נראה שזה ברמה של הגיוס של הבן של דרעי.מתכוון להחליף את חלאות השמאל בחיל האויר
העיקר שיחליף את חלאות השמאל שםנראה שזה ברמה של הגיוס של הבן של דרעי.
כמו שהבן של דרעי החליף את החלאות מההתנחלויות.העיקר שיחליף את חלאות השמאל שם
למה נראה לך משפחת דרעי שייכת לציבור שלא מתגייס ומשפחת בן גביר שייכת לציבור שכן מתגייס.נראה שזה ברמה של הגיוס של הבן של דרעי.
בן גביר לא התגייס ואריה דרעי כמו סמוטריץ רימו את המערכת ונאלצו להתיצב לגיוס מקוצר.למה נראה לך משפחת דרעי שייכת לציבור שלא מתגייס ומשפחת בן גביר שייכת לציבור שכן מתגייס.
את בן גביר סירבו לגייס, הוא רצה להתגייס.בן גביר לא התגייס ואריה דרעי כמו סמוטריץ רימו את המערכת ונאלצו להתיצב לגיוס מקוצר.
אני לא מתרשם בינתיים בעניין של הבן של בן גביר שיכול להיות שזה יהיה כמו בנו של דרעי שהתייצב בבקו"ם בשביל הצילומים.
הצחקת את ראש אכא.את בן גביר סירבו לגייס, הוא רצה להתגייס.
הוא בא להתגייס נקודה.הצחקת את ראש אכא.
היה מתנתק מכהנא ומבטיח למלא את הוראות הצבא ופקודות מפקדיו היו מגייסים אותו.
נכון.הוא בא להתגייס נקודה.
היתר קשקושים לא רלונטיים
דברתי על בן גביר האבא כעתנכון.
אתה זה שהכנסת קשקושים לידיעה.
והכנסת קשקושים. על מי שעושה היום את מה שהופך את נתניהו לגיבור בעינייך.דברתי על בן גביר האבא כעת
אתה שהכנסת חצאי אמיתות שטענת שבן גביר לא שירת, מבלי לציין שהוא רצה ולא קיבלו אותו.נכון.
אתה זה שהכנסת קשקושים לידיעה.
רצה זה הסיפור שלו. אני לא מאמין לו.אתה שהכנסת חצאי אמיתות שטענת שבן גביר לא שירת, מבלי לציין שהוא רצה ולא קיבלו אותו.
לא, הבן של בן גביר קרבי והולך לקורס טיס, אין מה להשוות עם הבן של דרעי. עם שניהם אני לא מסכים מבחינה פוליטית, אבל באמת צריך להכיר.נראה שזה ברמה של הגיוס של הבן של דרעי.
אני עדיין מחכה לראות לאן הוא ילך ולכמה זמן.לא, הבן של בן גביר קרבי והולך לקורס טיס, אין מה להשוות עם הבן של דרעי. עם שניהם אני לא מסכים מבחינה פוליטית, אבל באמת צריך להכיר.
הבן של דרעי התגייס בגיל 40, הבן של בן גביר התגייס בגיל 18. לא מבין מה אתה מחפש נגד הבן של בן גביר, הוא לא נתן שום אינדיקציה לכך שהוא מתכוון לעשות מראית עין בלבד ולא לשרת שירות מלא. הבן של דרעי יעשה רק מילואים וצ'יק צ'ק יקבל פטור גם מהם. הבן של בן גביר הולך לשרת גם בקבע אם יעבור את קורס הטיס בהצלחה. הבן של בן גביר ראוי להערכה. כשמגיע מגיע.אני עדיין מחכה לראות לאן הוא ילך ולכמה זמן.
בוא ונראה . זה כל מה שאני אומר.הבן של דרעי התגייס בגיל 40, הבן של בן גביר התגייס בגיל 18. לא מבין מה אתה מחפש נגד הבן של בן גביר, הוא לא נתן שום אינדיקציה לכך שהוא מתכוון לעשות מראית עין בלבד ולא לשרת שירות מלא. הבן של דרעי יעשה רק מילואים וצ'יק צ'ק יקבל פטור גם מהם. הבן של בן גביר הולך לשרת גם בקבע אם יעבור את קורס הטיס בהצלחה. הבן של בן גביר ראוי להערכה. כשמגיע מגיע.
וגם סמוטריץ' לא מקום להשוואה כי הבן של בן גביר לא טען שתורתו אומנותו ואחר כך הלך ללמוד באקדמיה וגם סמוטריץ' הוא מקרה אחד שלא משקף את הציבור שלו.הבן של דרעי התגייס בגיל 40, הבן של בן גביר התגייס בגיל 18. לא מבין מה אתה מחפש נגד הבן של בן גביר, הוא לא נתן שום אינדיקציה לכך שהוא מתכוון לעשות מראית עין בלבד ולא לשרת שירות מלא. הבן של דרעי יעשה רק מילואים וצ'יק צ'ק יקבל פטור גם מהם. הבן של בן גביר הולך לשרת גם בקבע אם יעבור את קורס הטיס בהצלחה. הבן של בן גביר ראוי להערכה. כשמגיע מגיע.
אז מחר לא יתקפו אותו? הרי הם לא מסוגלים אחרת.מתכוון להחליף את חלאות השמאל בחיל האויר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.