לשלוח SMS מאורנג לסלקום עולה פי 3

Aaihud-Aleumi

New member
לשלוח SMS מאורנג לסלקום עולה פי 3

ממש לא בסדר לשלוח SMS מאורנג´ לסלקום עולה פי 3 מאשר לשלוח SMS מסלקום לאורנג´ מאורנג לסלקום - 73 אג´ מסלקום לאורנג´ - 23.4 אג´ כדאי לכם לשלוח אימיילים לפרטנר-אורנג´ ולהתלונן זה ממש חוצפה של חברת-אורנג´

super star

New member
אז ככה...

לי יש טלפון נייד (סלולארי למתקשים להבחין) ואני ממש לא מצליחה לשלוח SM למישהו אחר ולא משנה באיזה חברת פלאפון הוא מנוי בה ומרוב חוצפתם של סלקום הם עוד מעיזים לחייב אותי בתשלום על הודעת SMS למרות שהיא נשלחה בחלקה או לא ברורה לחלוטין ולמרות שהיא לא נשלחה כלל! אז אתה רוצה לדבר על חוצפה של חברות פלאפון?? הנה חוצפה!!

Aaihud-Aleumi

New member
לרוב יש אורנג´-אז נדבר רק על אורנג´

את מדברת על סלולארי או פלאפון זה ממש לא מעניין אותנו אז ככה אז ככה - נדבר רק על אורנג´

super star

New member
אני אדבר על איזה חברת פלאפון שבא לי

ואני לא שואלת אותך!!!

Catty

New member
עוד תלונה מצידי

אני רוצה שאפשר יהיה כבר חשלוח מאורנג´ לפלאפון וחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףף

Aaihud-Aleumi

New member
עדיף לך לשלוח מסלקום לפלאפון !!

מאורנג´ לפלאפון - בטח יעלה גם 73 אג´ או יותר מסלקום לפלאפון - רק 23.4 אג´ אז עדיף לך לשלוח מסלקום או שתגלוש באתר-אנטרנט של פלאפון, שם תוכל לשלוח בחינם לפלאפון

Catty

New member
הבעיה היא שיש לי אורנג´..

ואיני יכולה לשנות את החברה ב3 השנים הבאות..

black_magic

New member
לא לכולם יש אורנג´

ולחלק מחברים שלי יש סלקום.. ואם כבר פלאפונים, אפשר לדבר על כל החברות..

Aaihud-Aleumi

New member
אשתמש בפקס-נייד רק לפקס,וSMS לסלקום

אישאר בפלאפקס בשביל פסים בלבד ויותר לא שולח SMS מהאורנג שלי כי לא משתלם מאורנג לאורנג - 28 אג´ מסלקום לאורנג - 23.4 אג´ אז אישאר בפלאפקס בגלל הפקסים ואעבור לסלקום בשביל SMS ואז ככה יהיה לי הרבה יותר בזול ובמקביל אשלח מהאתר של אורנג - שמשם אפשר לשלוח בחינם !! אני לא שולח יותר SMS מאורנג זה לא משתלם !!

Catty

New member
ברור שלא כמו "כולם"...

כי מי יודע מאיפה נפלת... לא מהירח, זה בטוח, כי אני משם.

Streetcat

New member
dugmat Odiseos

be regaim kaele mum latz lehorid et ha makhshirim, ve lemale et ha oznaim be sheava

למעלה