לשנית- ברוכה הבאה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

שניתכ

New member
שאנל שלום../images/Emo99.gif

כתבתי לך תגובה (נמצאת בדף 2) אני מקווה שראית אותה כי למרות שהיא מופנת לכולם היא מיועדת יותר מכל לך. אז אם לא שמת לב, כמו רבים תבדקי שוב.

ל3

New member
לשנית- ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אומנם ההודעה שלך הייתה בקצה הדף אך ראיתי אותה. ברוכה הבאה לפורום שלנו . נשמח לדעת עלייך פרטים: גיל, ממתי את עם לופוס וכו'.

gaia20

New member
גם אני פספסתי את ההודעה

בכל מקרה, ברוכה הבאה גם ממני
ועוד תגובה קטנה בקשר לנושא שעליו דברת- יותר נכון תגובה לשאנל. לפני כמה ימים כתבתי לך שאת צריכה לספר לאט ובעדינות והכל יהיה בסדר אבל האמת היא שרציתי לכתוב לך משו אחר אני רוצה לנסות לענות שוב, הפעם קצת יותר בכנות סיפרת שהבחור עזב את חברתו בגלל אפילפסיה האמת? אני לא יודעת אם היתי מאחלת לעצמי בחור כזה. כלומר, הוא כבר עזב מישהי בגלל מחלה בעבר, מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה סבלני עם הזאב? עבר קצת זמן מאז שכתבתי את התשובה הקודמת, אני לא יודעת מה קורה ביניכם עכשיו, אבל אם אתם עדין ביחד, אז אני היתי מציעה לך לחשוב שנית על הקשר הרי בסופו של דבר, אם הוא כל כך נפלא כמו שאת אומרת, את תתאהבי בו, נכון? ואז הוא שומע על הזאב ומרים ידיים.... אני לא יודעת מה איתך, אבל זה נשמע לי מתכון בטוח להפגע. מה את חושבת?

שאנל

New member
מה אני חושבת......

לא יודעת. לפעמים בא לי לחיות את עכשיו וזהו. אז אני יפגע, נו אז מה.. הרי כבר לא מתים מאהבה. בכלל נראה שלרגש יש מחיר (והפעם האחרונה שהרגשתי כך היתהמזמן , ואם במקרה הזה פגיעה היא המחיר אז אני יפגע

למעלה