לשמוע אבא ....

Master Stav

New member
לשמוע אבא ....

כמה עוצמה יש במילה הזו .... הקטן בן 7 חודשים לערך .... רואה אותי מקשקש בשימחה בגפיו ..... וצועק אחוז שימחה אבאאאאאאאאאאאאאבבבבה אבאאאאאאאאאאאאאאבבבבה לאימא שלו ולשאר העולם הוא עושה קולות שונים חוץ מאבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבה אין מאושר ממני בעולם

schlomitsmile

Member
מנהל
תגידו לי למה למה תמיד הם אומרים אבא לפני אמא??? זה הוגן זה? גם כשאמא היא זאת שקורעת את ה*** איתם כל היום והלילה (ובד"כ זה המצב), אבא חוזר הביתה וזוכה לקריאות "אבאבאבא" נלהבות. טוב, אז אחרי ששיחררתי את זה- ברכותיי סתו! ../images/Emo13.gif אכן המון עוצמה במילה קטנה מפה קטן...ואם אבא מאושר ממנה כ"כ, הרי שהוא זכה בה בכבוד ../images/Emo13.gif

Master Stav

New member
קודם כול אומר תודה

ובאותה נשימה מי אמר שהאמא היא זו שקורעת בדרך כלל ? צר לי ....דווקא פה בפורום הזה ...יש לא מעט אבות שנושא גידול הילדים וכול הקשור לכך מסביב הינו בבת עינם כך ש..... וקצת פיזיקה בסיסית ההברה הראשונעה היא אאאאהההההההההההההההה השניה היא בבבבבבבבבהההההההההההההההההההההה החיבור הוא .................................אני מאושר

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo140.gifאיזה כייף לקרוא בנאדם מאושר ../images/Emo42.gif הפורום הזה לא מייצג, מה שנכון לאבות כאן אינו הבד"כ...../images/Emo13.gif ולא שאני חלילה מזלזלת במסירותם של אבות שעובדים קשה לפרנסת המשפחה, וזו מבחינתם הנתינה המרכזית שלהם. גם זו בהחלט נתינה ראויה וחשובה כמובן. ברוב המשפחות, עד גיל שנה לפחות, האם היא ההורה העיקרי, היא המטפלת העיקרית. ובכ"ז, אבא זוכה לשמוע את מילת הקסם לפניה...../images/Emo13.gif

Master Stav

New member
לא בסביבה הקרובה אלי ....

מכיר ל מעט אבות פה בצורן שגידול הילדים החל מהלידה כול שכן בהריון מבחינת העזרה לבת זוגם הינו חלק בילתי ניפרד משיגרת יומם כלש כן דרך חיים .

ronnm

New member
איזה כיף לך

אנחנו עדיין בשלב שמחכים לחיוך, אני לא יכול לדמיין איזה אושר זה לשמוע אבא... תהנה...

akavishon

New member
יש שני דברים שאני לא שוכח מהגדולה:

את הפעם הראשונה שהיא חייכה אליי חיוך רצוני ופעם ראשונה שהיא נעמדה. בגיל חמישה שבועות, ביום שבת חורפי בבוקר, הסתובבתי איתה בסלון ואז היא הרביצה לי חיוך... ובגיל קצת יותר מאוחר, היא היתה בלול, הסתכלה למעלה, שלחה ידים ונעמדה. הייתי כלכך גאה בה באותו הרגע.

shno

New member
רגע מרגש מאוד!

הילי התחילה להגיד אבא בשלב די מוקדם - זו למעשה הייתה אחת המילים הראשונות שלה, אבל בהתחלה היא אמרה אותה סתם כצירוף הברות שהיא יכולה להגיד, בלי להתכוון (באותו שלב, היא אמרה אבא על כל דבר שהיא ראתה...). רק אחרי עוד חודשיים בערך, היא קישרה את המילה אלי, והפסיקה לקרוא לכולם אבא (טוב, גם לאמא היא קראה אבא בשלב ראשון, עד שהיא למדה לקרוא לה אמא
). מרגש מאוד מאוד!

זקס11

New member
חכה חכה...

אם סתם אבא מרגש אותך, חכה שהוא יגיד "אבא, אני אוהב אותך" או שהוא יגיד "אבא, אני הכי אוהב אותך בעולם". או שתבוא לקחת אותו מהגן, ואז הוא ירוץ אליך בחיבוק..... אוף, רק המחשבה כבר מעלה בי דמעות.

Master Stav

New member
ברור שברור ....

יש לי נסיון עם עוד 3 .... ועדיין מתרגש כול פעם מחדש שהבן שלי (סער 5 ) אומר אבא ......אני אוהב אותך ....

למעלה