לשנה החדשה - אוסף ברכות ואיחולים

זוהרה7

New member
נאווה וכולם - שנה טובה ומתוקה../images/Emo48.gif

מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה, שנת בריאות אושר ואהבה, שנה שיתגשמו כל משאלות לבנו, שנה שבה כולנו נבריא, שנה שתהיה לכולנו שמחה תמידית. זוהרה*

שריק77

New member
זוהרה, שנה טובה! אגב, לפני כניסתי

לפורום זה, עשיתי "כניסה" לואללה. אני נמצאת הרבה בואללה עקב שימוש באי מייל... כך ששם לא נעלמה לי הסיסמא. אך נחרדתי לראות כי אני חסומה שם ! יש הסבר לוגי לכך שאין באפשרותי לברך את באי הפורום שבניהולך???? אני תמהה מאוד על כך, ומצפה שיתוקן העניין בהקדם. ומעבר לכל זה- בריאות טובה לך ולבאי ביתך! שרי

שרי, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

בעתיד, אני מבקשת שהודעות מסוג זה יועברו באופן אישי, באמצעות מערכת המסרים של תפוז. אני מקווה, שעכשיו, לאחר שקפצת לביקור "שנה טובה" נראה אותך עוד - משתתפת ומשתפת שתהיה שנה שמחה!!

dodo281

New member
אופס ! נאווה - ../images/Emo140.gif

עניתי כאן לשרי - ברוח דבריה - טרם ראיתי דברייך אליה בנושא . כמובן - שלאחר דברייך אלו - אכבד רצונך זה
כל טוב לך נאוה יקרה - ושתהייה לך ולכל יקירייך שנה נהדרת ומתוקה כ-
DODO. של

dodo281

New member
הי שרי-שנה טובה../images/Emo74.gifומבורכת לך../images/Emo13.gif

שריק - לצערי נקלעת למצב זה . חבל . בשבועיים האחרונים - בימי שבתון - הפורום סגור . הודענו על כך - מעל דפי הפורום - לחברים - וכל מי שהיתה לו בעייה כלשהי בכניסה לפורום ב-2 סופי השבוע שחלפו - ואלו ספורים בלבד - הודיע לנו על כך - וניתנה לו הרשאה . לא שריק - אין סיבה לוגית -) כתבי לי כאן, או למסרים - או לתיבת הדואר שלי - המוכרת לך
וכמובן - תקבלי הרשאה
אך - נוכל לדאוג לכך - רק לאחר החג . ובינתיים - אם הדבר לרצונך - תוכלי לכתוב אליי למייל את דברי ברכתך - ואביא אותם לפני חברי הפוום - בשמך - כמובן . כל טוף לך שרי - ושתהייה לך אחלה שנה
DODO.

זוהרה7

New member
../images/Emo24.gifשרי יקרה שנה טובה

ניסיתי לשלוח אלייך מסר אך אין לך תא או שאני לא יודעת איך לשלוח. את מוזמנת לשלוח אלי לכתובת שלי. שנה טובה ומאושרת. זוהרה*

שנה טובה ושמחה גם ממני.

מאחלת לכולם שנה של מימוש והשמה של דברים טובים
מאחלת לכולם בריאות, שמחה ורווחה ושלום כמובן, או לפחות הפסקת אש

ornelia

New member
שנה טובה +קובץ מצורף

שנה של בריאות, בריאות ועוד קצת

שריק77

New member
שלום ל כ ו ל ם ../images/Emo140.gif

נכנסתי כדי לאחל לכל המשתתפים כאן חג שמח שנה של שיפור הבריאות איזון גופני ורגשי שמחה אהבה כיוון שלא עשיתי שימוש בפורום זמן רב, נשכחה ממני הסיסמא, זו הסיבה שנוסף לי 7 לכינוי.... תהיו בריאיםםםםםםם !!!!!!!

dodo281

New member
שתדבש לך השנה הבאה ריטוש - ../images/Emo74.gif

לך - ולכל באי פורום זה

dodo281

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

dodo281

New member
לכל באי פרום זה-ולנאווה כמובן../images/Emo74.gif

שתדבש לכם שנה זו - שתשרה השמחה בלבכם -
ושימשיך פורום זה - כהיותו עתה - פורום המכבד את באיו ! לנאוה - אהבתי את ברכתך לעייל -
והמשך הצלחה בכל !!! - כולל - כמובן - פורום זה -

tiaa1

New member
איחולים לשנה יותר טובה, הרבה בריאות

לכל חברי פה בפורום ובשאר הפורומים, ברכותי לשנה טובה יותר. בעיקר הרבה בריאות רציתי לברך כל אחד ואחת אבל נתקעתי עם ברונכיט חזקה והייתי מנוטרלת כל החג. בסופו של דבר הגיעה רופאה תורנית אלי הביתה ורק התחלת טיפול אנטיביוטי העמידה אותי מעט על הרגלים. אני עדיין מאד חלשה ונשפכת חזרה למיטה, אבל אני לפחות לא משתעלת כל כך....הייתי יכולה לוותר על הארוע המרנין לו הרופאה שלי במקום עבודתי לא היתה מושכת אותי עם כל מיני סירופים צגעילים וגורמת לי להסתבך עם בעית ריאות שהתפתחה בסך הכל מקצת הצטננות. טוב נקוה שהכל מאחרי ומחר לעבודה. הנה רוני החתול מגיע ללחוץ על המקשים בי ושנה טובה.

שנה טובה והמון בריאות גם לך טיה,

זה לא נעים לעבור את החג חולה. האם לפחות היית עם משפחה תומכת? זה ידוע שוירוס בא ליום יומיים, מוצא חן בעיניו - נשאר יותר! כנראה טוב לו אצלך
ובנימה רצינית יותר: לפעמים על ההצטננות מתפתח זיהום. אם הרופאה נתנה אנטיביוטיקה, היא ככל הנראה חושדת בחיידק. (מהסיפור שלך אני מבינה שלא עשית משטח, ולא נתת כיח לתרבית זה מאוד רצוי להתעקש על לפחות ספירת דם שמחדדת את התמונה ובדרך כלל מבהירה אם מדובר בחיידק או בוירוס). זה לא אומר שהרופאה הראשונה לא טיפלה טוב. להפך!! היום לא ממהרים לתת אנטיביוטיקה כי לאורך זמן השפעתה יורדת. יש היום חיידקים "מחוסנים" בפני האנטיביוטיקה. זה מחייב מתן טיפולים אנטיביוטיים אגרסיבים מאוד, שגם הם לא ממש עוזרים. מה שהסיפור שלך כן מספר, זה שהגוף חלש, במיוחד בדרכי הנשימה העליונות, כדאי לחזק אותו לקראת החורף, כי יש חשיפה גדולה יותר למחוללי מחלה. איך? אוכל בריא, מזין, עשיר בחומרי מזון כמו ויטמינים, מינרלים, וכדומה. לישון בזמן ולקום בזמן (לא להפוך יום ולילה) לנוח מספיק ולעבוד לפי יכולת הגוף. לאהוב ולהיות נאהבת, להרגיש יפה, חכמה ומצליחה. לשאת עיניים אל המחר ולראות עתיד טוב ונעים. אגב, זה נכון לכולנו
ולפני שעמיתי היקרים מתנפלים עלי... התכנים של מזון בריא, אהבה, שמחה ושביעות רצון הם אישיים ייחודיים ומורכבים. אבל כל זמן שאנחנו בני אדם, אלו מרכיבים חיוניים לבריאות. מאחלת לכולנו שנה שמחה ומלאת שביעות רצון ותחושת מימוש.

tiaa1

New member
נאוה-תודה מכל הלב

החג השנה היה עצוב .אני קצת כועסת על עצמי וקצת על הרופאה. בדר"כ אינני צורכת אנטיביוטיקה. לפני שבועיים וחצי התקררתי,ובידיעה שהמערכת החיסונית שלי לא חזקה,פניתי מיד אל הרופאה. חוץ מהתקררות קלה לא נמצא דבר. כמובן -לא משטח מהגרון כי לא כאב...השיעול הלך והתחזק וואיתו הצרידות..כמי שעבדה במכון אודיולוגי אני יודעת שמיתרי קול -צריכים במצב כזה מנוחה והמנעות משחמוש.... אבל השיעול התגבר. אז התחלתי עם דבש+בצל,ואפילו מצא חן בעיני. כעבור עוד יום שוב הייתי אצל הרופאה.אותן שאלות....כשהמרכזית"יש לך חום ?" לא...אין לי אף פעם חום...וכך זה נמשך. קיבלתי כל מיני סירופים לשיעול שעזרו כמו....ביום חמישי כבר הרגשתי כמו סמרטוט...ביקשתי שישלחו לילפחות כמה כדורי קודאין שאוכל קצת לישון בלילה כי בשכיבה זה נורא..הרופאה התעקשה שאגיע שוב לבדיקה. מה היא בדיוק חיפשה?כבר עשיתי ספירת דם שלא היתה חד משמעית..(תמיד יש לי ספירה לבנה בערכים11.0-11.6 כך שספירה של 10.4 לא אומר דלקת. לעומת זאת אם היתה שולחת אותי לצילום אולי....לא היה לי כוח להגיע לביה"ח לרופאה וויתרתי. ומכאן התדרדר עוד יותר המצב....ערב החג הגיע, אפילו לטלפון לא עכולתי לענות. הבן שלי עשה כמיטב יכולתו אבל בערב שלחתי אותו לחברים שהיו אמורים להיות אצלי כי השיעול שלי היה נורא. ונוספו לזה עוד תסמינים כמו הקאות ושילשולים מהסירופים למינהן. החלטתי לא לפנות לחדר מיון כי שם "חגיגה" בחג והזמנתי רופא הביתה. תוך 10 דק' אבחן ברונכיט לפי שמיעת אי כניסת אויר...אם היו לוקחים משטח ליחה....אולי זה משהו אחר. בינתים קיבלתי מס' כדורים עד צאת החג, מחר אשלים את החסר...ואני שוקלת לשוחח ברצינות עם הרופאה שלכאורה מכירה אותי ואפילו מעיזה לכתוב בתעודות מחלה "סןבלת מCFS אין לי דבר כנגד העליה מרוסיה. רבים מהם נקלטו יפה במערכת הבריאות וזו תעודת כבוד לרופאתי זו שהיא גם זוכרת וגם יודעת מה יש לי. רק קודאין מפריע לה. כאילו שאני אתמכר לזה. חג שצח ובריא לכולם...ותודה על ההקשבה.

למעלה