לשמע ת"א

Stinky Pinky

New member
לשמע ת"א

וואלה חוצפנים אתם.. מה זה אמור להביע מסיבת חנוכה מטופשת של שנות ה-20 ועוד דורשים על הטימטום הזה 20 שקל?! גנבים! ומה זה צריך להיות לבוא בלבוש אלגנטי??? אני יבוא איך שבא לי

hubk !!ֱ

New member
אתה אומר ששמע גנבים

אתה טועה הפ לא גנבים , מי מביא אוכל, שתיה, דיסקו , אולם , ועוד.. מיני ופרסים מה אתה חושב ששמע גנבים אתה אומר את זה אל תבוא לשמע יותר , תחשוב איך אתה אומר את דברים אלה

אם יש לך בעיה אז אל תבוא.....

שמע ת"א מסדר לכל החרשים את המסיבות הטובות שיש..... הם מספקים לנו את כל מה שאנחנו נצטרך..אוכל שתייה וכל מה שדרוש למסיבה.........אם יש לך בעיה עם שמע ווכל התלונות שלך אז אל תבוא לשמע...אף אחד לא ביקש ממך........מה זה רק 20 ש"ח....אולי אתה פשוט קמצן....לא חשבת על זה ..? זה תחשוב שוב לפני שאתה אומר דברים כאלו...... כשאני אגלה מי אתה אז אני לא אתן לשמע להכניס אותך...אני אראה לך..

Stinky Pinky

New member
לרועי

דבר ראשון אני בת דבר שני אני לא שואלת אותך אני יכנס למסיבה אם בא לך או לא

Stinky Pinky

New member
ובכלל...

אזה זכות יש לך למנוע ממני להכנס למסיבה?! אני לא שואלת אותך

גילתוש!

New member
הכל הפוך שמה אמרת...

20 ש"ח זה בזול...אל תקראי גנבים.!! זה הרבה כסף לדעתך? אז אל תבואי לשמע יותר (מציעה לך).. בכייף ללבוש בשנות 20 אז למה לא?!?!?! משעמם להתלבש בשנות 2000.פעם כייף להתלבש בשנות הישנות. ביי ושבת שלום.. אני מקווה שהבנת...! ואני מסכימה איתכם חוץ מ-Stinky Pinky ..!

black_magic

New member
חשבתי שזאת מסיבה בסגנון של יפן

לא של שנות העשרים.. שיואו, אני זוכרת שלפני שנתיים הייתה מסיבה בשמע בסגנון של שנות העשרים, זה הרבה לפני שהייתי בקבוצת הבוגרים, אז המסיבה יצאה דיי דפוקה.. חפיף..

Stinky Pinky

New member
מסיבת חנוכה לצערים ולבוגרים

מסיבה בסגנון יפן היא לבוגרים ומסיבת שנות ה-20 היא לצעירים

המרחפת

New member
מסיבת שנות ה-20, ומחירי כניסה

צודקת, שלי, הייתה מסיבה בסגנון שנות ה-20 לפני שנתיים. זה היה מאד יפה, כי אנשים לקחו את הרעיון ברצינות והשקיעו בלבוש ובאיפור. היא גם הייתה עם רעיון מרכזי של קזינו, כך שבכלל האווירה הייתה שונה. מרגע שמצליחים לסחוף את הקהל ולשכנע אותו להכנס לאוירת המסיבה, זו הצלחה לדעתי. וסטינקי פינקי, מתי לאחרונה ביקרת במועדון? כניסה למועדון ריקודים עולה 60-90 ש"ח, והופעה עולה הרבה יותר. אני חושבת ש-20 ש"ח זה מחיר מאד סמלי, ודי בטוחה שבכל יציאה של יום שישי את מוציאה סכום זהה, אם לא כפול. כמובן שהיה יותר נוח אם היה יותר זול, אבל זה נראה בעיני זכום גבולי לכניסה.

תבואי איך שבא לך ותעשי מעצמך צחוק

את טוענת שתבואי איך שבא לך.....כל הכבוד לך...... מה שיהיה מצחיק במסיבה...הוא שאת תרגישי שונה מכולם אחרי שתראי שכולם יהיו לבושים בסגנון שונה ממך ...ואז תצטערי על כך....... הנה לך חומר למחשבה

לא חשוב כמה עולה כניסה! עיקר....

שתוכנית יהיה פיצוץ!!! למשל היה מסיבה אסקימו לימון תוכנית עשיר כולל פרס ענק DVD וידאו ובלה בלה לכן כניסה עולה 50 שקל. וזה בסדר לדעתי. בקשר תוכנית של מסיבה שמע אני בספק שאבוא כי בגלל מות ארי לוי ז"ל המון חברים וידידים ישארו בבית. אז ביי ביי בינתיים

למעלה