לשמופית והילולית הנה השם והטלפון

סיגל2

New member
לשמופית והילולית הנה השם והטלפון

של זוג המתופפים שלנו. הם נקראים קונגה ואתם צריכות לדבר עם רן שני והטלפון שלו הוא 617222-053. אם הוא ישאל איך הגעתם אליו, אז תגידו שסיגל ואילן פלר שלחו אתכם אליו ושהחתונה שלנו היתה ב- 30.10. מאד מומלץ!

oc101

New member
מצטרפת להמלצה

למרות שבסוף לא לקחתי אותם כי היו לי מספיק גימיקים , אבל הם זוג מקסים ! ועושים הרבה שמח הצעירה

יעלי2

New member
אני מניחה שאתם הייתם הגימיק המרכזי

אבל אפשר לשאול במה גוונתם את הערב הקבוע מראש? לנו הציעו להאכיל את האורחים ולעשות את החופה לפני הקינוח...

oc101

New member
טוב , מבטיחה לא לצחוק../images/Emo67.gif?

מזל שלא הזמנו את המתופפים כי זה כבר היה יותר מידי ... ידעתי שאבי ישיר לי שיר...ובאמת כך היה... אבי הוא זמר מקהלה משהו בסגנון של אופרה , אז הוא שר שיר "הו מרגנית , הו פרח שלי קטן...." בסגנון אופרה .... מה שלא ידענו עליו, זה שאחות של שרון הכינה מצגת פאור פוניט שרצה על מסך ענק ליד החופה (בחוץ) המצדת הראתה את חיינו כתינוקות, ילדים, נערים/ת וכזוג.... ואחרי שאבי שר (מיד אחרי האוכל) , החברים כאן בבוסטון שלחו לנו סרט ערוך עם ברכות של החברה בגלות כך שתרבות לא היה חסר לנו שלך הצעירה

pumpkin

New member
אני לא מאמינה אני בדיוק עובדת על מצ

ןאני חשבתי שאני המקורית היחידה
איך שמתם אותה ב-loop לאורך כל הקבלת פנים או רק פעם אחת ? ואיך הקרנתם את זה ? מקרן שמחובר ללפ טופ או משהו אחר ? איך הגיב הקהל ?

למעלה