לשלוט או להישלט? זו השאלה!
מספיק. אם אף אחד אחר לא מעלה את הנושא אני מעלה אותו.
מיום ליום אני שומעת יותר ויותר על הספר ועל הסרט "50 גוונים של אפור"
שומעת מכאלו שקראו את הספר וראו את הסרט (התאכזבו) וכאלו שלא קראו את הספר וראו את הסרט (דווקא לא התאכזבו.. מעניין למה..).
מודה, לא קראתי ת'ספר ולא ראיתי ת'סרט. מהסיפורים ששמעתי ירד לי גם אם זה היה מעניין.
ומלקרוא את הביקורות? נשמע כמו סיפור אהבה יוצא דופן של מישהי חסרת נסיון במין שנחשפה לעולם שהיא עצמה לא יודעת אם טוב לה איתו או לא.
בסדר... מקבלת. כל אחד יעשה מה שטוב לו. אני בעד.
אבל מה שהרגיז אותי בכל הסיפור הוא שבגלל שאהבו את הרומן, את סיפור האהבה הזה, שהוסיפו לו קצת פלפל (כנראה זה היה צ'ילי חריף ),מתחילים לתהות, לשאול... ולהסתקרן :האם בסתר ליבן נשים רוצות להיות כנועות? רוצות להישלט? אוהבות סאדו?
מה כל הקטע? מישהו יכול להסביר לי?
מה פתאום כל המסקנות האלו? מה פתאום מביאים את ההכללות הללו?
מספיק. אם אף אחד אחר לא מעלה את הנושא אני מעלה אותו.
מיום ליום אני שומעת יותר ויותר על הספר ועל הסרט "50 גוונים של אפור"
שומעת מכאלו שקראו את הספר וראו את הסרט (התאכזבו) וכאלו שלא קראו את הספר וראו את הסרט (דווקא לא התאכזבו.. מעניין למה..).
מודה, לא קראתי ת'ספר ולא ראיתי ת'סרט. מהסיפורים ששמעתי ירד לי גם אם זה היה מעניין.
ומלקרוא את הביקורות? נשמע כמו סיפור אהבה יוצא דופן של מישהי חסרת נסיון במין שנחשפה לעולם שהיא עצמה לא יודעת אם טוב לה איתו או לא.
בסדר... מקבלת. כל אחד יעשה מה שטוב לו. אני בעד.
אבל מה שהרגיז אותי בכל הסיפור הוא שבגלל שאהבו את הרומן, את סיפור האהבה הזה, שהוסיפו לו קצת פלפל (כנראה זה היה צ'ילי חריף ),מתחילים לתהות, לשאול... ולהסתקרן :האם בסתר ליבן נשים רוצות להיות כנועות? רוצות להישלט? אוהבות סאדו?
מה כל הקטע? מישהו יכול להסביר לי?
מה פתאום כל המסקנות האלו? מה פתאום מביאים את ההכללות הללו?