תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד
marabo Well-known member אתמול ב- 21:37 #1 תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד
פולגאר Well-known member אתמול ב- 21:51 #2 נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... ברור שיכול להיות טוב יותר והכי טוב היה להמשיך, אולם זה בעיה כי בכל זאת, אנו תלויים בארה"ב וגם צריכים להחזיר את תושבי הצפון לביתם.
נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... ברור שיכול להיות טוב יותר והכי טוב היה להמשיך, אולם זה בעיה כי בכל זאת, אנו תלויים בארה"ב וגם צריכים להחזיר את תושבי הצפון לביתם.
E evglev1 Well-known member מנהל אתמול ב- 21:58 #3 נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... אתמול דיברת אחרת.
נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... אתמול דיברת אחרת.
The Real Big Joe Well-known member היום ב- 00:47 #4 נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שיש שמאלני ששואל אותך...
נכתב ע"י marabo: תשובתי שלי היא שעוד מוקדם לשפוט אם זה טוב או רע. אבל בטוח יותר טוב מההסכם של לפיד לחץ כדי להרחיב... אני לא חושב שיש שמאלני ששואל אותך...