לשם שינוי, דברים שלא אהבתם בסדרה....

roeiuzan

New member
אז ככה

לגבי השלד, אם אתה מסביר ככה אז אתה חייב להגיד שלבריגדה יש סיבה למה הם שמו אותו שם.
מה הקטע שלהם שלא יידעו שבנדה לא באמת מת? אולי כדי שככה לא יתקרבו למקום המסתור שלהם? אולי.... אבל רק אולי
&nbsp
אודי באמת מקרה הזוי
ואני דוקא כן חושב שזה היה טוב שזה היה הפרק הזה. כי הוא שם סוף לכל המקרה של אודי\חוליו.
פשוט לקחו פרק אחד שלם בשביל לגמור את הסיפור הזה עד תומו ולא למרוח את זה על עוד 3-4 פרקים. זה יוצא טוב תחשוב על זה..
&nbsp
גם הקלות בה ג'סי הצליחה לעבוד על הגברת ממשרד הרווחה די עיצבנה.
&nbsp
יש גם את הקטע שבנדה לא קיבל שום עונש על התחזות וגם לא אודי וחבריו, אבל זה כבר בקטנה..

roeiuzan

New member
כן אבל...

הם רצחו אותו 15 שנה קודם אז למה שפתאם ירצו להעלים ראיות? חוץ מזה שהשלד שכב שם במחילה שאף אחד לא יודע עליה גם ככה.....
&nbsp
אבל עדיין אותה עובדת היתה צריכה לבדוק את העניין יותר לעומק מאשר סתם להאמין וללכת. זה היה די מעפן

ny22

New member
מנהל
כן, אבל מי גרם לרמי לפרסם את הדברים?

dar dahan

Member
אתה טועה ורשבסקי הוא זה שהיה אחראי על זה שבדנה הסגיר את עצמו

ורשבסקי יצא עם הרעיון ההזוי לשים פרס על הראש של בנדה וכל זה בנוסף לאיתן ה'מאמי' שסוזי לא רצה שייצא עם ויקי (הזוי שסוזי כמעט הרסה לבעלה את התוכניות) גרמו לבנדה להסגיר את עצמו בסופו של דבר, אחרת הוא עד הפרק הזה היה מתחבא והבריגדה לא היו מתקדמים לשום מקום...

roeiuzan

New member
לשם שינוי, דברים שלא אהבתם בסדרה....

שבוע טוב לכולם, אני רוצה לפתוח שרשור זה בו כל אחד יכתוב מה הוא לא אהב שקרה בסדרה

אצלי זה למשל ממה שאני זוכר....

לא אהבתי את זה שאנחנו כבר 8 פרקים לאחר הירי של איתן בשומר רמי, ואף אחד לא דיבר על היעלמותו של האחרון.
לא ברור מי פרץ בזמנו לבית של מגי ובשביל מה.
לא אמרו מי שם את השלד בקבר. יחיעם? אם כן מה האינטרס שלו?
כל ההיסחפות בנושא אודי\חוליו וכל הקטע הזה שחוץ מאנשי השכונה אף אחד לא עלה על זה...

אם יהיה לי עוד אני אכתוב

panda0zombie

New member
כל מה שאמרת בעיקרון ועוד אחד

כל הקטע של הנושא החוקי הרי בתכלס הם היו אמורים לקבל עונש על זיוף המוות של בנדה מה שלא קרה וזה ממש עצבן אותי
גם הקטע של ג'סי והמה שמה ממשרד הרווחה שרצו לקחת את הילדים... לא אמורים לעשות ראיון או משהו כדי להוכיח או להיות בטוחים? כי האחראית פשוט הלכה

ido12346

New member
למי שלא הבין למה שמו את השלד בקבר של בנדה

הבריגדה שמו שם את השלד כדי שבנדה לא ילך לכלא ואז הילדים לא יחפשו את האוצר...

roeiuzan

New member
צודק

אבל עדיין יש עוד דברים מעצבנים
חוץ מזה שזו סדרה נפלאה עם הרבה מתח ומחשבה

ny22

New member
מנהל
אבל טדי הוא חלק מהבריגדה, לא?

אם אני זוכר נכון הם אלו שגרמו לכך שיעצרו את בנדה אחרי הכל, לא?
או שאני קצת מתבלבל...

זוהר1237

New member
מה שלא אהבתי....

בסדרה יש הרבה מאוד סצנות שבהם יש פרטי עלילה שלא ממש מתייחסים אליהם כל מני פרטים שהם אמורים לכוון את העלילה אבל שוחכים מהם , מה שזה נותן הקטעים האלה זה מתח ומקדם את העלילה אבל הדבר הרע בזה שזה תוקע את העלילה והופך אותה ללא כל כך מובנת , בנוסף לכך יש כל מני קטעים שהרצף שלהם היה צריך להסתדר טיפה אחרת.... כמו בקטע שמוצאים את השלד ומגלים שזה השלד של יחיעם אז הרצף שם טיפפה לא ברור והיה צריך לסדר את זה קצת אחרת רק אחרי הרבה פרקים מבינים באמת את זה .... אז היה צריך לסדר את זה כך שהסצנות הקשורות לזה יהיו קרובות ולא אחרי הרבה מאוד פרקים .... בקשר לשלד אז הוא לא היה נראה ממש אמיתי היה אפשר לקחת משהו אחר שנראה יותר כמו שלד אמיתי ולא כמו שלד מעבדה מפלסטיק.... יש עוד כמה דברים שמפריעים כמו שהמשחק של כמה דמויות מוגזם גם בחלקים שהם לא צריכים להיות ממש מוגזמים כמו השחקן שמגלם את הדמות נמרוד הוא היה יכול טיפה פחות להגזים ולעשות את הדמות יותר אמיתי .... חוץ מאלה יש עוד כמה דברים קטנים.... חוץ מכל אלה הסדרה היא סדרה מדהימה וממש יפה לצפייה! ורוב המשחק של הדמויות הוא משחק אמיתי שנותן הרגשה כאילו הסדרה באמת אמיתית !! וגם התסריט כתוב מושלם! באמת סדרה אחת הטובות שיש !!

למעלה