לשם שינוי, סקר שקשור בערוץ עצמו

elknetld2kil

New member
לשם שינוי, סקר שקשור בערוץ עצמו

מה הזיכרון הראשון שלכם מMTV2? זה יכול להיות אחד הקליפים שראיתם או משהו שסתם היה בערוץ. אני זוכר שבאו להתקין לנו YES לפני 6 שנים (אפריל 01) והקליפ הראשון שהיה בMTV2 היה OSC של לינקין פארק. זה היה שהקליפ רק יצא ואף אחד לא הכיר ממש את הלהקה. אני ממש התלהבתי כי חרשתי בתקופה הזאת על הדיסק כמו מטורף ולא ידעתי שהקליפ משודר גם באירופה. דרך אגב, לפני כמה חודשים עלה הMTV החדש ביס (ערוץ 60). הקליפ הראשון שראיתי בו היה Paramore - Emergency!!! חטפתי דז'ה וו מטורף!

Rose131

New member
=\\

אם אתה מרגיש שלא מדברים על הערוץ אתה מוזמן לפתוח עוד שרשורים שכן קשורים אליו. בנוגע לשאלה עצמה- I'm not ok של MCR בבית של ספיר

D: ../images/Emo115.gif

זה לפני הרבה הרבה זמן..כשהתקינו לנו את היס..אני זוכרת שאח שלי היה צופה בזה הרבה..וכל הזמן שידרו רד הוט.ונירוונה. זהו למען האמתX:

Let it Bleed

New member
ווייט סטרייפס!../images/Emo217.gif

סבן ניישן ארמי אני לא בטוחה שהשיר הזה היה הראשון ששמעתי בM|2 אבל הוא הראשון שאני זוכרת ושאשכרה אהבתי.

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif

קייזר צ'יפס-או מיי גוד זה השיר הראשון (שאני אשכרה זוכרת) שרצתי לחפש את הלהקה באינטרנט ולהוריד שירים שלה לפני זה ראיתי M2 אבל אחרי זה ממש התמכרתי. (אגב,זאת Celebrity Skin החלפתי משתמש).

orw93

New member
The Killers../images/Emo205.gif

Mr. Brightside
זה היה ערב, מלחמה, שיפוץ. ישבתי על המיטה המפורקת של אבא ואימא וחיפשתי מה לעשות. ואז הוא בא
XD הראשון שראיתי בMTV MUSIC היה Dani California של RHCP

הממממ

אחרי שהתקינו לנו HOT וראיתי שיש את הערוץ הזה ועוד כמה ערוצי מוזיקה התחחנתי לאבא שיזמין ואחרי הרבה בקשות הוא הסכים, ונראה לי שהקליפ הראשון שראיתי היה All These Things That I've Done של הקילרז. ומאז אהבתי לערוץ הלכה וגדלה ועכשיו אני מכורה ולא מפסיקה לראות גונזו ולהגיד כמה שג'ינג'ר בלוק טיפש.

oshriti123

New member
לפני שנה בערך

בכלל לא אהבתי רוק עדיין.. אני זוכרת שהסתובבתי בין כל סוגי הMTV ותמיד הייתי או מדלגת על MTV2 או מנסה לרואת מה יש, נבהלת מהגיטרות ומעבירהXD פאקצה קטנה כזאת.. ורק בשנה האחרונה התחלתי לראות.. נראה לי שבערך מתי שהקומונה נפתחה. ואני לא זוכרת מה היה הקליפ הראשון שראיתי אבל אני זוכרת שתמיד חיכיתי לNME ושגונזו ממש עיצבן אותי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואו.. אני לא זוכרת XD

זה היה לפני שנתיים וחודש-חודשיים ככה.. התחלתי לשמוע גרין דיי בגלגל"צ והתחשק לי גם לראות מי אלה שכל הזמן מדברים עליהם אז עברתי על הMTV וגיליתי שיש לנו את החבילה ערוצי המוזיקה. אבל אני לא זוכרת את הקליפ הראשון ראשון שראיתי.. אבל ראיתי הרבה גרין דיי, גוד שארלוט [אי ג'אסט וואנא ליב] ואז גם הכרתי את קייזר צ'יפס, מקסימו פארק, בלוק פארטי, נזכרתי בפו פייטרס וגורילז שאהבתי אותם 4 שנים קודם.. ועוד מלא. אחרי כמה חודשים של חרישה על הערוץ הכרתי מלאא להקות חדשות וככה נפתחתי בעצם לכל המוזיקה הזאת :]]

sapir lee

New member
אממ

כשהצלחתי לשכנע את ההורים שלי להוסיף חבילת מוזיקה לבסוף, אז אני זוכרת שכמעט כל יום שידרו את i´m not okay של MCR ...ולא אהבתי אותם אז, אז כל הזמן חשבתי לעצמי "שוב פעם השיר הזה? נמאס"...חחח

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

הייתי רואה את הערוץ עוד לפני, סתם מזפזפת, אבל הזיכרון הכי חזק שלי הוא שראיתי את Im Not OK של MCR לפני שנה בערך... שם התחלתי לאהוב אותם ואת הערוץ

chronophobia

New member
אני בכלל לא זוכרת ס_ס ../images/Emo101.gif

אני רק יודעת שכשהיה לי MTV2 בכיתה ד' אז ממש שנאתי את הערוץ כי הקליפ היחיד שאהבתי שם היה של לינקין פארק ואת כל השאר לא סבלתי... והקליפ הראשון שראיתי ב-MTV MUSIC היה רודבוקס של רובי וויליאמס XD

../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מטעמי סניליות אני אגיד מכר - הלנה ובאמטיוי מיוזיק פאניק! - איי רייט סינס...

dandiT

New member
אממ../images/Emo12.gif

הקליפ הראשון שראיתי באמטיוי 2 זה היה דקילרז - ריד מיי מיינד, פיכסי
התחלתי להסתכל בערוץ רק אחרי שהצטרפתי לפורום

אני זוכרת שהתאהבתי בזיין לואו

אני אוהבת לצפות בתוכניות שלו, גם אם האומנים שהוא מביא אני לא תמיד אוהבת או מכירה. אבל הוא ממש חמוד ומצחיק ותמיד אני נגנבת מהשאלה: what kind of cheese do you prefer? אני במיוחד זוכרת את ניק וג'וש מהקאדסא, איך זיין שאל על הגבינה ואחרי זה אמר משהו כמו: that makes you wonder ah? וג'וש עושה: yes, makes me wonder what the hell im doing here וצחק. וכמובן גירסת הלייב המדהיממממממה לRegular John, שעולה פי כמה על המקור, אני חולה על הקליפ/שיר הזה. הוא היה כמה פעמים בערוץ.

וואו... במעורפל.

אבל נראלי שזה היה בטופ 10 של הרוק, באיזשהו יום שישי. מקום 2 היה Rooftops של Lostprophets, אז זה אני חושב הראשון שראיתי שם. אחרי זה תהחלתי לצפות בערוץ הזה יותר. והראשון שראיתי ב-60 היה בשעה הראשונה שהערוץ נפתח (!) וזה היה WTTBP של MCR.

למעלה