לשמאלנים כאן, תקשיבו טוב טוב מה מסביר לכם השגריר החדש ותחכימו

evglev1

Well-known member
מנהל
בניגוד לשגריר היוצא שעבד עבור חלאות קפלן
זה לא רק הקפלן, כל השגרירים חוץ מפרידמן והאקובי עכשיו ראו ביהודה ושומרון שטח כבוש וגדה מערבית, אלה היו העמדות של כל ממשלי ארה"ב חוץ מסגן הנשיא צ'ייני שלעג לרעיון שמדובר בשטחים כבושים, והנשיא בוש הבן התחכם ולא אמר לא שטחים כבושים ולא יהודה ושומרון אלא בתיאור היסטורי שטחים שנכבשו ב-1967 וברור שכל ממשל דמוקרטי לפחות מאז קרטר ראה בשטח שטח המיועד למדינה פלסטינית. סוף סוף אצל טראמפ מבינים שיש לנו זכות מוסרית ואפילו לפי החוק הבינלאומי על שטחי יהודה ושומרון וזוכתינו המלאה להתיישב בהן. מכיוון שזאת הקדנציה האחרונה של טראמפ נקווה שזה ימשיך לאורך כל הממשלים הרפובליקניים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואוו. זה בתוספת פרשת הפרשיות שהולכת ומתמסמסת לכלום ושום דבר, ושאלתי (פורום חורזים וכותבים) אם המדינה צריכה להיערך למימון מסיבי של טיפולי ברה"נ לרל"בניקים שקפצו השבוע עם עשרות שרשורי סרק אבל עומדים ככל הנראה ליפול באותה מהירות בה עלו עם זה, עוד תהפוך לאקטואלית :).

evglev1

Well-known member
מנהל
ואוו. זה בתוספת פרשת הפרשיות שהולכת ומתמסמסת לכלום ושום דבר, ושאלתי (פורום חורזים וכותבים) אם המדינה צריכה להיערך למימון מסיבי של טיפולי ברה"נ לרל"בניקים שקפצו השבוע עם עשרות שרשורי סרק אבל עומדים ככל הנראה ליפול באותה מהירות בה עלו עם זה, עוד תהפוך לאקטואלית :).
מה עם רל"בניק כמוני שעבורם דברי השגריר הם חדשות מצוינות?

evglev1

Well-known member
מנהל
מדובר בקטע של 18 שניות.
Huckabee הוא pastor אֶוַנגלי.
הדברים - שטויות.
אעלק "שטר בעלות".
שטר בעלות...my ass...
השטות הכי גדולה זה השם "הגדה המערבית" הייתי במזרח ירושלים ובצפון ים המלח ומשניהם לא ראיתי את נהר הירדן. ואם כבר גם מעכבה שהיא נחשבת לגדה המזרחית לא ראיתי את נהר הירדן.

evglev1

Well-known member
מנהל
אהההה עכשיו אני מבין
פשוט אומרים "אין בעייה" ופוף
הוקוס פוקוס הבעייה נעלמת .

שיהיה בהצלחה !

אין אוברדרפט בבנק
אין קורונה
אין עודף משקל

גאונים .
הבעיה קיימת מבחינה דמוגרפית-דמוקרטית מבחינה היסטורית אין לערבים כקולקטיב קשר היסטורי לאף גרגר אדמה או חול בארץ ישראל. הערבים הם המתנחלים הקולוניאליסטים והיהודים הם האוכלוסייה האותנטית.

marabo

Well-known member
אהההה עכשיו אני מבין
פשוט אומרים "אין בעייה" ופוף
הוקוס פוקוס הבעייה נעלמת .

שיהיה בהצלחה !

אין אוברדרפט בבנק
אין קורונה
אין עודף משקל

גאונים .
אין באמת שום בעיה, הבעיה רק בראש של השמאלנים

למעלה