לשם הבנה - מי מהגולשים כאן לא נמצא בקבוצה

nassaf

New member
לשם הבנה - מי מהגולשים כאן לא נמצא בקבוצה

בפייסבוק?

כי לא פעם מתלבטים אני רואה שיש פרסומים כפולים בשני המקומות.

אני לא כי שם עוסקים יותר בהוצאות על בסיס

איזה עטיפה יותר יפה או בסרטים שכבר יצאו האם המהדורה הצרפתית או היפנית יותר יפה... ממש לא מעניין אותי אם המהדורה יצאה מאיזה מפעל שהחליט להפיץ עטיפה זו או אחרת למטרת מסחור ורווחים וזה בהחלט כבר לא דיונים על סרטים או תוספות שמתארים את עבודת הבמאי או הצחוקים מאחורי הקלעים של השחקנים והאווירה בזמו הצילומים. כאן, בפורום זה היו דיונים רבים על סרטי DVD בעבר כאשר הם יצאו לראשונה אחרי שהוקרנו בקולנוע או בדיונים על כותרי סרטים שלא הרבה מכירים שצורפו לאחר מכן למאמרים של הפורום. אם לא הגיעתם לאותם מאמרים שנכתבו כאן בעבר אז אתם יכולים לעשות זאת עכשיו ע"י הקלקה על "כלים ומידע". אז היה מעניין. היום אין יותר את זה ושם ובקבוצת הפיסבוק זה יותר מוחצן על דיוני עטיפות או אם למהדורה מצורף איזה פיסלון. בגלל שאני בכיוון של היוצרים עצמם והיצירה והקולנוע שבתוכה ולא המסחור מסביבה אני לא כותב אבל מציץ כמעט יומית בדיוני הקבוצה ומתעדכן באם ישנם דברים שכן נוגעים לי שם.

עטלפוני

New member
טיפ. תוכן ההודעה שלך היה ממש לא רלוונטי.

לא שאלו "למה אתם לא שם" שאלו "האם אתם שם". לא צריך כל הזמן לומר את תפיסת עולמך, צודקת או לא צודקת ככל שתהיה. אלה בדיוק ההודעות שקצת מוציאות אותך מוזר.

רלווטי . שאל מי שם והסברתי למה אני לא שם. זה

לא מבחן אמריקאי עם תשובות של רק "כן" או "לא".

haifaboy

New member
לדעתי הפסד של שניכם

אני מסתכל על זה כמשהו שמשלים את הפורום . ולא , לא מדברים שם רק על צורות ומארזים .. יש גם הרבה תוכן .

nassaf

New member
מצטרף למה שנאמר כאן, ואם יש בעיה ברישום בפייס

מטעמי חשיפה אז אתם יכולים להירשם ששם התצוגה שלכם הוא הכינוי בתפוז למשל.

Mits Petel

New member
גם ככה אני יותר מדי זמן ביום מול מחשב...

לפני כמה שנים עשיתי החלטה מודעת להתנתק מהרשתות החברתיות. אפילו אם זה רק חצי שעה ביום, אני מעדיף לנצל את הזמן הזה
לפעילות גופנית או אפילו סתם להיות לבד בשקט עם עצמי בלי לעשות כלום.

haifaboy

New member
דבר איתי על זה ...

הבעיה שהיום זה עוטף אותך מכל הכיוונים ואתה פשוט לא יכול להתחמק . אני יכול להתנחם בעובדה שיש לי 107 חברים בפייס , 100 מהם אמיתיים ...

trilliane

Well-known member
מנהל

trilliane

Well-known member
מנהל
אני. אני לא משתמשת בספרצוף בכלל, לא אוהבת.

למעלה