לשמור על הילדה

tali---

New member
לשמור על הילדה

בתי בת 8 חודשים ונמצאת אצל אמי כמטפלת אבל כשאמי לא יכולה אני שולחת אותה לחמתי שתשמור עליה אבל בכל פעם שאני מבקשת מחמתי היא עושה לי פרצופים ולא מוכנה לשמור על הילדה ולבעיה השניה אני מגיעה הביתה בסביבות השעה 5 בערב ומשחקת עם הילדה מנקה קצת את הבית מקפלת כביסה מכבסת תולה ואם גם צריך גם מכינה אוכל מה שגם הילדה דורשת תשומת לב ורוצה שאני ישחק איתה ולאן שאני הולכת בבית היא אחרי לפעמים אני גם לוקחת אותה לחוגים וגם אני רוצה ללכת לחברה אז היא איתי ואם צריך גם ללכת לקופת חולים או לטיפת חלב אז אני עושה הכל חוץ מבבוקר שבעלי לוקח את הילדה לאמא שלי וחוזר מאוחר מהעבודה ותמיד שהוא חוזר יש לו תלונות הבית לא נקי הבית מבולגן הבית מלא אבק וכו ותאמינו לי שהבית שלי מבריק כל מי שנכנס לבית צוחק עלינו שהבית יותר מדי נקי שאפשר לראות את עצמו ברצפה מרוב שהיא נקייה אני לא וונדר וומן וכשבעלי מגיע מאוחר מהעבודה אז אני כבר עייפה וגם לזה יש לו תלונות שאני לא מתייחסת אליו ואנחנו בקושי שוכבים ביחד מה עושים

רגע, רגע!!! מה את רוצה בעצם?

אפילו לעצור לרגע ולנשום, אין לך זמן. אפילו סימן פיסוק אחד לא הכנסת בקריאתך הנואשת. אולי תפרקי את הבעיות והצרכים לגורמים, ותראי כיצד ניתן להקל על כל אחד מהרכיבים? בקשר לחמות, למדי להנות ממה שיש ולא ממה שאין. כאשר אמא שלך לא יכולה, שלמי לבייביסיטר ויהייה לך שקר מלחצים משפחתיים מיותרים. בקשר לכמות העיסוקים סביב הילדה ואיתה, אם זה ניתן, קחי עזרה בתשלום מידי פעם, אף ילד עוד לא ניזוק מהיכרות עם אדם נוסף פרט לאמא וסבתא. בקשר לבעלך, כנראה שהוא צודק. מי רוצה לבוא כל ערב ולמצוא סמרטוט כזכר לאשתו-אהובתו שהכיר פעם? עניין של סדר עדיפויות פשוט. כאחת שאיבדה את הזוגיות שלה לפני שנים, והיום נלחמת יחד עם הבעל להחיות את השרידים, אני אומרת לך שכדאי לטפל בעניין הזה מיידית. חבל שבשם הילדה, תישארו אחד ליד השני, ולא אחד עם השני. בהצלחה.

lmerav

New member
אני כמעט מזדהה איתך

בני כבר בן שנה ושלוש ואני ממש מרגישה כאילו את חיה את חיי. רק שבעלי בא הביתה ולא אכפת לו שהבית מלוכלך או נקי {והוא נקי לרוב } אלה הוא רובץ בסלון כמו . . . ולא עושה כלום עד שילך לישון. ואני מתעצבנת עליו בעיקר שהוא לא עושה כלום. כי זה לא הוגן כלפיי שהוא לא עושה כלום ואני עושה פשוט ה כ ל !!! אין לי בעיה עם חמתי היא תמיד תרצה לשמור על לירני, אבל אני אוהבת שלירני ישן בבית אז אני מביאה ביביסיטר {למרות שהתשלום קשה לי עכשיו מאוד} השקט הנפשי שלי יותר חשוב. גם לי אין זמן לעשות את כל הניקיון ומאז שבני חולה הבית שלי { בשבילי } כל כך לא נקי ואני רצה אחריו רק מרופא לרופא (לבדי כי הבעל רובץ) מתרופה לתרופה, ומאמבט לאמבט. אני מבינה אותך שזה קשה מאוד אבל עוד מעט הם יגדלו ואז. . . אולי רצוי באמת שתקחי חופש {כמונו} של סופשבוע ארוך בבית מלון או משהו דומה {עם / בלי הילדה} רק תהנו. תזכרו למה אתם יחד. בהצלחה. מירב

tali---

New member
לשמור על הילדה

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב, בעלי לא חוזר מהעבודה מאוחר בגלל שיש לו אשה סמרטוט. נכון שכל הבית מוטל עלי ולהכל אני צריכה לדאוג והוא לא עושה כלום, הוא נורא אוהב את העבודה שלו ושוכח שהוא צריך לחזור הביתה אם אני לא מתקשרת אליו הוא פשוט נשאר שם עוד ועוד. לפעמים הוא ממש גורם לי לחשוב שאולי בעצם יש לו מישהי אחרת אפילו בימי שישי כשאני לא עובדת הוא מחליט שהוא הולך לעבודה ואז הוא שוכח לחזור וכשהוא מגיע יש לו תלונות למה הבית לא נקי הוא כזה פדנט וזאת אחרי שניקיתי את הבית כל הבוקר גם כשאני מתקשרת אליו לעבודה לשאול מה העניינים הוא מבטיח שיחזור אליי והוא גם אף פעם לא חוזר.

lmerav

New member
תעשי משהו מהר

לא יודעת מה תעשי אבל תטפלי בענין ותסבירי לבחור שלך שאת צריכה אותו וכו וכו עד שיבין {וזה יקח הרבה זמן אין מה לעשות } בהצלחה

לא חשוב איך קוראים לזה....

אבל הקשר שלכם לא בשיאו, בלשון המעטה. בעלים לא מתעניינים בחיתולים. ואם כן, אז זה יופי, אולם רובם לא. מעבר לכך, בעלך חווה עבודה מספקת וחיים מעניינים, כל עולמו פרוס בפניו, וכל יום ממש הפתעה. מה את מביאה לשולחן ארוחת הערב, אם אתם נפגשים שם? עוד כביסה? עוד גרעפס של התינוקת? אל תיפגעי, אני מדברת מתוך ניסיון אישי, מר ולא נעים, הסטוריה דומה למצבך היום. הסיפוק שאת חשה בגידול ילדתכם, לא תמיד עובר ומספק את הבעל. למה לא תדברו בינכם ותשאלי אותו מה מציק לו, מה חסר לו, תאמרי מה את מרגישה?

פלונית

New member
גברים שכאלה

מתוקה שלי,גברים זה עם כזה שצריך לבקש מהם,כך הם מרגישים טוב עם עצמם אחרי שאנחנו , הנשים,מדגדגות להם את האגו.תבקשי ותיוכחי לדעת עד כמה בעלך יתאהב ברעיון שאת זקוקה לו.זה עובד,מנסיון,חוץ מזה עזרה בבית פעם בשבוע בנקיון,שטיפה,גיהוץ וכו` יכול לעזור.באשר לחמתך-אצלנו היא פשוט אומרת תודה אבל לא תודה,אז קחי מה שנותנים ותתעלמי מהפרצופים.אגב,שיחה עם בעלך על כל המצב יכולה להועיל.בהצלחה

למעלה