לשנות כתובת לת"א כדי להגיע לוינטרוב

יעל הם

New member
לשנות כתובת לת"א כדי להגיע לוינטרוב

שלום לכולם, אני בהריון, התיעצתי איתכם בעבר. באמת פורום מקסים. אני לא ממש סגורה על הק"פ דו צדדי שנתגלה בסקירה השניה כי מאז עשיתי כמה סקירות ובכל פעם אומרים על רגל אחרת שלא נראית כמו ק"פ קלאסי. בכל זאת, אנחנו מכינים את עצמינו נפשית ובירוקרטית... אנחנו שייכים לקופ"ח כללית במחוז פ"ת. הוצע לי ע"י מישהו מהצוות המטפל בדנה לשנות את כתובת המגורים לת"א לפני הלידה (להורי בעלי), כך שהתינוקת תהיה רשומה לת"א ואז אם היא תהיה שייכת למחוז ת"א יש סיכוי טוב שיתנו טפסי 17 לדנה. האם נכון? נראה לי שזה פתרון קל יותר מאשר לעשות בלגאן כדי לקבל כל פעם הפניות, מה גם שאני לא ממש יודעת איך לעשות בלאגן, למי לפנות, למי לכתוב, מה לכתוב וכו. רק שאולי זה יסבך אותי בבעיה בירוקרטית אחרת כי אצטרך אולי לעשות מעקב טיפת חלב ורופאה בת"א. אשמח לקבל עצות בנושא, תודה יעל

טאניוש

New member
אני מקווה שמישהו מהאיזור יתן תשובה

אותנו ניסו בכל דרך אפשרית להפנות לאורטופד של כללית. ההשערה שלי שאם יש בית חולים של כללית באיזור יעשו בעיות עם התחייבות. רק שאני ממש לא מבינה בהשתייכות של בתי חולים. הייתי מנסה לשאול את רופא משפחה או רופא ילדים, יש סיכוי טוב שיענה. יש סיכוי שק"פ אצלכם תנוחתי. קלאב פוט אמיתי לא נעלם מסקירה לסקירה, תמיד רואים אותו. אצלינו היה בערך אותו דבר עם רגל שמאלית- פעם רואים, פעם לא. אחרי לידה התברר כתנוחתי. הלואי וזה המקרה אצלכם.

vered43

New member
אנחנו בכללית ומטופלים בתל השומר

תל השומר לא "משוייך" לכללית, והייתי צריכה לבקש, להתחנן, לצעוק ולעשות בלאגנים עד שהסכימו לצייד אותנו בטפסי 17. אז מראש, כדאי לסדר את הבירוקרטיה כבר עכשיו...

sigis7

New member
בעבר מפ"ת

יודעת שעושים בעיות בכללית בפ"ת עם הפניות וטופסי 17 לבי"ח אחרים מחוץ לאיזור. בעיקרון הם ישלחו/יפנו לשניידר.צריך באמת לדעתי, להתייעץ עם מישהו מבפנים, גם לגבי הסיפור של טיפת חלב.כדאי לפתור את זה כבר עכשו, אני במצבים כאלה מתייעצת עם הרופא נשים שלי, כי הוא מעודכן בנושא, אבל מצד שני זה לא נוגע בו. בהצלחה!

למעלה