לשלוח או לא?

r o n i1

New member
לשלוח או לא?

אני אוהבת אותך כבר שנתיים זה נראה מלא אבל זה לא כול כל הרבה... אני לא יכולה להוציא את אותך מהמחשבות שלי מהראש שלי... אני חולמת עליך אני מפנטזת עלייך אני מתרגשת ולבי מאיץ כל פעם מחדש רק לשמוע את קולך.... אנחנו רק ידידים אבל ארצה יותר... אתה בקושי שם עליי אתה יותר מעדיף בנות עם חזה גדול... אני לא יודעת מה לעשות במיוחד עכשיו שאתה עוזב לפנימיה ורק כל שבועיים אני אראה אותך.... מה לעשות איתך תגיד לי מה לחשוב עלייך... מתי להתרגש.... כי אני כבר לא יכולה הלב שלי נשלט על ידי התנהותך... אני צריכה עזרה שאתה תגיד לי אם אתה רוצה יותר מידידות או לא..... אוהבת רוני

r o n i1

New member
תגיבו לי בבקשה......

זה מאוד חשוב לי אני צריכה עזרה להחליט

yanivca

New member
ילדה, את מאוהבת בבחור הלא נכון

אני הנכון
סתאאאאאאאאאם עכשיו ברצינות - את מאוהבת בבחור שאוהב בנות עם חזרה גדול? בחיית... מה עם קצת אופי? את יודעת... הדבר הזה שאיתו את מעבירה את כל החיים שלך.... את צריכה למצוא לך אחד שבאמת מתנהג כמו בנאדם, ולא אחד שמחפש מה להגיד לחברים שלו....

r o n i1

New member
אבל...

הוא לא ממש כזה זה בין הדברים שהוא מחפש אבל הכי פחות יש לו אחלה אופי הוא מצחיק שנון חכם מתוק וגם חתיך........ הוא לא רץ ומספר מה שהוא עושה לכל החברים שלו. רוני

ה מוזה

New member
את בטוחה שאת מאוהבת בו או .....

בפנטזיה שיש לך בראש כבר שנתיים ? לא..לא הייתי שולחת את המכתב , אבל אם את רוצה לשים סוף לספק שמתרוצץ לך בראש.. שיחה ישירה וגלויה תיתן לך את התשובה .. למרות ..שאולי את בעצם כבר יודעת מהי ..

אם כבר מכתב אז תשני את הנוסח../images/Emo92.gif

תכתבי מכתב אחר שבו בצורה הפשוטה ביותר תבקשי את החברות שלו. תכתבי שאת אוהבת אותו והיית רוצה שהוא יהיה חבר שלך. אם זה יתאים לו הוא יענה לך בחיוב. המכתב הזה יש בו יותר מדי חשיפה למה שאת מרגישה כלפיו וגם הערה מעליבה(בקשר לחזה) זה עלול להבהיל אותו.
ומכל ה

אני כל-כך מבינה...

רוני-אמנם "צרת רבים נחמת טיפשים" אבל אני כל-כך מבינה!ואני בטוחה שאצלך המצב עוד איכשהו-טוב כי כתבת שאתם ידידים אבל אני מאוהבת באותו אחד כבר 4 שנים ברציפות ומקנאה בחברותיי כשהן איתו! הוא לא מתיחס ולעולם לא יתיחס כי לי יש עקרונות!אני לא -"נותנת"אבל בעצם כי אין לי מה!!!! בגלל זה הוא לא שוה אותך!!!מזלך שהוא עובר! לא תצטרכי לסבול יותר,מבינה? מקווה שעזרתי(איכשהו...)

למעלה