לשם שמים

aviאא

New member
לא יודעים...

האמת שאני די חושש ליידע את ההורים כי מצב שכזה עלול ליצור סנסציה וברוב המקרים זה רק הורס , חוץ מזה שכל יום שעובר עלי בחינוך המיוחד אני מגלה דברים ומבין שהיא פשוט טעתה ובסך הכל היא מפקחת מקצועית וטובה .אני חושב שלפני שאני אחליט להעביר את המידע הלאה אני פשוט אשלח לה מכתב בעילום שם ,שאם דבר כזה יקרה עוד פעם אחת אני אפעל נגדה בכל התוקף !

aviאא

New member
לשם שמים

אני בשנה השמינית לעבודתי בהוראה, והשנה אני עוסק בחינוך מיוחד ,אני פשוט רואה כל כך הרבה טעויות של מורים וחוסר התמודדות לאורך כל שנות עבודתי,לדוגמא,היום המפקחת בבית הספר תפסה תלמיד שרב עם חברו ונענעה אותו כל כך באכזריות פשוט לא לאמין.... אם זאת לא אלימות אז מה זו אלימות?.(זה אלימות פיזית ורגשית !) דרך אגב ,חגגו לתלמיד הזה יום הולדת בשיעור שלפני האירוע והוא פשוט בכה מאושר וחיבק את כל צוות המורים שהיו נוכחים שם(גם אני הוזמנתי) . התלמיד זעק בקולי קולות וקילל את המפקחת ואת כל מי שרק ניסה לדבר איתו. אז אני יכול לומר רק מילה אחת:"מטומטמת!" מי שבאמת אכפת לו מהילדים המתקשים האלו נתקל בהתמודדות קשה עם אנשים שבאים לעשות כסף ולא לתת אהבה. דרך אגב המפקחת היא בדרגה של מנהלת ולא שייך להעיר לה וכו...ובית הספר הוא פרטי. מה דעתכם???? מה שנותר לי בכל אופן זה לתת את חלקי כמו שאומרים :"לשם שמים ! "

Diana M

New member
לא ברור לחלוטין

האמת, הודעתך מוזרה מעט. מה זה מפקחת בדרגת מנהלת? ואם זה בית ספר פרטי מה עושה שם מפקחת? מרבית המפקחות שאני מכירה מגיעות לבתי הספר כגורם חיצוני ולא מעורבות בטיפול השוטף בתלמידים מפריעים או בכל דבר אחר. אגב, אם היית עד לארוע חמור כל כך. מחובתך כאזרח שומר חוק וכעובד הוראה בפרט להגיע למשטרה ולדווח. אחרת אתה משתף פעולה. גמר חתימה טובה דיאנה

למעלה