לשם שינוי לא מקטרת

nightroll

New member
לשם שינוי לא מקטרת

באיזה שהוא שלב, לפני כחודש-חודש וחצי, חבר טוב שלי הביא לתשומת לבי שמשהו בי השתנה. רק ביומיים שלושה האחרונים הבנתי שזה לא היה משהו אחד. זו שרשרת של דברים. מה שהוא ראה כשינוי אחד היה הראשון, כנראה. הראיה שלי את עצמי משתנה לאחרונה. התעורר בי רצון לחזור לחיים אחרי ששקעתי הרבה מאוד זמן בהשלכות של הדיכאון לפני 4-5 שנים. יש לי שוב חשק להיות רזה, יפה, סקסית. יש לי שוב חשק להתלבש יפה ולהתאפר. יש לי שוב חשק לעשות דברים, להיות פרודוקטיבית. יש לי חשק לבלות יותר עם האפרוחים שלי יש לי צורך לבלות עם חברים. יש לזה גם השלכות אחרות, שעוד מוקדם לי לדון בהן כאן. העניין הוא שאני מרגישה שאני חייבת לתפוס את זה, להאחז בזה, לתת לשינוי הזה להוביל אותי לכיוונים חיוביים ולהוציא אותי מהביצה, שלא הייתי מודעת לקיומה כמעט. התחלתי לבקר אצל דיאטנית. חזרתי להתעמל במכון (הפסקתי לפני 3 חודשים, מיד אחרי התאונה, בגלל הגב) קבעתי תור לפסיכולוג. שיפרתי את ניצול הזמן שלי, והיום הספקתי כל כך הרבה יותר ממה שתכננתי במקור! הייתי בלימודים, אספתי מקורות ביבליוגרפיים לעבודה סמינריונית, כתבתי שלושת רבעי עבודה אחרת, והלכתי למכון לשעתיים של קריעת @#$ למרות העייפות. ככה, שלא תגידו שאני תמיד מקטרת...

עדוש

New member
../images/Emo45.gifאני באמת שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

כמה טוב שיש חברים טובים, כאלה שיעירו לך, אבל את יודעת שזה מהלב ולא סתם. אחלה שאת מתחילה לעשות דברים בשביל עצמך, זה ישפיע לטובה גם על הסובבים אותך. והכי חשוב שתהיי שלמה עם עצמך ומאושרת.

הגנובה

New member
כל הכבוד night../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד על ההחלטה
כל הכבוד על השינוי
קבלי איחולי הצלחה מכל הלב - ואני בטוחה שתצליחי

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

נייטרול יקרה מאוד התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך.
לחיי השינוי הזה. עלו בי המון שמחה ומחשבות על היופי הפנימי מלקרוא את זה.
אליך.

בולי27

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יודעת למה.....

לי דווקא יש הרושם המאוד חזק, שהניעור הזה היה פנימי, לא מבחוץ בכלל. החבר, כך נשמע, שם לב רק אחרי שכבר התחולל השינוי, לא לפני.

כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין כמו להתחיל לטפס למעלה, לחיים חדשים, ולהשאיר מאחור את כל התקופה שהיית למטה, אבל כדי להגי למעלה צריך להתחיל ממקום נמוך וזה יקרה מה שאת עשית
כל הכבוד
ואנחנו כאן נלווה אותך ונעודד בדרך החדשה

נייט../images/Emo24.gif

אני כ"כ אוהבת לשמוע על נשים שעוברות את השינוי הזה וכ"כ גאה בהן כ"כ שמחה בשבילך, מפה את רק תצמחי ותגיעי למקום טוב יותר תהני מכל רגע ובהצלחה

nightroll

New member
רציתי רק לומר לכולכן

שכמעט בכיתי מהתמיכה והחום שקיבלתי כאן ובמסרים. המון המון תודה!

../images/Emo142.gifנשמה ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

שמחה שה
סוף סוף יצאה מבעד ל
מקווה שכוח הרצון שלך ישכנע עוד כמה כאן לעשות את השינוי המיוחל. (בנינו, שינוי שינוי אבל עזבי מלימודים, ראבק קודם תהני מהחיים ומהרצון לשינויים ואח"כ כל השאר) מצטרפת לאיחולי ההצלחה ומקנאה בך מתוך הנשמה.

למעלה