לשמאלנים ששאלו מה עושה הבן של גביר

marabo

Well-known member
מתכוון להחליף את חלאות השמאל בחיל האויר

קבצים מצורפים

• 20241030_104607.jpg
    20241030_104607.jpg
    KB 185.9 · צפיות: 6

1ספי11

Well-known member
למה נראה לך משפחת דרעי שייכת לציבור שלא מתגייס ומשפחת בן גביר שייכת לציבור שכן מתגייס.
בן גביר לא התגייס ואריה דרעי כמו סמוטריץ רימו את המערכת ונאלצו להתיצב לגיוס מקוצר.
אני לא מתרשם בינתיים בעניין של הבן של בן גביר שיכול להיות שזה יהיה כמו בנו של דרעי שהתייצב בבקו"ם בשביל הצילומים.

evglev1

Well-known member
מנהל
בן גביר לא התגייס ואריה דרעי כמו סמוטריץ רימו את המערכת ונאלצו להתיצב לגיוס מקוצר.
אני לא מתרשם בינתיים בעניין של הבן של בן גביר שיכול להיות שזה יהיה כמו בנו של דרעי שהתייצב בבקו"ם בשביל הצילומים.
את בן גביר סירבו לגייס, הוא רצה להתגייס.

SupermanZW

Well-known member
אני עדיין מחכה לראות לאן הוא ילך ולכמה זמן.
הבן של דרעי התגייס בגיל 40, הבן של בן גביר התגייס בגיל 18. לא מבין מה אתה מחפש נגד הבן של בן גביר, הוא לא נתן שום אינדיקציה לכך שהוא מתכוון לעשות מראית עין בלבד ולא לשרת שירות מלא. הבן של דרעי יעשה רק מילואים וצ'יק צ'ק יקבל פטור גם מהם. הבן של בן גביר הולך לשרת גם בקבע אם יעבור את קורס הטיס בהצלחה. הבן של בן גביר ראוי להערכה. כשמגיע מגיע.

1ספי11

Well-known member
הבן של דרעי התגייס בגיל 40, הבן של בן גביר התגייס בגיל 18. לא מבין מה אתה מחפש נגד הבן של בן גביר, הוא לא נתן שום אינדיקציה לכך שהוא מתכוון לעשות מראית עין בלבד ולא לשרת שירות מלא. הבן של דרעי יעשה רק מילואים וצ'יק צ'ק יקבל פטור גם מהם. הבן של בן גביר הולך לשרת גם בקבע אם יעבור את קורס הטיס בהצלחה. הבן של בן גביר ראוי להערכה. כשמגיע מגיע.
בוא ונראה . זה כל מה שאני אומר.

evglev1

Well-known member
מנהל
וגם סמוטריץ' לא מקום להשוואה כי הבן של בן גביר לא טען שתורתו אומנותו ואחר כך הלך ללמוד באקדמיה וגם סמוטריץ' הוא מקרה אחד שלא משקף את הציבור שלו.

למעלה