורך ספציפית עבור העיניין הזה ואולי גם הייתי מקצינה וכותבת בעיתון-בתקשורת על החוצפה הבלתי נסבלת הזאת - נמאסתם כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דווקא לאנשים קשיי יום שאין להם ממון מציקים ללא הפסק מה הם רוצים שנעשה שנזרוק את הילדים לקיבינימט, אולי "למוסדות יוקרה של המדינה". שולחת לך הרבה חיבוקים של כוח חיזקי ואימצי! שלך באהבה כנה מירי

למעלה