לשני ושרון - תגובה

הלכנו לאיבוד :)))

שירי ממי באמת שמגיע לך אני ממש שמחה בשבילך! אני רוצה שתבטיחי לי שתעשי כיף חיים ושימותו הקנאים !!! ומה שקרה לנו זה שהנהג לא ידע איפה האולפנים נכנס לכל מיני רחובות והגענו למקומות שלא ידעתי שהם קיימים !חחחח בכל מקרה אחריי התחרות דפקתי לאפה של החיים ואיי היה ממש כיף היה מגניב היה פצצה ולא עוד יום שגרתי בבית !! שירי ממי תודה על הדאגה מווואה ! ענבל

shirisex

New member
שמחה לשמוע

טוב זה היה ברור שתקחו את הכל ברוח טובה! מקווה שעוד יצא לנו להפגש השמחות עד אז, יום כיפור קל ומהנה! שלכם, שירי

Witch king

New member
שירי, את צודקת

אמרתי לבנות שאם יש להן טענה, שיפנו לתקשורת. בכל מקרה, ברור שאת ידעת מה את עושה, ונערכת בהתאם, וניצחת. זאת השורה התחתונה. שיהיה לך המון הצלחה ואם בכל מה שאת עושה את משקיעה כמו בפרוייקט הזה, אני בטוח שכל מה שתעשי יצליח. ביי, WK

רבותי אם יורשה לי להגיב

ע"פ מה שראיתי היתה תחרות הוגנת- לא פאשלות וללא כלום- שירי ושני כפי שראיתי שניכם בנות חמודות למה להיכנס לבאלגן שלתבוע תפוז.? לא חבל על הקטע ההשקעה ? את מה שבניתם אצל הקהל שלכם? הרסתן את זה במכה. אני מאחל הצלחה וטיסה נעימה לשירי- וגם אותו דבר בהצלחה לטיפטיפונת- וזהו תלמדו להפסיד בכבוד

מה לא היה ברור

בעובדה שיש הוכחה? נתנו להן בדף של המשימה הראשונה להגיע לאנדרגראונד אתר אינטרנט להיכנס לבדוק את המיקום של המקום ולהגיע לשם, האתר היה שגוי היתה חסרה בו אות. מי שלא מכיר את האיזור לא יכול היה לגשת לשם סתם
כי הוא לא היה יודע איפה זה.

jacon

New member
מי התפשטה יותר ?

מי הראתה יותר חזה ויותר גוף ? מי נטפה הכי הרבה סקס ? אולי הפרס יהיה עבודה במכון ליווי ? כל התחרות נטפה ריח מסריח של סקס מזוויע - אף בן לא עלה לשלב הגמר. היה ברור שמישהי חייבת להיות מסומנת מראש. תעשו לי טובה מהשטויות שלכן. זכית - לכי תהני. הבטיחו לכן כסף? זה כתוב איפה שהוא ? לא - תשכחו מזה. יאללה לתחרות הבאה........

yono22

New member
תשמעו אני בעד שני ושרון

ראיתי את רוב השידורים של שני ושרון ומצד שני גם של שירי ושאר המתמודדות ואני חושב שאם כל הכבוד שני ושרון הן אלו ששידרו רוב הזמן והן הכי השקיעו. וזה שהן צעירות זה לא אומר שאין להן כישרון. שירי היא בסה"כ מתמודדת חדשה וממש לא היה תוכן בבלוגים שלה. שני רקדה כל הזמן שידרה יחד עם שרון. ושרון שאני נורא מחבב אותה הצחיקה כל הזמן והיתה פשוט מדהימה מטבעה , יום אחד שתיהן השקיעו ועשו שואו התאפרו והכל והפחידו אותנו וזה היה מהמם רק על זה מגיע להן לזכות. בקיצור ממה שאני יודע וממה ששמעתי כל התחרות הזאת היתה בלוף ומי שהיה באמת מגיע לנצח נשאר בבית בוכה. אני רק מציע לשני ושרון שיבינו שהן צריכות להופיע במסך הגדול ולא להתחרות בתחרויות כאלה שזה ממש לא לרמה שלהן שרון זה בשבילך

לשירי יקירתי ... תקראי

שירי .. קודם כל אני באמת חושב שנתת פייט רציני שם , ולא היה לאף אחד סיכוי גם אם היית נוסעת על משאית. ועכשיו הדבר השני שהציק לי הוא שאת מתייחסת לילדות האלו , יצא לי להכיר את הילדות האלו , ולצערי .. יקח להן עוד זמן להתבגר. את לא צריכה להתרגש , עשית את זה , הוואי שלך. הן ילמדו מההשלכות של עצמן , יעבור להן מתישהו. כל מה שנותר לך עכשיו , זה לשבת אחורה ולהרגע .. למה להתעצבן? לפרגן זה הדבר האחרון שהן יעשו , ואת צריכה להחמיא לעצמך על הרעיון להביא טוסטוס לת"א הפקוקה .. באהבה , ורק באהבה , אל כולכם , רוב.

shirisex

New member
תודה ממי

תודה ניו יורקי! אני מקווה גם שאתה מעל גיל 25 שאני יוכל לקחת אותך בחשבון... כי אתה נראה ממש מותק
שירי

שני ושרון מגיע לכם ../images/Emo3.gifיש צדק בעולם

הראושנה שהייתה צריכה זכות זה לינוי והשניה זה פייה ןאתן אחרונות אולי ככה תילמדו את הלקח שלא צרייך למכור גוף ולהשמש במדי צהל כדי ליזכות בתחרות אם היה טיסה מסביב לעולם מה הייתם עושות?אני לא רוצה לחשוב אתן ילדות שקיבלו מה שמגיע להם אלהים עשה צדק וגם תפוז עשה אבל חלקי אם הייתם הייתם זוכות אז תפוז היה מוכיח שהוא אתר סקס שמעודד בנות להתפשט ישר כוח תפוזזזזזז

sardin

New member
חחחח צודק אחי....

בשביל לזכות...צריך לעזוב את הכבוד בצד.... ולהתחיל להראות בשרררררר לכול הסוטים פה בחפוז... אה סליחה.. תפוז.... ועוד משהו שלא הבנתי.... בשביל מה לנו לטוס להוואי? מה אנחנו גולשים? היו מביאים לנו לטוס לאוסטרליה לבקר את דנה. היה עדיף. תפוז= מקלט לסוטי מין... " יש ציצי? " "תורידי חולצה" "את מתפשטת? " זה אמיתי" כול הבנות שמתלהבות שרושמים להם שהם כוסיות ושמראות תגוף שלהם... במציאות. לא רואים אותם ממטר...כי הם לא שוות יריקה...

roni1975

New member
לפסול את הזכייה של שירי

לדעתי,היו צריכים לפסול מהתחרות להוואי את שני/שרון ואת שירי. לשני/שרון ושירי יש יתרון לא חוקי על גברים. הן היו בבגדי ים וחשפו חזה ענק של שני ושירי המון פעמים התלבשה במינימום בגדים וצמוד. אין לשום גבר סיכוי להתמודד מול מתקפה סקסית כזו. למה שני ושירי לא הלכו להתמודד במבוגרים??? כי שם גם לכן לא היה שום סיכוי כי שם יש סקס אמיתי ואתן לא מעיזות לחשוף כלום. זה אותו הדבר עם היתרון הלא הוגן שיש לכן על גברים שמשדרים פה. ותפוז?????? תחשבו על זה!!!!! להבא יש לפסול מתחרות מי שמרמזת בצורה כלשהיא על סקס. לא בדיבורים אלא בלבוש והתנהגות

panTera7

New member
שירי...

מזל טוב על הזכיה שלך וכמו שרואים וידעתי שזה מה שייקרה...הטובה ביותר ניצחה :) כפרה עליך מוווואאאהההההה

לשירי ../images/Emo49.gif

בהצלחה בהמשך הדרך, אני מאמין שהטיסה להוואי זאת רק ההתחלה שלך. עוד נשמע ממך בעתיד. נ.ב. אשמח לטוס איתך (אני בן 26.5)
צביקה

שירקוששששששש המון מזל טוב../images/Emo25.gif

כמו שציינתי זה רק ספורט ....תהני כמה שיותר טיסה נעימה ולא לישכוח את הגלויה שביקשתי ואולי תביא איתך איזה מסאזיסט איתך חזרה כי עד עכשיו תפוסות לי העצמות...... ושוב הממון מזל טוב ... טיפטיפונט היחידה

למעלה