לשמיים!!

רחלי27

New member
לשמיים!!

הלכנו היום ביחד לגינה. היה יום יפה כזה עם שמש אמיתית והמון רוח ,מזג אויר סביר... אז לבשנו מעילים ואחרי ארוחת צהריים צעדנו לנו יחד שלושתנו. הילדים התישבו להם בהתחלה בחול ויצרו להם כביש. מהכפות דימינו מכוניות וכמובן שבאיזשהוא שלב התחילו על הכביש גם "תאונות&quot
פסיכולוגית אחת אמרה לי פעם שזה הדבר הכי בריא ומשחרר....ביננו-גם את הדמעות...) אחר כך התגלשו להם בכייף ואז הגיע תור הנדנדות. ישבנו שם שלושתנו בשורה.."לפתוח וליסגור לפתוח וליסגור"קראתי להם בכייף. עושה את אותן התנועות ברגלי ומיתרוממת עם קרש העץ שמתחתי. לא יודעת מה פתאום עלה על דעתי אבל הרמתי באיזשהוא שלב את הראש והסתכלתי בשמיים. הם היו תכלת עמוק כזה...כמה עננים לבנבנים...ושקט! מין רוגע וחלום. רציתי להישאב לתוכם, הרגשתי שהם קוראים לי. אתן יודעות מה? זו הפעם הראשונה שניכנס לי לראש שכניראה באמת טוב להם שם למעלה...לכל אלה שנימצאים שם כבר. עפתי איזה רבע שעה מנותקת מכל העולם מבקשת להיכנס גם, אבל זה לא ככ הלך כי הנדנדה מחוברת בשרשראות חזקות. כשירדתי חייכתי לי וזה המשיך כך כל הדרך הביתה. עכשיו אני בטוחה שהם שמחים! אתן יודעות מה? נירגעתי קצת,ורק בשביל זה היה שוה הטיול של אתמול לגינה. שלחו לי טבלת יאוש ולפיה חסרים רק 9 ימים לנחיתה שלנו בארץ אז כניראה זה משפיע עלי גם........... מקוה לטוב טוב טוב. רחלי.

noor נור

New member
רחלי- כל כך מסכימה איתך!!

להיות להם טוב!!!!!!!!! וכבר אומרת לך ולילדייך: ברוכה הבאה לארצנו הקטנטונת....

מיכל@בר

New member
רחלי חמודה

מקווה איתך שטוב להם שם למעלה.. את אמא נהדרת, את והמשחקים בחול, והתאונות, והדמעות, והנדנדות.. ומאחלת לכם טיסה נעימה לכאן. לארץ המשונה הזאת.

רחלי27

New member
חמודות...

תודה על התגובות והאיחולים והזרועות הפתוחות... האמת שאני די חוששת מהנסיעה לארץ הקטנה והמשונה שלנו. אין לי חשק להתפוצץ ככה פתאום או לאבד את אחד מילדי או כל יקר לי אחר.. מה יהיה הסוף איתנו? שמתם לב כמה אנשים בוכים מצטרפים ל,מועדון"שלנו מידי יום?? למה זה???למה?? עד מתי???

רחלי יקרה.

קראתי בלילה את המכתב שלך. בבוקר כשנרדמתי חלמתי על נדנדות. ומזמן שלא חלמתי. או שלא זוכרת את החלומות. ההרגשה או ההבנה שטוב לזה שמת. ושהוא לא עצוב ולא סובל. משחררת הרבה מטען עודף של כאב ועצב. קצת קשה להסביר את זה. צריך כנראה לחוות את זה. והנדנדה שמצד אחד כאילו את עפה. נשאבת אליהם לשמים. מתגעגעת לראות. ומצד שני מחוברת לכאן ובסוף לרדת מהנדנדה ולחזור מחוייכת הביתה. את מספרת סיפורים קטנים. פעם על זר פרחים ופעם על נדנדות. וכל החיים בפנים. ואני קוראת. ומחייכת. קצת עם דמעות מהנגיעה בפנים. מתפעלת מהכוחות שלך ומהאופטימיות ומקווה שיהיה לך רק טוב. חיבוק גדול לך יקירתי ושתהיה לך שבת ברוכה עם הרבה שקט בנשמה. מאילה לאיילת

למעלה