לשם שינוי דיון

MetalliKosta

New member
לשם שינוי דיון

על מיידן... האם לדעתכם הם צריכים להוציא עוד אלבום או שעדיף שיפרשו עם אלבום טוב ובצורה יפה (לא מתכוון להתפרק כי עדיין הם יכולים להופיע) ?

Yuvallica

New member
ברור שעדיף שיוציאו עוד

שיוציאו עוד 20 גם אם הם יהיו אלבומים רעים הכל עדיף על התפרקות הלהקה...

Mr Jack

New member
מה פתאום...

עדיף שיזכרו את איירון הטובים, אם הם יוציאו עכשיו דיסקים גרועים - זה סתם יהרוס את השם שלהם. וחבל.

MetalSlider

New member
גמני חושב שכדאי שיפרשו...

יש להם מספיק שירים להופיע איתם...

S a l i t

New member
גמני תומכת בפרישה...../images/Emo4.gif

אני חושבת שאפילו שזה מיידן וכל השיט הזה מסביב, באיזשהו שלב אני מפחדת שהם "יאבדו את הטאץ'" שלהם..ואז השם שלהם ממש ממש ידפק.. זה פחות או יותר מה שקרה למטאליקה מבחינתי:/

Yuvallica

New member
דווקא לפי דעתי מיידן השתפרו!

הרי מאז שאדריאן חזר הם רק הולכים ונעשים טוב יותר ממה שהם היו בשנות ה90 אם למשל הם היו פורשים אחרי Virtual XI אז זה היה סיום כואב מאוד...

../images/Emo127.gif כל עוד הם טובים אז למה לפרוש???

שיאבדו את הטאצ' אז שיפרשו... ואם הם היו פורשים לפני Dance Of Death??? יכול שאם הם יפרשו נפסיד עוד אלבומים מעולים.

HelloweeN

New member
לא לפרוש!! מיידן זה לא מטאליקה.

מיידן ממוסחרים, אבל עושים מוזיקה מעולה! אין להם שום סיבה לפרוש. או לפחות עד שאני לא אהיה בהופעה שלהם.

למה עוד 3 שנים הם חוגגים 30

לדעתי מיידן צריכים להוציא אולי עוד אלבום או 2 אבל כמובן שאלו עומדים להיות האלבומים של פרידה , ובכך אני מתכוון שהם יביאו 2 אלבומים משופחים וטובים כדי שכך אוהביי מיידן יזכרו אותם לעד ..!

Yuvallica

New member
באמת אסור להם לפרוש...

עד שנראה אותם לייב!

Awaken

New member
אתם אנשים ממוסחרים.

מה אתם שמים זין "איך יזכרו אותם" שיוציאו עוד 40 אלבומים יהיה טובים אחלה הרווחנו יהיה גרועים באסה לא נורא. הקטע של "איך יזכרו אותם" זה לא ממש שיקול בשבילי.

לדעתי

מיידן יכולים להמשיך ולעשות חומר טוב ועקבי, אבל אחרי הכול, הפרישה בלתי נמנעת, כולם שם בני 45+ אם אני לא טועה, אז בקרוב גם יהיה להם קשה להופיע לייב... לפחות הם יוכלו לפרוט מהר עם הפרקינסון ;) אבל בשורה התחתונה, אין שום סיבה שיפרשו אם הם עדיין מוציאים חומר טוב.

למעלה