לשלי הפנמיסיטית

פלשתני

New member
לשלי הפנמיסיטית

יום יבוא ותראי מה יהיה לך הפתעה טוב או רע את זה תצטרכי לערוך חשבון נפש-אם היית ילדה טובה לאחרים? והתייחסת אליהם יפה ולא בקרירות

המוטרד

New member
לפלשתני ,אני שוקל לפנות למשטרה

על שאתה מנסה לפגוע במנהלת פורום כי זה חשש לחייך [ הרבה פלשתינים איימו על רצח באינטרנט ובגלל זה אני חושש

black_magic

New member
אל תהיה לי עכשיו ילדון

שבוכה רק כי לא התייחסתי אליו לא יפה.. נמאס לי!!! מצידי תהרוג אותי, אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב אז בוא ונראה אותך..

המוטרד

New member
תגידי לי את ריצנית

איך את מסוגלת לחשוב אני מנסה לרצוח אותך ,אני מגן עלייך אם את כל כך חוששת למה שלא תפני למשטרה לכי להורייך ותגידי להם שאת חוששת לחייך

black_magic

New member
אל תהיה רציני..

זאת לא הפעם הראשונה שאני מקבלת כאלו איומים מילדים משועממים.. יעבור לו..

LordNor

New member
את יכולה לפנות להנהלת הפורמים

ולהתלונן עליו... שהוא מציק לך.. זה איזה משועמם שאין לו מה לעשות בחיים...

תפסיק להפחיד אותה כבר יא ערבי מסריח

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא הומו אתה לא רואה שזה כבר לא מצחיק????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? עזוב אותה בשקט זה באמת מפחיד כבר.....ערבי אהבל!!!!!! טפו עלייך תמות!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זבל ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יוסי עדן המלך

למעלה