לשלי - כמה רעיונות לשיפור הקשר

לשלי - כמה רעיונות לשיפור הקשר

לשלי היקרה ערב טוב זה מספר שבועות שאני כותב הודעות בפורום הזה ומתחיל להכיר כאן את האנשים דרך הודעותיהם... אז למה שלא נעשה את הדברים בצורה מסודרת? למשל -אולי כדאי לארגן רשימה של חברי הפורום + טלפונים + כתובות דוא"ל כדי שחברי הפורם יוכלו לתקשר גם קולית זה עם זה ולא רק דרך הודעות כתובות.. בשלב מאוחר יותר - נראה לי שפורום מסוג זה זועק למפגש של חברי הפורום, שבו נאזין כולנו לצלילי מוזיקה תורכית משובחת (סתאאאם...). מה דעתך? נעם.

eldarinn

New member
נועם שלום

הרעיון שלך נחמד אבל לא תמיד עובד מהסיבה הפשוטה שזירת האינטרנט היא לא אחת זירה וירטואלית ויש הרבה אנשים שמעוניינים לשמור על אנונימיות. מה שכן מקובל, וזה נעשה גם אצלי בפורום וברוב הפורומים בתפוז - זה פשוט "להתפקד". שם, גיל מקצוע, קשר לפורום...מי שרוצה לעשות קבוצות של "אחרי שעות הלימודים" יכול לפנות לאנשים שהפרטים שלהם כן רשומים בכרטיס שלהם. מי שאין לו פרטים בכרטיס כנראה חשב על זה מראש.

shellyland

New member
אני בהחלט מסכימה עם אלדרין

יש אנשים שרוצים לשמור על ה"וירטואליות" שלהם, וזו זכותם. עבור אלה שאינם רוצים, אני מוכנה לרכז אצלי רשימה של שמות + מספרי טלפון או איסיקיו של כאלה שרוצים להיות בקשר, ולתת אותה רק למי ששמו מופיע ברשימה. מי שמעוניין שישלח אלי מסר אישי. לגבי רעיון ההתפקדות - נראה לי נחמד. אתם מוזמנים לשרשר כל פרט על עצמכם להודעה הזאת. נשמח להכיר אתכם יותר. רק בלי לפרסם מספרי טלפון בפורום בבקשה! ואחרון אחרון חביב - מפגש! זה כמובן רעיון מצויין, אם כי כרגע נראה לי מוקדם מדי. בכל אופן, אני בהחלט אשמח אם נארגן משהו בעוד כמה חודשים (לקראת האביב אולי?) ועד אז, תמיד אפשר להתארגן וללכת יחד להופעות רלוונטיות. וכמובן - כל מי שרוצה לעלות ירושליימה מוזמן אלי תמיד לכוס קפה + מוזיקה איכותית + סימפטיה.

לשלי - תודה

לשלי היקרה תודה על התייחסות. אגב, יש סיכוי שאשהה בסוף השבוע בי-ם...איך אפשר ליצור איתך קשר?( לא דרך המחשב...) נעם. (נ.ב לאור העובדה שאני שומר שבת, משמעות הביטוי סופשבוע היא מיום ו אחרי הצהריים עד מוצאי שבת).

למעלה