לשלי יש פוליפ נפוח ונוזלים באוזניים

מיכל153

New member
לשלי יש פוליפ נפוח ונוזלים באוזניים

היי לשלי יש פוליפ שלישי נפוח מאוד והרופא אף אוזן גרון דיבר על אולי יש צורך להוציא. חוץ מזה יש המון נוזלים באוזניים וקיבלנו תרופה (profiten) שאולי תייבש אותם.

Diana M

New member
נקווה כי לא יהיה עליכם להגיע לחדר

הניתוח, אך לעיתים אין מנוס מכך.
שתרגיש טוב ומהר

הומיאופטיה יעילה יותר מניתוח

היי מיכל זו שוב אני הנודניקית עם התואר בפרמקולוגיה שעבדה יותר מדי בחברת תרופות... ושוב אני מזכירה שיש אופציות טובות ובריאות יותר מניתוחים ותרופות. נכון שלפעמים אין ברירה וגם ליונתן שלי הכניסו כפתורים אך זה היה על רקע של הרבה דלקות נוראיות עם פרכוסי חום וירידה נוירולוגית בעקבותיהם. היום אנו מאד שמחים להחליף את האנטיביוטיקה בהומיאיפטיה ובמקרה שלך זה אפילו חשוב יותר. הפוליפים חשובים בהגנה לימפטית על דרכי הנשימה התחתונות וחשוב להשאירם ולהחזירם לתפקוד סביר. הנפיחות היא דלקת מקומית שחוסכת לך דלקת ריאות אך אפשר בהומיאופטיה לעזור לגוף להתגבר. אנא חשבי על כך ומצאי לך הומיאופט קלאסי רציני ולא חפיפניק של קופת-חולים. ואני בטוחה ששלי תודה לך.

Diana M

New member
הומאופטיה

גם לנו יש התנסות חיובית מאוד עם ההומאופטיה. בני החל לסבול מדלקות אזניים קשות מגיל תשע חודשים (מייד לאחר שהכנסתי אותו לפעוטון) הגענו תוך חודש לאישפוז ולאחר מכן דלקות כרוניות שחזרו על עצמן מייד לאחר תום מתן האנטיביוטיקה. הגענו לטיפול אנטיביוטי מונע , שאמנם סייע אך כמה כבר ניתן להמשיך במתן אנטיביוטיקה ללא סוף? בגיל שנה וחצי, גם קטנת אמונה כמוני נשברה ופניתי לרופאה הומאופטית שהיא גם קונבנציונלית בהכשרתה (לי זה סייע לגשר על אי האמון בהומאופטיה). הטיפול שרשמה לנו פשוט חולל פלאים. דלקות האזניים חלפו ללא שוב (טפו טפו) כך שאני בהחלט מצטרפת להמלצתך בחום רב, תלמה.

למעלה