לשנה החדשה

QueenOfMagic

New member
לשנה החדשה

מה הן המטרות שהצבתם לעצמכם לשנה הבאה? איזה דברים אתן מאחלות לעצמכן? המטרות שלי: לרדת עוד 10 קילו השנה להרוויח יותר כסף לסיים את הסימסטר הזה והבא בהצלחה (לימודים). לקחת קורס אומנותי לעשות יותר ספורט לעבור לגור לבד עם החבר שלי לגרום לאימא שלי להבין אותי להתחנף יותר לדודה שלי (יש לה המון כסף) לבקר את הבסיס בו שירתתי בצה"ל לחסוך כסף לטיול בעולם לנסות אוכל חדש לדעת לבשל יותר טוב מהחבר שלי לעשות איזושהי עבודת התנדבות מה אני מאחלת לעצמי: שאני אצליח להוריד את ה-10 קילו שאני אצליח בכל המבחנים שלי שאקבל את עצמי יותר שאזכה באיזה לוטו טוטו אחד פעם בחיים שלי (אני אפילו לא שואפת למיליון). שיהיה לי בוס נחמד בעבודה שיהיה לי כח להשקיע גם בעצמי שאהיה יותר בריאה ממה שאני עכשיו ולכן?! - שנה טובה ומוצלחת לכולכן... ואיזו שנה אתן מקוות שתצא לכן?

עינת12

New member
ומאין צצה השאלה המטופשת הזו?

לא שקווין זקוקה להגנתי. אבל שנה טובה לך טרולית.

QueenOfMagic

New member
נו, שיהיה...אפשר לחשוב

אני רק בת 22 (עוד 4 חודשים) למה שאני ארצה ילדים בכלל?!? אבל כל אחד והשאיפות שלו...אני למשל יכולה לכתוב שאני שואפת לעקרות טיבעית (עולה פחות מניתוח). אבל זה יעליב אותה...אז בואו לא נעליב אותה ונאחל לה 10 ילדים וחיים מאושרים העיקר שתדיר את רגלה מהפורום הזה.

QueenOfMagic

New member
ולמה אתן לא כותבות?

שאלתי אותכן מה אתן מקוות להגשים השנה הזו. ואף אחת לא ענתה...לצערי אשמח אם כן תענו

המטרות שלי

* לרדת עוד 5 קילו (יש לי 15 מיותרים, אבל אם ארד 5 אהיה מרוצה) * להצליח להמנע מאבטלה (כלומר להצליח לשמור על מקום העבודה הנוכחי אלא אם אמצא אחד טוב יותר) * להתחיל להשתמש בחפיסת הטארוט החדשה שלי (אחרי יותר משנה שהיא מחכה על המדף, התחלתי לפני חודש ללמוד אותה ברצינות) * לצייר לצייר לצייר * לסגור את המינוס בבנק, ולהתחיל מחדש לחסוך * למצוא גם זמן לטיולים בין לבין (כבר כמה חודשים שלא הצלחתי להגיע לאף טיול ראוי לשמו) מאחלת לעצמי: * לרדת עוד 5 קילו * לשמור על תזרים מזומנים חיובי (למרות המשכנתא) * להשיג התקדמות משמעותית לפחות באחד התחומים שאני פועלת (בהתנדבות) לקידומם. (נמאס לי להיות סיזיפוס...) * למצוא גם קצת זמן לעצמי שנה טובה לכולן.

marish

New member
המטרות שלי

1. לסיים את התואר בציונים מספיק טובים כדי להתקבל תואר שלישי. 2. למצוא מנחה (ונושא) לתיזה. 3. לעבור את בחינות הלשכה בשלום. 4. למצוא עבודה שאני אשמח לקום אליה בבוקר, רצוי באזור הצפון. 5. (תלוי ב-4) לעבור לגור עם החבר. 6. (תלוי ב-4 + 5) לאמץ חתול. מאחלת לעצמי- להגשים את כל המטרות שלי. ושההורים יהיו בריאים.

אשמח לעזור לך למצוא את החתול הלא

מושלם, שלמרות כל חסרונותיו תתמכרי אליו לחתולין (סליחה, לחלוטין)

marish

New member
../images/Emo13.gif אין צורך להתנצל

חתול הוא מושלם בהגדרה, ואני בהחלט מתכוונת להתמכר אליו/ה לחתולין. רק שיבוא כבר.

QueenOfMagic

New member
החתולים שאני מגדלת

הם אך ורק כאלה שנזרקו...בינהם עיוורים חרשים ומעוותים אך לכל אחד מהם אישיות שונה. וכל אחד מהם מסוגלת לתת אהבה בצורה שונה. חתול מושלם זה תלוי מה האדם מחפש... 60 חתולים - 30 מהם חתולי רחוב ו- 8 חתולי בית ו22 מהם בפנסיון החתולים שלנו

marish

New member
ברור שאני אקח רק מצער בע"ח

ודומיהם, באיזור חיפה. לגבי חתולים בעלי מום - אני אקח אחד כזה רק אם הוא במצב שאינו זקוק לטיפול צמוד, כי חלק ניכר מהיום לא נהיה בבית. ב"מושלם" התכוונתי שחתול הוא החיה המושלמת, בהגדרה. אבל חכי, קודם שאני אגיע ליום המאושר...

gezer5

New member
יש לי בשבילך

רוצה? במצב טוב מעוקרים/מסורסות רק תגידי

SaraGubits

New member
אני חושבת, שאם רוצים לגדל חתולים

או כלבים עדיף לאמץ מהעירייה. אסור לקנות מחנויות של חיות, כי זה מעודד את תעשיית החתולים והכלבים וכל הניסויים האכזריים שלהם בייצור גזעים מעוותים. מה שלא מצא חן בעיניהם הם פשוט הורגים או נותנים לניסויים אכזריים בבעלי חיים. אם יפסיקו לתמוך בתעשיות האלו, ישארו רק החתולים והכלבים הזקוקים לאימוץ ובדרך הטבע כל הגזעים המעורבים הלא מוצלחים לא ישרדו וישארו רק הגזעים המקוריים שהיו אמורים לשרוד בטבע ותפסק מכת התפוצצות אוכלוסין חתולי\כלבי הרחוב

למעלה