אבי בן 1231
Well-known member
אתמול אחרי הרבה שנים שלא הכנתי מרמלדה הכנתי, זו היתה "טירדה איומה"
לכוס התרמומיקס הכנסתי שזיפים, סוכר, הפעלתי את התרמומיקס על בישול בחום גבוה, למשך 50 דק'.
כעבור 50 דק' הוא צילצל צילצול נעים להודיע שההליך נגמר, פתחתי את המכסה, הריבה היתה מוכנה פרפקט!!
הוספתי מיץ מלימון אחד טרי. הפעלתי את המכשיר לעוד דקה על מנת לערבב עם מיץ הלימון, העברתי את הריבה לצנצנות זכוכית עם מכסה מתכת.
לכוס של המכשיר יצקתי כליטר מים, הפעלתי על שטיפה וכעבור 7 דק' נגמרה השטיפה שפכתי את המים והכוס יצאה נקיה וצחה.
לכוס התרמומיקס הכנסתי שזיפים, סוכר, הפעלתי את התרמומיקס על בישול בחום גבוה, למשך 50 דק'.
כעבור 50 דק' הוא צילצל צילצול נעים להודיע שההליך נגמר, פתחתי את המכסה, הריבה היתה מוכנה פרפקט!!
הוספתי מיץ מלימון אחד טרי. הפעלתי את המכשיר לעוד דקה על מנת לערבב עם מיץ הלימון, העברתי את הריבה לצנצנות זכוכית עם מכסה מתכת.
לכוס של המכשיר יצקתי כליטר מים, הפעלתי על שטיפה וכעבור 7 דק' נגמרה השטיפה שפכתי את המים והכוס יצאה נקיה וצחה.